Kontrolky před startem

vše ohledně modelové řady Avensis
Dasn
Člen Týmu

Příspěvek od Dasn »

Takže autíčko po diagnostice (TOY Praha 5 za 476,- Kč) :

Kontrolka motoru : zjištěna vadná lambda sonda (prý je po smrt)i + nějaké její vyhřívání ? budu muset asi vyřešit, v TOY prý cca. 4.500,- Kč, pokusím se vyřešit levněji mimo TOY, nemáte někdo zkušenost:?:

Kontrolka airbegů: vystřelené patrony předepínačů pásů, řešit nebudu v TOY 15-20.000,- Kč, technik říkal, že pokud mi fungují normálně pásy neřešil by to. Za tu cenu to taky nebudu řešit :D
Dragon
Navigátor

Příspěvek od Dragon »

Dasn píše:Takže autíčko po diagnostice (TOY Praha 5 za 476,- Kč) :

Kontrolka motoru : zjištěna vadná lambda sonda (prý je po smrt)i + nějaké její vyhřívání ? budu muset asi vyřešit, v TOY prý cca. 4.500,- Kč, pokusím se vyřešit levněji mimo TOY, nemáte někdo zkušenost:?:

Kontrolka airbegů: vystřelené patrony předepínačů pásů, řešit nebudu v TOY 15-20.000,- Kč, technik říkal, že pokud mi fungují normálně pásy neřešil by to. Za tu cenu to taky nebudu řešit :D
tak to je maso! :cry: . myslel jsem si to, když jsi psal že tam chybí nějaké kontrolky. tak se to běžně dělá, že se vyhodí kontrolky které by neměly svítit - to by pak nikdo nekoupil. někdy se párují kontrolky s jinými. jsou tam ty airbagy pokud střelily nap. patrony?
Toyota Avensis sedan 2.0 16V / 128 HP r.v.: 1998
Dasn
Člen Týmu

Příspěvek od Dasn »

Ptal jsem se a že prý, ano a měly by i vyletět, kdyby bylo nedejbóže potřeba. Když se auto v r. 2002 dovezlo bylo trochu ťuklý LP, asi to nebylo tak moc na airbeby, ale použily se jen na ty napínače pásů. Myslím...
Odpovědět

Zpět na „Avensis“