Koupě MR2

vše ohledně modelové řady MR2

Koupit nebo ne? Bude MR2ka v poradku?

Ano
1
14%
Ne - Ruce pryč!!
2
29%
Asi neco nebude uplne v poradku, ale stejne bych ji koupil...
4
57%

Celkem hlasů: 7

Raimok
Manager Týmu

Příspěvek od Raimok »

To emeru s polepama původně měli dát jako hlavní cenu do tomboly pro akce Joy Day Meeting. (jak nevhodně se zkratkou JDM :roll: ) .....asi ji už někdo vyhrál a prodává to....nevim.
:-) Celda 6g, ST202-SS, 1994, 129 kW
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Raimok píše:To emeru s polepama původně měli dát jako hlavní cenu do tomboly pro akce Joy Day Meeting. (jak nevhodně se zkratkou JDM :roll: ) .....asi ji už někdo vyhrál a prodává to....nevim.
jj vzdyt to pise v prvnim prispevku
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
MarcusZ
Člen Týmu

Příspěvek od MarcusZ »

nene, právežě tombola kvůli malému počtu návštěvníků na Joy Day Meetingu nebyla, takže MRko zůstalo pořadatelům a ti ho teď prodávají... je to první revize, ale je ve skvělém stavu - přečalouněné sedačky, nová spojka, nové disky+gumy a origo 15" navíc k tomu, nová světla od Helly, vyměněn olej, filtry, rozvody atd. a vše doloženo (vše provedeno ve značkovém servisu Toyota) :) k tomu spadlému zadku, zřejmě bylo muselo být něco v kufru protože když jsem ji byl omrknout tak seděla rovně a není spadlá na zadek, i na fotkách bez polepů je rovně... :)
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

tak tímhle mě hoši taky slušně pobavili, co si pamatuju, tak Joy day meeting není nějakej extra velkej sraz a na stránkách bylo drobným písmem, že cena - mr2 bude losována v případě, že příjde více jak 5000 návštěvníků-tak tomuhle já říkám slušnej alibismus, jako přijeďte na sraz ke mě za barák-hlavní cena v tombole bude nový lambo-teda jen za toho předpokladu-když Vás přijede víc jak 50.000..., myslim že moc dobře na začátku věděli, že cenu losovat nebudou, většina lidí ti podle mě doporučí v dnešní době kdy mezi revizí 1 a 2 není v podstatě žádnej cenovej rozdíl, koupit už raději revizi 2 a výš-má hodně vylepšení, který tě následně příjdou na hodně peněz , když to budeš chtít předělat, u mr2 za 100.000 bych už na tom trval, o revizi 1 bych uvažoval tak za 60.000,-, ale to je jen můj názor-je to na vkusu každého soudruha...
MarcusZ
Člen Týmu

Příspěvek od MarcusZ »

jaký jsou vylepšení mezi první a druhou revizí? slyšel jsem něco o podvozku ale nic moc nevím
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

podvozek, brzdy, posilovač, airbag atd... všechno je to tady na foru x krát popsaný-zkus si to najít, hlavně můj názor-určitě vybírat jen v supr stavu, ale i revize 1 v supr stavu má díly o čtyři roky starší, než revize 4 v supr stavu-budou ti dřív odcházet takový díly jako těsnění střechy atd., nevim v jakým stavu je ta Koljova-na vlastní oči jsem ji neviděl, ale je taky kolem sto tisíc a pokud by byli obě v dobrým stavu, tak bych určitě upřednostnil revizi 4 v originálu, před revizí 1 s 18kama kolama, světlama od helly a dalšíma věcma, který když o ně budeš stát, můžeš přikoupit-ale aby mě nikdo nekamenoval-je to jen můj názor
MarcusZ
Člen Týmu

Příspěvek od MarcusZ »

těsnění kolem "targa dílů" střechy je nové, poprvé jsem s ní jel v dešti, nikde ani náznak prosáknutí. potom přestalo přšet tak jsme oddělali "střechu" a nikde žádná voda nebo tak... ale díky za připomínky :)
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

třeba to těsnění kolem targa střechy nepoznáš po chvilce deště-teda pokud to není uplně v pr..., poznáš to když to necháš tak tři a víc hodinek na fakt velkým lijáku-pak uvidíš jestli se ti tam nějaká voda dostala nebo ne-pak sou další věci jako alternátor a jiný který po nějakým čase odcházej a nejsou levný, jinak beru že tahle má spoustu novejch dílů-doložitelnejch paragonama, ale revizi 1 bych za sto litrů nekoupil, a když už jo-tak v origo stavu jako veterána, tohle je pro mě takový moc předělávaný.
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

kasli na to jestli to ma euro makovy ci takovy proste si kup MRko a az budes clenem tak pokecame - ok kluku :lol: 8)
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MarcusZ
Člen Týmu

Příspěvek od MarcusZ »

no takle... já s ní jel za deště a možná to už bude vypadat jako, že ji obhajuju ale uz snad od brzkeho rana prselo a tohle bylo tak kolem treti odpoledne :lol: objel jsem uz 4 auta a vsechno vypadalo jako supr kup ale ve vysledku to byli vsechno polovraky, ktery potrebovaly renovaci jako sul anebo uz by je ani ta renovace nespasila :? tohle vypada hodne dobre, tak snad to tak bude... uz mi prijde ze melu porad to stejny dokolecka... uz ze me musite mit srandu :lol:
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

v pohode hlavne si vyber poradne :) ale co bys chtel vesmes jsou to vsechno 15 let stary auta takze tam budes muset dat vzdycky nejakou tu kacku
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
Apollo
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Apollo »

přesně vždycky se něco najde... a jinak nejlepší výměna je tu kterou si uděláš ty sám, dáš si tam díl kterej chceš ty a máš jistotu že jsi ho vyměnil :wink:
MR2 MkII r.v.1991 115kW dovoz D
Odpovědět

Zpět na „MR2“