CELICA MEETING 09 HD Video final cut !!!!!!!(by Preatorian)
- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
má poklona Preatoriane... a jak to dělaj Japonci až pěkně proklatě nízko doluuuu! Je to libovka... Celica Domi-nation! Super práce, sestřih i hudební doprovod. Kluci v kábru s tim občas teda cukali, ale po tom, co se tam vychlemtalo, to tam patří. Jen příště lepší vypnout/zablokovat digital zoom... jen Optical. No je to opravdu sekec mazec díííííky, tohle člověku dokáže "dobít baterky" VIMEO perfecto!
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Mattyno
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Hezky sestříhané video. Konečně jsem viděl, jak to vypadá, když někoho předjíždím dík.
RX7 FD single GT35R, street port, RA super seals, cca 450 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
- Preatorian
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Kdepak, já mám jen ty nejlepší vzpomínky, mě se tam skoro nic nestalo, jen jsem si drobet přidřel práh o pařez, ale ani to není vidět. Jinak nic tragickýho. Jak to máš vůbec s autem ty? Viděl jsem ho v tuning magazínu, bohužel v né příliš populární rubrice.Amadeus píše:Krásná práce,čekání se vyplatilo.Moooc hezky udělané.Akorát ty na ten sraz moc hezkou vzpomínku nemáš co???A taky se tam moje mihne hned na počátku.Jen tak dál.Zdarec.
Celica 6.g. 1.8 červená "MIKAELA"
-
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jo,ty myslíš prodej co????No jo,je to tak,ale možná ještě do něj zainvestuju a nechám si ho.Ještě uvidím.Preatorian píše:Kdepak, já mám jen ty nejlepší vzpomínky, mě se tam skoro nic nestalo, jen jsem si drobet přidřel práh o pařez, ale ani to není vidět. Jinak nic tragickýho. Jak to máš vůbec s autem ty? Viděl jsem ho v tuning magazínu, bohužel v né příliš populární rubrice.Amadeus píše:Krásná práce,čekání se vyplatilo.Moooc hezky udělané.Akorát ty na ten sraz moc hezkou vzpomínku nemáš co???A taky se tam moje mihne hned na počátku.Jen tak dál.Zdarec.