Facebook

Tlachání o všem - bez zaměření!
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Idaho píše:
Beaver píše:Já už v osumadvaceti taky moc ne :) A používají ho i starší... (prásknu třeba Idaha :) ).
hahaha dobrej vtip :) zrovna den neba dva potom co sjem ti napsal že sem na FB zlomil hul :) ne nepoužívám ( už ).........

No já tam byl tak týden-a nedávno jsem se na to taky vykašlal :lol:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Já se na to vykašlu možná až si najdu nějakou lepší zábavu na noční směny :lol:
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Ne2d
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ne2d »

možná bych oživil vlákno o facebooku, přece jen nějaká doba uplynula a i zarytí odpůrci již jistě svůj profil mají :oha:

akorát mě zmátl název profilu, nejdřív jsem hledal toyota klub Česká Republika, jako na foru.. kombinace Klub a czech je trochu zavádějící..ale to je detail

název je Toyota klub czech
http://www.facebook.com/group.php?gid=216962755224

tak se přidejte, přece jen ty sítě jsou v něčem i dobrý 8)

nebo hoďte odkaz, pokud je nějaká jiná skupina, kde je více členů..
Naposledy upravil(a) Ne2d dne čtv 10.03.2011, 12:22, celkem upraveno 1 x.

Corolla E11 vvt-i 4ZZ-FE
Obrázek
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

Luke Newman jmeno me na FB :P
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
petrbk
Věčnej rejpal

Příspěvek od petrbk »

Ne2d píše:možná bych oživil vlákno o facebooku, přece jen nějaká doba uplynula a i zarytí odpůrci již jistě svůj profil mají :oha:
Ne :mrgreen:
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

Jdu tam.... :wink:
wrc50
Manager Týmu

Příspěvek od wrc50 »

Tak se tam kluci dobre pobavte já tomu prostě nevěřím
Ne2d
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ne2d »

wrc50 píše:Tak se tam kluci dobre pobavte já tomu prostě nevěřím
nevěříš čemu? to neni žásná sekta nebo pyramidová hra 8)

Corolla E11 vvt-i 4ZZ-FE
Obrázek
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Jsem student, dá se říct, že mladej, a bez fb se obejdu, odpůrce nejsem, ale dá se říct, že je mi to ukradený :D
Holomek!
MungoR
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MungoR »

Ne2d píše:možná bych oživil vlákno o facebooku, přece jen nějaká doba uplynula a i zarytí odpůrci již jistě svůj profil mají :oha:
Nemám.. :lol:
Ne vážně, viděl sem to a nedovedu si představit co bych tam dělal. Se známejma se kterejma se chci bavit v kontaktu sem přes ICQ/mobil a už i to ICQ používám zásadně jen invisible aby mi nepsal nikdo komu se neozvu :) Potřebu uploadovat fotky a sdělovat věci který nikoho nezajímaj (třeba jak sem vyluxoval nebo umyl nádobí) necejtim a hry si můžu zahrát jiný a jinde. Takže kromě toho že si o fb myslim že je zbytečnej, tak mi přijde v mnoha věcech i otravnej.

Toť můj osobní názor jako ajťáka :)
Celica VVT-I, 2001
Status: pomalu dojíždíme
meryz.07
Věčnej rejpal

Příspěvek od meryz.07 »

Rampa89 píše:Jsem student, dá se říct, že mladej, a bez fb se obejdu, odpůrce nejsem, ale dá se říct, že je mi to ukradený :D
To se mi líbí :thumbsup: :D
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

MungoR píše:
Nemám.. :lol:
Ne vážně, viděl sem to a nedovedu si představit co bych tam dělal. Se známejma se kterejma se chci bavit v kontaktu sem přes ICQ/mobil a už i to ICQ používám zásadně jen invisible aby mi nepsal nikdo komu se neozvu :) Potřebu uploadovat fotky a sdělovat věci který nikoho nezajímaj (třeba jak sem vyluxoval nebo umyl nádobí) necejtim a hry si můžu zahrát jiný a jinde. Takže kromě toho že si o fb myslim že je zbytečnej, tak mi přijde v mnoha věcech i otravnej.

Toť můj osobní názor jako ajťáka :)
To je presne nazor cloveka, ktery spise kritizuje, co delaji na FB jini.
Nikdo Ti prece nenuti, abys tam psal, kdy jdes vykonat potrebu na wc.

