Previa 1999
- kristýna ficová
- Člen Týmu
Rear heat má u mne taky bohužel sporadickou funkci
AC v létě při největších vedrech řeším tak, že do výdechů u nohou řidiče a spolujezdce nacpu pár kousků molitanu
a foukání dám někam mezi dolu a nahoru/dolu. Pravda neni to moc sofistikované, ale funguje to a v Chorvatsku to moje děti zachránilo před upečenim a moje nohy před umrznutim
Co se týká mřížky vzadu, je to výdech z kabiny, aby šlo lépe zavírat dveře. Má to skoro každý auto.
Nasávání vnitřní cirkulace je u nohou spolujezdce(dával jsem tam ten domaniko čistič AC).

AC v létě při největších vedrech řeším tak, že do výdechů u nohou řidiče a spolujezdce nacpu pár kousků molitanu

Co se týká mřížky vzadu, je to výdech z kabiny, aby šlo lépe zavírat dveře. Má to skoro každý auto.
Nasávání vnitřní cirkulace je u nohou spolujezdce(dával jsem tam ten domaniko čistič AC).
Previa GL ´95, LPG Magic
BMW 523i, E39, LPG Magic
Honda XL600V ´89
bylo: Camry Stationwagon 2.0 TD XL ´92
Volvo 940 '95 Combi, B230FB, LPG LovTec samodomo
BMW 523i, E39, LPG Magic
Honda XL600V ´89
bylo: Camry Stationwagon 2.0 TD XL ´92
Volvo 940 '95 Combi, B230FB, LPG LovTec samodomo
Zdravim Previaci. Zacalo mi nieco klepat (v motore alebo prevodovke, pripadne v diferenciali ale skor nie).
Ma to zvuk ako velmi uvolnene lozisko alebo nejaka retaz. Moja Previa ma 330000km. Huci (alebo hrka) to len pri zábere, ked dam nohu s pedalu dole tak to prestane. Ked auto stoji a pridam plyn tak tiez nic nepocut ...
Neviete co by to mohlo byt?
Dakujem
Ma to zvuk ako velmi uvolnene lozisko alebo nejaka retaz. Moja Previa ma 330000km. Huci (alebo hrka) to len pri zábere, ked dam nohu s pedalu dole tak to prestane. Ked auto stoji a pridam plyn tak tiez nic nepocut ...
Neviete co by to mohlo byt?
Dakujem
- Vasa
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
klepání
tak mě v previi taky něco klepalo.
když jsem otočil volant naplno doleva a rozjel se tak bylo slyšet takové pravidelné cvak cvak cvak....
bylo to špatné ložisko na pravém kole
nové stálo 1900,- plus 800 za výměnu
když jsem otočil volant naplno doleva a rozjel se tak bylo slyšet takové pravidelné cvak cvak cvak....
bylo to špatné ložisko na pravém kole
nové stálo 1900,- plus 800 za výměnu
Muj nový miláček:
Auris turing sport hybrid
Mé současné a snad v brzké době minulé trápení:
Citroen C4 grand picasso, LPG.
Chevrolet Orlando, LPG
Chevrolet Orlando, LPG
- Vasa
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
klepání
tak to může být druhá možnost
mě to totiž klepalo i někde v oblasti motoru...a to od doby co mi tam hodili LPG.
když jsem to dával na opravu toho ložiska tak jsem mu řekl ať se mrkne i na tohle klepání.
mechanik mi řekl že to klepalo u motoru kde je připevněné něco co patří k LPG (nevím přesně co jestli nějaké vstřikovací trysky, nebo co ale přesně to fakt nevím) a že to klepalo o nějaký plech.
prý to trochu odehnul a je fakt že teď už to neklepe.
mě to totiž klepalo i někde v oblasti motoru...a to od doby co mi tam hodili LPG.
když jsem to dával na opravu toho ložiska tak jsem mu řekl ať se mrkne i na tohle klepání.
mechanik mi řekl že to klepalo u motoru kde je připevněné něco co patří k LPG (nevím přesně co jestli nějaké vstřikovací trysky, nebo co ale přesně to fakt nevím) a že to klepalo o nějaký plech.
prý to trochu odehnul a je fakt že teď už to neklepe.
Muj nový miláček:
Chevrolet Orlando, LPG
Chevrolet Orlando, LPG