ahojte...tiez mam pred vymenou prevodoveho oleja, tak ma zaujima aky olej tam lejete. Nezajima ma ani tak viskozita ako skor vykonnostna trieda gl4..gl5..gl4+..pripadne gl4/5...Mam skusnesti s peugeotom, kde to bol riadny rozdiel co sa tam narvalo, az som bol nuteny menit novy olej.
Dakujem...
no mě jdou rychlosti řadit paradně,proti minulému ave 99 kde šla špatně trojka.jenom někdy jde hůř zpátečka.řeším to tak že když tam nejde tak páku tlačím na zpátečku pomalu spouštím spojku a pěkně tam zapadne,takže já neprošlapuju znovu
Craken píše:nebolo by najlepsie dat tam origo olej Toyota?
Co to je origo olej Toy,není to např.přelepený nápis Castrol,Mobil,Shell apod, ale za Toy cenu?
ja viem ze origo prevodovy olej Toyota je prebaleny niektory z olejov znamych znaciek. ale vychadzam z predpokladu ze prevodovy olej menim cca raz za 100 tis. km, takze ta cena ma nezabije. osobne narad experimentujem s prevodovymi olejmi. ak vsak niekto ma skusenost, ktory olej sa osvedcil, sem s nim. budem rad ked nebudem musiet platit nekrestanske prachy v Toyte.
Nevim, jak prevodovy, ale motorovy neni prelep - je tam jenom jedna nalepka s logem Toyoty. A litr stal tusim 250,-, coz mi jako premrstena cena neprijde.
awe_cz píše:Nevim, jak prevodovy, ale motorovy neni prelep - je tam jenom jedna nalepka s logem Toyoty. A litr stal tusim 250,-, coz mi jako premrstena cena neprijde.
Tím přelepem jsem to nemyslel doslovně,jen jsem naznačil že to pro ně někdo dělá a oni tomu udělí toyaťáckou cenu. Za těch 250 to byla syn nebo polosyn?
awe_cz píše:Nevim, jak prevodovy, ale motorovy neni prelep - je tam jenom jedna nalepka s logem Toyoty. A litr stal tusim 250,-, coz mi jako premrstena cena neprijde.
Tím přelepem jsem to nemyslel doslovně,jen jsem naznačil že to pro ně někdo dělá a oni tomu udělí toyaťáckou cenu. Za těch 250 to byla syn nebo polosyn?
Jo pánové, podřadit na dvojku nejde někdy ani palicí a třeba několikrát za sebou... Pak zase jo a pak zase ne. Názor v servisu je, že snad posunula kulisa. Teď je holka u doktora. Tak uvidíme.
Toyota Avensis Combi T25 2,2 D-CAT 130kW (2AD-FTV) r.v.2005
To jsem zvedav co ti s tim udelaji. Me jde nekdy blbe z 1-2, ale jen za studena. Ale ted jsem nekdo neco cetl a rada byla radit pres stred a ne hned naprimo, tak jsem to zkusil a je to lepsi a uz to jde i rychle.
T Avensis Wagon 2.0 D-4D /2004/ -Ex
Ford Grand C-max 1,6 EB /2012/