Filtr Pevnych Castic a dalsi
No zrovna u Shellu bych kvalitní naftu nehledal,ale třeba se mýlím. Já bych se obrátil na ONV,Benzina či Aral
Ještě,že tyhle starosti nemám.

T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou

http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Proč si fšichni myslí, že nafta od šelky je kvalita? Kurňa, dyť Vás jenom drbou, v ČR je údajně nejlepší Benzina, nemám filtr pevných částic, tak jezdím pouze na onno+aditiva, kámoš má úplně novýho aurise a dělá to stejně a bez jediného problému. Jednou, jedinkrát se mi stalo, že jsem málem neodjel od stojanu a to na D1 společnost hádejte! .........................................................No jistě OMV. Člověk do kterýho pumpujou reklamu horem dolem, dělá co chce společnost. U toho pitomýho ONNA aspoň vím, co si tam díky aditivům dávám (mimo jiné dovážejí na tuto stanici poh. hmoty z Německa)
Tak, nadrz s aditivem vyjeta, nabrana socialni nafta v podani shellu, nic jineho nebylo po ruce, bylo mi to naprosto jedno. Signalizace problemu svitila jeste dobrych 120 km, a pote - puff a zmizela. A celou cestu od Prostejova do Prahy se nerozsvitila, takze to opravdu ukazuje na to aditivum od STP. Bud se to potvrdi nebo vyvrati, uvidime az projedu takovych 5 nadrzi, od ruznych benzinek. Urcite dam feedback.
Ne ne - ztratu vykonu jsem nepozoroval, i kdyz se priznam ze jsem to tolik nehonil, takze jestli to najednou ze 177 koni melo jen 120 .. tak jsem to asi nepoznal, nicmene rozsvitila se diagnostika, VCF a TRC svitilo. Vlastne technik rikal ze tim ze dojde k omezeni vykonu se vypina stabilizace podvozku a prokluz. Takze asi ano.trca píše:jamescz.a tobě to ztratilo výkon?ja sem do auta taky nalil STP a auto mi normálně za jízdy ztratilo výkon.myslel sem že mi to vtoyotě zpravili,a ono to bude spíš tím že jsem už asi třikrát tankoval.problém skoro úplně vymizel.snad to bylo tím posraným STP protože diagnostika nic neukázala
To s tim nemusi mit nic spolecneho. Podobna chyba se muze objevit klidne za dalsich pet tisic kilometru.jamescz píše:Tak a mame jasno.
nize uvedena chyba byla opravdu jen aditivem, po 10 vyjetych nadrzich, se uz nic nezobrazuje a nesviti, proste parada, stabilizace podvozku a prokluz funguji. Takze moje doporuceni do D-CAT motoru zadne aditiva (na cisteni, a tak)
diky a mejte se
Jinak obecna rada: pokud mas vaznejsi problem s Toyotou, zapomen na autorizak a to zejmena ten cesky!
Toyota Avensis 2.0VVT-i T25
kuze + velka navi + xenony = zakladni vybava nenarocneho ridice
kuze + velka navi + xenony = zakladni vybava nenarocneho ridice
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Zkusim to zredit kvalitni naftou od Shellujamescz píše:Dnes jsem si byl pro vuz, a technik v Toyote mi sdelil nasledujici, ze jsem druhy za jeho dvourocni praxi prijmaciho technika, kdo ma odvareny DPF. Onen nebohy clovek, ktery byl jako prvni mel najeto pres 300 000km. A obecne pry by melo byt mozne ze DPF odejde mezi 200 - 250 tisici kilometry. Da se pry jezdit i s poskozenym DPF nicmene je nepocitejte se stavilizaci podvozku a trakcnim systemem, proto je je i snad pry omezen vyokn. Diagnostickou chybu pry vymazali, a muze se obevit pry kdykoliv znova i klidne po 20tisicich nebo po 5km - paradox je ze tohle byla prvni nadrz do ktere jsem pridal aditivum na cisteni motoru. Ne primo od Toyoty ale od STP. (http://www.axa-oleje.cz/stp-diesel-inje ... emu-diesel). Zkusim to zredit kvalitni naftou od Shellu a budu doufat ze se diagnostika motoru jiz nerozsviti. Jinak pocitam, ze se tem 72 tisicum vcetne montaze za novy DPF nevyhnu. Jinak samotne nahradni dily stoji jen 38 tisic. 30 tisic chteji za montaz - pry se musi vytahnout motor.
Ohledne svetlometu, mi bylo sdeleno ze je praskly, za novy chteji 16 tisic a za novou vybojku 6 + praci. Taky mi bylo sdeleno ze technik nasel nejaky napul vytazeny konektor nebo spinac, tak netusim zda je to pravda, nebo si chteli napsat o hodinu vic na spravku svetlometu. Uvidime jestli ten xenon bude vypinat.
no zatim na me toyota neudelala dojem bezporuchoveho auta. Do jizdnich vlastnosti ji sice nemohu vytknout nic - naopak jako auto mi to prijde daleko lepsi nez cokoliv co jsem mel tu cest ridit, ale s takovymi dalsimi naklady jsem tedy opravdu nepocital. Ale zatim nehazim flintu do zita.
panebože lidi vy jste tak naivní!!!jak víš že je kvalitní co??já bral dle testu pořát na benzině a v zimě mi zamrzla tak už nevěřím ničemu...jsou tady všichni v republice hajzly co na tom jen rejžují!!!!!!!!!!!!!
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jo přeně jsou tu ku a pi!!!!nevěřím už ničemu co mi v zimě zamrzla od benziny!!!!!!!!!!!!chudy píše:Proč si fšichni myslí, že nafta od šelky je kvalita? Kurňa, dyť Vás jenom drbou, v ČR je údajně nejlepší Benzina, nemám filtr pevných částic, tak jezdím pouze na onno+aditiva, kámoš má úplně novýho aurise a dělá to stejně a bez jediného problému. Jednou, jedinkrát se mi stalo, že jsem málem neodjel od stojanu a to na D1 společnost hádejte! .........................................................No jistě OMV. Člověk do kterýho pumpujou reklamu horem dolem, dělá co chce společnost. U toho pitomýho ONNA aspoň vím, co si tam díky aditivům dávám (mimo jiné dovážejí na tuto stanici poh. hmoty z Německa)