Zapalovací kabely Tesla Blatná
- zmaxxx
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
škubání motoru
Bylo tady zmíněno škubání motoru v nízkých otáčkách... Znamená to, že kabely jsou na výměnu?
Škubání se u mě projevuje, když se "lechtá plyn" a řádově mezi 1500-2500 ot/min.

Re: škubání motoru
Tak přesně tohle to dělá i mě. Jaky máš ty kabely? Taky originál?zmaxxx píše:Bylo tady zmíněno škubání motoru v nízkých otáčkách... Znamená to, že kabely jsou na výměnu?Škubání se u mě projevuje, když se "lechtá plyn" a řádově mezi 1500-2500 ot/min.
Toyota Carina E 2.0 GLI
-
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Já sem dával do carinky hned po koupi bosch platinum, a celkem zmněna, ty staré byly už pěkně jetéFloki píše:No já mam na originálních nalítáno 300tisíc,takže by to teoreticky mohly být i svíčky,jaky máš?
Pořád ale řeším zda vymněnit kable či ne, občas mi to cukne kolem 3000 a nejsem si zcela jist zda je to kablema

1 z 10 mechaniků opravdu autum rozumí, ale všichni si to o sobě myslí!!!! TOYOTA CARINA E WAGON 96 1.8i 79kw -
7a-Fe
7a-Fe
Tak si ty kabely promer a uvidis.tekiler píše:Já sem dával do carinky hned po koupi bosch platinum, a celkem zmněna, ty staré byly už pěkně jetéFloki píše:No já mam na originálních nalítáno 300tisíc,takže by to teoreticky mohly být i svíčky,jaky máš?
Pořád ale řeším zda vymněnit kable či ne, občas mi to cukne kolem 3000 a nejsem si zcela jist zda je to kablema
Toyota Carina E 1,8 16V, 1996 Liftback
já kabely z tesly blatná koupil do citroena. Před výměnou měl dost nepravidelný chod a vynechával jeden válec. Po výměně za Tesly o 100% obrat k lepšímu:) Do corolly mám objednané starline za 750kč. Jsem na ně zvědavý, dám vědět
PS: tak už přišli. Jsou červené s nápisem na kabelu "MADE IN USA" Moc se mi nelíbí. Koncovky moc nesedí. Zkoušel jsem měřit odpor. Ten je 1.8 až 2.5 kOhm. (podle délky kabelu) -tak že OK. Trošku lituji, že jsem nekoupil tesly, nebo NGK.
PS: tak už přišli. Jsou červené s nápisem na kabelu "MADE IN USA" Moc se mi nelíbí. Koncovky moc nesedí. Zkoušel jsem měřit odpor. Ten je 1.8 až 2.5 kOhm. (podle délky kabelu) -tak že OK. Trošku lituji, že jsem nekoupil tesly, nebo NGK.
Toyota Corolla 1332ccm, E10, liftback, r.v 95, 65kw +LPG
Nissan Micra 998 r.v 97, Carisma automat, sekvenční vstřik LPG
dříve škoda 1000, dacia, fiat 126, audi 100, citroen BX a Xantia, Nissan Patrol, VW Golf nakonec JAPONEC
dříve škoda 1000, dacia, fiat 126, audi 100, citroen BX a Xantia, Nissan Patrol, VW Golf nakonec JAPONEC

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ono si nevyberes, jak starline tak tesly delá jedna fabrika ( blatná ) nápis "made in USA" je pozustatek kabelu, ketrý kupují v US a narážejí na nej své koncovky..E9 píše:já kabely z tesly blatná koupil do citroena. Před výměnou měl dost nepravidelný chod a vynechával jeden válec. Po výměně za Tesly o 100% obrat k lepšímu:) Do corolly mám objednané starline za 750kč. Jsem na ně zvědavý, dám vědět
mě ty tesly přišly daleko kvalitnejší.(na citroena jen za 350kč:). i ten silikonovej kabel smrděl jinak. výrobce na krabičce napsanej není, ale že starline=blatná je asi pravda- když to říkáš ty- máš do blatný 40km:)
u starline mě zarazilo, jak blbě dolehají koncovky k motoru. originál ma čtvereček se zaoblenyma rohama a starline ostré rohy. Jo a taky na originálech byli na kritických místech převleky proti prodření, na starline ne
u starline mě zarazilo, jak blbě dolehají koncovky k motoru. originál ma čtvereček se zaoblenyma rohama a starline ostré rohy. Jo a taky na originálech byli na kritických místech převleky proti prodření, na starline ne
Toyota Corolla 1332ccm, E10, liftback, r.v 95, 65kw +LPG

Kabely Tesla
Tak jsem si je objednal, kamoš mi je sehnal za 700kč i s dopravou, už jsou v autě. Jen mě trochu zarazilo že dvě koncovky se mi zdají naopak, že nezacvaknou do rozdělovače, ale drží tam napevno, tak to snad bude OK. Dneska pojedu na výlet, tak jsem zvědav jestli to bude v pohodě nebo to bude dál cukat jako předtím.
Toyota Carina E 2.0 GLI
Zatím naprosto bez problémů. ale mám na nich najeto jen něco kolem 1000km, víc jsem za ten týden nestihlmanasek píše:tak jak vam to skube???mate 1.6ku ci dvou litra???mne to take skube a co stim???nove svicky mam ,celou klapku i se syticm jsem vycistil...co postelovat nejaky ten doraz tam???kdyz brzdim motorem a pridam tak to poposkubava a i tech 1500 otacek nad dva ne..nechce se mi davat zbytecne palivak

Toyota Carina E 2.0 GLI