mr2

vše ohledně modelové řady MR2
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

já sem o té nádrži četl, že auta s motorem uprostřed obecně maj problém s umístěním takže to asi je všude stejný u těchle aut...
jinak alternátor sem měl v kelu i já, ono tady když už dává málo tak začnou svítit kontrolky, dobíjení , brzdy apod asi 4 myslím .... a to normálně dobíjel kdyby nesvítili ty kontrolky člověk by to ani neřešil...
já sem s tím kupoval auto a byl sem docela rád že to byla taková nicotnost :P
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

mazel205 píše:no tak kdyz uz jsme u tech nedostatku tak sice je to jen muj nazor ale mr2 ma tech minusu oproti jinejm docela dost napr. servo ma 3 ri.jed. ,nadrz ,pristup k motoru ,ukotveni prednich ramen ,rid. jed. v kufru co e tyce pristupu atd. ... a ty zviratka jsou nepravdepodobny protoze seto stalo behem 30minut ale jinak uz sem zazil prekousany kabely od inducky.
tak ty mínusy jsou kvůli těm plusům v jízdních vlastnostech, málo se kterým autem s tímhle výkonem tak zablbneš si myslím, tohle auto nezná kompromis jak se říká, je jen a jen pro zábavu(žádnej kufr, 2 místa, ježdění v zimě ) a mě to zato stojí ...
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

v zivote bych takhle hnusne mrku nepomluvil tomu autu sem dal kus sebe, svyho casu, svyho zivota, a pokud se ti tyhle "nedostatky" nelibi tak to mas blby - ja je obdivuju a jsem rad ze je to vsechno tam kde je :)
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
mazel205
Člen Týmu

Příspěvek od mazel205 »

no nevim proc se zlobite to neni zadna pomluva to je jen muj nazor kazdy ma hold jine predstavy ja sem velkej fanda hondy ale to neznamena ze nema chyby ma jako kazdy auto je me to pride jednodusi po technicke strance ale na svuj sen hold nemam penizky skusim se podivat na ten altik a starter. a jestli sem vas nastval tak se omlouvam nemyslel sem to zle. :lol:
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

:D me si nenastval jen sem to napsal aby to tak vyznelo, jinak jsem tady stejne za hroznyho rejpala zkus i tu diagnostiku :lol:
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

jo jo-mr2 má takle debilně tu nádrž právě kvůli ideálnímu vyvážení-je jedno jestli v ní máš 5 nebo 50litrů benzínu, když je uprostřed auta, zároveň je nejlíp chráněná při bouračce-když je uprostřed, takže bych řekl že plusy převažujou mínusy :D
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

Dobre - Maslo :D - jedna z nejlepsich odpovedi

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: mr2

Příspěvek od kolja »

mazel205 píše:ahoj mam mr2 a velikej problem asi pred mesicem sem prijel domu chcipl motor a uz sem to nenatocil a nevim co s tim je pojstky sou v cajku kontrolky sviti, ale neni sliset cerpalo akdyz chci startovat tak pohasnou hodiny na palubce :cry: nemel z vas nekdo podobnej problem uvitam kazdou radu diky.
ahoj, v tom tématu a dalších komentářích bylo jaksi odbočeno od závady???
už jsi zjistil co bylo příčinou?? te poruchy??
v tvém dotazu neni zřejmé zda točí starter, sice píšeš, že ne ni slyšet čerpadlo ???ale zda je baterka OK, nic?? kontrolky na palubce ?? silně pohasnou nebo jen trochu?? to by nasvědčovalo o poruše elektroinst. kostra a jiná závad třeba i špatná baterie - mám MRdvojek 5 ks a ani u jednoho čerpadlo při startování nebzučí :-)) neni slyšet . pokud netočí starter hledej závadu e lektr.instalaci sundej filtr změř u starteru , další závada start. relátko v kufru pod řídící jednotkou - jinak ( ale neni sliset cerpalo) si oprav hrubku :-))!!!
asi budu zase za věčného rejpala, že?? Inv...
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

