MungoR píše:Ne2d píše:možná bych oživil vlákno o facebooku, přece jen nějaká doba uplynula a i zarytí odpůrci již jistě svůj profil mají
Nemám..
Ne vážně, viděl sem to a nedovedu si představit co bych tam dělal. Se známejma se kterejma se chci bavit v kontaktu sem přes ICQ/mobil a už i to ICQ používám zásadně jen invisible aby mi nepsal nikdo komu se neozvu
Potřebu uploadovat fotky a sdělovat věci který nikoho nezajímaj (třeba jak sem vyluxoval nebo umyl nádobí) necejtim a hry si můžu zahrát jiný a jinde. Takže kromě toho že si o fb myslim že je zbytečnej, tak mi přijde v mnoha věcech i otravnej.
Toť můj osobní názor jako ajťáka
To je presne nazor cloveka, ktery spise kritizuje, co delaji na FB jini.
Nikdo Ti prece nenuti, abys tam psal, kdy jdes vykonat potrebu na wc.
Ale muze to byt i dobre v tom, ze najdes stare zname, ze bez toho, abys musel kazdeho zvlas na icq vyptavat, kde byl a co udelal a jak tam bylo, tak si prohlidnes proste fotky tech o ktere stojis a treba s nimi nejsi ve styku, ale nekdy rad mrknes.
Dozvis se o akcich treba ohledne Toyoty nebo jinych zajmu napriklad.
Muze o pomoct v nouzi viz povodne, kdy lidi davaly fotky a informace mnohem rychleji nez jakoekoliv medium.
Je to nesmysl odsuzovat to, blbosti tam flakaji jen 15ti leti pubertaci, kdyz chces, da se to pouzivat jen pro pozitivni veci, hry tam hrat nemusis a nemusis psat ani statusy.