LED v parkovackach

vše ohledně modelové řady Corolla
ProNik
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ProNik »

tak nevim me tvrdili ze v parkovackach muzou byt pouze zarovky a ze priste muzu dostat pokutu az 2000kc :(
Toyota Corolla E10 - 2.0 D, 53 kW, r.v. 96
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

ProNik píše:tak nevim me tvrdili ze v parkovackach muzou byt pouze zarovky a ze priste muzu dostat pokutu az 2000kc :(
nekteri policiste na to hledi jini ne , vzdy je to o cloveku, ale ja nerad skadlim tak si takoveto bezvyznamne veci odpoustim
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
fildis
Věčnej rejpal

Příspěvek od fildis »

Alliq píše:tak jsem se byl zeptat technika na STK, jak je to s legalnosti LEDek, abych s tim pak nemel nejaky problem, a on ze neni problem, pokud to sviti bilou barvou a je to videt...
No jenže problém je ten, že i bílá dioda svítí jakoby do modra, ale to už záleží na posouzení každýho technika.
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila :-D

http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Dneska existují LEDky,, které mají příjemné teplé světlo nerozeznatelné od žárovky.
Všechny ty modré šity hoďte do popelnice :)
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
XLi
Řidič

Příspěvek od XLi »

Jimmi píše:Dneska existují LEDky,, které mají příjemné teplé světlo nerozeznatelné od žárovky.
Všechny ty modré šity hoďte do popelnice :)
to je fajn že existují...:) cena?
1.4 XLi 65Kw 16V r.v. 1994,stavitelnej volant,sedadlo řidiče,všechny okna v elektrice,alarm,posilovač...atd..
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Stejná.
VAZ 2103 1500/49kW bílá
SAMM_DOMA
Člen Týmu

Příspěvek od SAMM_DOMA »

nazdra dobra tema len vtej palubovke mal som parkovacki z obr1 slabo potom z obr 2 tosite,chcem sa opytat tie z obr 1 te mam zabrusit??ten delextreme viacery chvalia dost lacno to vychadza..
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

když to čtu,tak jsem si připomenul jednu věc na kterou jsem čučel jako pako.Po montáži lid diod pod budíky,do přístrojovky a jako parkovačky mi to zhruba rok svítilo perfektně-pak mi z ničeho nic začala jedna led dioda blikat-po dalším měsíci druhá.Tak jsem skusi parkovačky a blikali oboje-hnet jsem to předělával na klasický žárovky protože to tak začalo asi po roce dělat všem kdo to tam měl.

Přitom po pitvě jsem zjistil že ta led dioda tam nemá žádnej odpor-diodu ani nic podobnýho-prostě vada led diody. Nechápu ale je to tak a začne to dělat každá :crazy:

Jsem vás nepotěšil co? No jo no Věčnej rejpal je Věčnej rejpal :P
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
fildis
Věčnej rejpal

Příspěvek od fildis »

No a některý diody to začnou dělat i dřív :lol:
Corolla E10 1.3 16V 3D 97
4E-FE 55Kw
Ronal 6Jx16 ET38
195/45 R16
Trocha úprav ještě nikomu neublížila :-D

http://database.mangacars.fr/data/media ... llae10.PNG
XLi
Řidič

Příspěvek od XLi »

Tonda píše:když to čtu,tak jsem si připomenul jednu věc na kterou jsem čučel jako pako.Po montáži lid diod pod budíky,do přístrojovky a jako parkovačky mi to zhruba rok svítilo perfektně-pak mi z ničeho nic začala jedna led dioda blikat-po dalším měsíci druhá.Tak jsem skusi parkovačky a blikali oboje-hnet jsem to předělával na klasický žárovky protože to tak začalo asi po roce dělat všem kdo to tam měl.

Přitom po pitvě jsem zjistil že ta led dioda tam nemá žádnej odpor-diodu ani nic podobnýho-prostě vada led diody. Nechápu ale je to tak a začne to dělat každá :crazy:

Jsem vás nepotěšil co? No jo no Věčnej rejpal je Věčnej rejpal :P
JOjo už jsem to taky zpozoroval měl jsem je v budíkách a postupně z těch 3 co tam jsou tak zprava začaly blikat jedna už ani neblikala a začala druhá..tak jsem se na to vybodl a jsou z5 žárovky...no a v parkovačkách chvílu mě to dělalo ale teď je zase pokoj ťuk ťuk...
1.4 XLi 65Kw 16V r.v. 1994,stavitelnej volant,sedadlo řidiče,všechny okna v elektrice,alarm,posilovač...atd..
Alliq
Manager Týmu

Příspěvek od Alliq »

ja zkusil ty moje zpilovat, rozptyl svetla je o neco malo lepsi, ale sviti to stejne desne malo, a je to vazne do modra... bylo u nich napsano xenon white...
asi na to prdim, nebavi me porad vyndavat parkovacku, uz jsem ji mel venku snad milionkrat... az dostanu chut tak se na to zase podivam, ale objednam na to nejaky jiny...
Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95
XLi
Řidič

Příspěvek od XLi »

Alliq píše:ja zkusil ty moje zpilovat, rozptyl svetla je o neco malo lepsi, ale sviti to stejne desne malo, a je to vazne do modra... bylo u nich napsano xenon white...
asi na to prdim, nebavi me porad vyndavat parkovacku, uz jsem ji mel venku snad milionkrat... az dostanu chut tak se na to zase podivam, ale objednam na to nejaky jiny...
mno já to tedy s tou 'modou' oduvodnil jakože xenon přeci taky není bílej...ale do modra...a vevnitř jsem měl ještě modrou přímo na osvětlení přihrádky a ukázal jsem mu jak vypadá modrá...tak to nechal bejt...:)
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Alliq píše: ...bylo u nich napsano xenon white...
Xenon white = modrá, to nevíš? :D
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Alliq
Manager Týmu

Příspěvek od Alliq »

kdyz na ebay je to snad u kazdejch, jen white jsem tam nejak nezahlid... ale uz me to nejak prestalo bavit, tak treba az se na to znovu vrhnu uz tam white bude :)
Toyota Corolla E10 - 1,3 16V XLi, 4E-FE, 65 kW, r.v. 95
Pandy
Řidič

LED v parkovačkách

Příspěvek od Pandy »

Ahoj,
nedávno mě praskla už třetí parkovačka v krátké době asi půl roku. To se mě zdá nějak moc. Kdo se s tím reflektorem má furt rozdělávat. Nemůže to být nějaký kolísající napětí? Nahradil jste někdo klasicky parkovací žárovky bílejma ledkama?
Dík za odpovědi.
Corolla E11 Hatchback, 1,4 VVTi, 2000
Odpovědět

Zpět na „Corolla“