jj skoda ze sem si toho nevsiml ja jsem totiz na cestinu hroznej borec nebo blbec ted nevim :D sohlasim s tebou ze to¨hle tema uhlo uplne jinam ale byl bych pro i tu diagnostiku a pak se uvidi ale to relatko je taky dost mozny ale taky to muze bejt kostrou poradne prekostrit motor taky neni od veci vetsinou to dela to a nebo jen zahybat kadelazi od baterky

ps: promin kolja ted tady do lidi reju ja vim ze bych potreboval asi do zubu ale jeste to povazu za slusny rejpani :D jinak
ŠŤASTNý a veselý tobě a pupikovi taky 8)

MR2 MKII rev 1 (Crash)

mazda mx5 1.8NA 96kw
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od kolja »

Invader píše:jj skoda ze sem si toho nevsiml ja jsem totiz na cestinu hroznej borec nebo blbec ted nevim :D sohlasim s tebou ze to¨hle tema uhlo uplne jinam ale byl bych pro i tu diagnostiku a pak se uvidi ale to relatko je taky dost mozny ale taky to muze bejt kostrou poradne prekostrit motor taky neni od veci vetsinou to dela to a nebo jen zahybat kadelazi od baterky

ps: promin kolja ted tady do lidi reju ja vim ze bych potreboval asi do zubu ale jeste to povazu za slusny rejpani :D jinak
ŠŤASTNý a veselý tobě a pupikovi taky 8)
jj ale jinak dík za přání a nápodobně i ostatním :-)
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

týýý woe-ještě jednou mi řekneš máslo a já se snad za tebou rozjedu a při tý příležitosti mi rovnou budeš muset přelakovat to auto...chachááá
mazel205
Člen Týmu

Příspěvek od mazel205 »

Tak panove mam takovej pocit, ze se solidne bavite na muj ucet, ale ja to platit nebudu a na hrubky kaslu nejsme na hodine cestiny nebo jo? no tak kdyby byla spatna baterka tak vam sem nepisu nejsem debil zkousel sem 2 hned po nabiti. Jinak to relatko by mohla byt ta pricina jeste sem nemel cas se na to poradne podivat jinak preji prijemnou zabavu krasne stravene vanoce. :lol:
mazel205
Člen Týmu

Příspěvek od mazel205 »

ahoj, v tom tématu a dalších komentářích bylo jaksi odbočeno od závady???
už jsi zjistil co bylo příčinou?? te poruchy??
v tvém dotazu neni zřejmé zda točí starter, sice píšeš, že ne ni slyšet čerpadlo ???ale zda je baterka OK, nic?? kontrolky na palubce ?? silně pohasnou nebo jen trochu?? to by nasvědčovalo o poruše elektroinst. kostra a jiná závad třeba i špatná baterie - mám MRdvojek 5 ks a ani u jednoho čerpadlo při startování nebzučí Smile) neni slyšet . pokud netočí starter hledej závadu e lektr.instalaci sundej filtr změř u starteru , další závada start. relátko v kufru pod řídící jednotkou - jinak ( ale neni sliset cerpalo) si oprav hrubku Smile)!!!
asi budu zase za věčného rejpala, že?? Inv...

no tak si nejak nejsem jistej jestli by mel nekdo opravovat hrubky ( ale neni sliset cerpalo) ale jinak bezva vtip :lol:
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

no a co už si zkusil krom baterky?
mazel205
Člen Týmu

Příspěvek od mazel205 »

no zlobi tam alarm tak sem skousel jestli to nejakej doveda nezapojil tak, ze kdyz se treba rozbije, tak to nejde natocit kam. ma hondu a tam byl spinac proti kradezi 2 dny nam trvalo nez sme na to prisli. tlouk sem do starteru a nic.
Odpovědět

Zpět na „MR2“