Prosim, poraďte jaký alarm či zabezpečení.

vše ohledně modelové řady Celica
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Preatorian píše:
Amadeus píše:No já osobně mám v autě Magicar Sentinel,jeho pořizovací cena není vůbec špatná s porovnáním zabezpečení auta.Je to s peagerem na vzdálenost 1 km,bez dálkového stratu to jsem nechtěl.Jinak máš pořád kontrolu nad autam a pokud ti ho někdo čmaizne,tak je tam funkce auto alert,a to když už ti to nekdo čmaizne tak odjede na dosah peageru a konec stojí,neodjede ani nevyleze s auta.je to odzkoušené a plně funkční.Doporučuji si to omrknout.
A funguje dobře? Opravdu zvládne vozidlo imobilizovat? A co se stane když jsem s pagerem dál než je dosah a někdo ho chce ukrást? Abych nebyl mimo dosah a zloději si spokojeně jezdily s autem po městě. Nebo to jen v tu chvíli nedá vědět na pager, ale zablokuje to startér?
Potřebuju o tomhle tipu alarmů co nejvíc informací, protože někdo psal, že má tenhle alarm a po roce ho musel vymontovat protože si dělal co chtěl, vyvolával falešný poplachy a i majiteli nedovolil dostat se do auta a odjet.
Já jsem s tímto alarmem nad míru spokojen,jen mě trochu štve,že tě to upozornujě,že jsi zapoměl zamknout auto když zavřeš všechny dveře.Jinak co se týče nedosahu peageru,tak je logocké že o autě nevíš nic,ale jak jsem psal,je zajištěný startér a čerpadlo.Člověk který mi to montoval,mě také od těchto alarmu odrazoval ale už sám hned po montáži tento alarm velice chválil dle jeho funkcí.A otřesové čidlo jsem si nedával.Nechci vypínat alarm po každém přejetí pořádné motorky.
Toď vše k mému alarmu.
Obrázek
camry97
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od camry97 »

Nevim ci je to dobry zabezpeceni ale co takhle vypiskovat kod na skla dost zlodeju to odláká a je to pomerne levny samozrejme nic neni 100% jinak dělá to firma cebia myslim piskujou vin nebo specialni 7 mistnej kod zaleží na kolik je to skel jinak cena je kolem 2000kč samozřejmě čím vice zabezpečení tím lépe :wink: jinak řečeno pokud nevyhoděj všechny skla lépe se hledá policí i v zahraničí jinak stránky mají zde: http://www.cebia.com/
Prostějov->Olomouc->Kroměříž->Vyškov->Šternberk
camry mr.97 2.2 5s-fe 96kW 155000km
Odpovědět

Zpět na „Celica“