Ale muze to byt i dobre v tom, ze najdes stare zname, ze bez toho, abys musel kazdeho zvlas na icq vyptavat, kde byl a co udelal a jak tam bylo, tak si prohlidnes proste fotky tech o ktere stojis a treba s nimi nejsi ve styku, ale nekdy rad mrknes.
Dozvis se o akcich treba ohledne Toyoty nebo jinych zajmu napriklad.
Muze o pomoct v nouzi viz povodne, kdy lidi davaly fotky a informace mnohem rychleji nez jakoekoliv medium.

Je to nesmysl odsuzovat to, blbosti tam flakaji jen 15ti leti pubertaci, kdyz chces, da se to pouzivat jen pro pozitivni veci, hry tam hrat nemusis a nemusis psat ani statusy.
Obrázek
MungoR
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MungoR »

Luke_Luke píše: To je presne nazor cloveka, ktery spise kritizuje, co delaji na FB jini.
Nikdo Ti prece nenuti, abys tam psal, kdy jdes vykonat potrebu na wc.

Ale muze to byt i dobre v tom, ze najdes stare zname, ze bez toho, abys musel kazdeho zvlas na icq vyptavat, kde byl a co udelal a jak tam bylo, tak si prohlidnes proste fotky tech o ktere stojis a treba s nimi nejsi ve styku, ale nekdy rad mrknes.
Dozvis se o akcich treba ohledne Toyoty nebo jinych zajmu napriklad.
Muze o pomoct v nouzi viz povodne, kdy lidi davaly fotky a informace mnohem rychleji nez jakoekoliv medium.

Je to nesmysl odsuzovat to, blbosti tam flakaji jen 15ti leti pubertaci, kdyz chces, da se to pouzivat jen pro pozitivni veci, hry tam hrat nemusis a nemusis psat ani statusy.
Svůj názor ti nenutim, nicméně pokusim se ho vysvětlit. Jde o to, že žádná funkce kterou fb umožňuje neni původní a tedy nemám důvod používat další program. Když se chci někomu ozvat mam ICQ, který na obyčejnej pokec úplně stačí, když tam chci někoho najít tak má funkci hledat :) , fotky? co třeba rajče, a na to abych věděl co se kde děje existuje idnes, pár fór včetně tohohle a strejda google. Zapomněl sem na něco?

Ta hlavní a jediná výhoda fb nad ostatními je...tadá...masové zapojení. Najde se tam prakticky každý což je super. Jenže třeba 10 let sem se neviděl se spolužákem ze základky, bylo by jednoduchý ho teď najít a napsat mu. Proč to neudělám? Protože najít si ho a napsat mu sem moh i dřív, jenže sme nebyli tak dobrý kámoši aby mi to za to stálo. A o tom to je. Kontakt přes fb je možný na kohokoliv prakticky okamžitě a bez námahy ale tím je i příšerně neosobní. Spoustě lidí fb tak jak je vyhovuje a já jim to neberu, ale sám si nedovedu představit kromě nevýhod jediný důvod, pro který bych si ho zařídit měl.

Peace :)
Celica VVT-I, 2001
Status: pomalu dojíždíme
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

Tak odpovim strucne

rajce - nahrava tam strasne malo lidi a aby sis to mohl prohlidnout, musis nekomu poslat link, nedozvi se to automaticky, bez Tve ztraty casu rozesilanim...navic se tam neda diskutovat nad danou fotkou a sdilet radost, chces li.

ICQ pouziva stale mene lidi a je omezeno jen na komunikaci s jednim clovekem, fotky nejsou videt primo.

IDNES - velice pomala odezva, nez se tam neco objevi, navic to musis sam vyhledavat, takze kdybys chtel sam vyhledavat kazdy den jen veci, ktere Te zajimaji a hledat je, nedelal bys nic jineho, na FB je mas primo naservirovane a ctes jen to co chces, jen to co Te zajima a nemusis to nikde hledat.

Nebudu obhajovat FB, ale srovnavas jablka s hruskama.
Je naprosto jasne, ze se da bez FB zit, je to to stejne jako s autem, taky muzes jezdit v trabantu a jezdis toyotou, asi proto, ze poskytuje vice moznosti, ale toyotu Ti asi vice pravdepodobne ukradnou nez trabanta...
Obrázek
honzism@n
Manager Týmu

Příspěvek od honzism@n »

party boy píše:
Ne :mrgreen:
:P :P co to je facebook :?: :?: :?:
EX........ Celica sti 16V (1993).
Celica GT 125kw (1998)
Avensis T25 combi 130kw :) (2007)
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“