PHILIPS BlueVision H4 60/55W

vše ohledně modelové řady Celica
BaraS
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BaraS »

hele chlapy tak se vyblejsk starou 6230i fotku,se sem zejtra nedostanu asi tak aspon at vidite neco a nechce se me to ted davat jinak tak sem to hodil jen do galerie tak se juknete do profilu zatim teda aspon na tu fotku,brzo napravim :wink: a jinak si myslim ze svitej super nesrovnatelne s tema stockama :D hlavne lepsi bilo/modry svetlo=lepsi pro oci,zatim zdejr
celicaGT2

Příspěvek od celicaGT2 »

ono se to bude hodně špatně fotit,pokud nemáš zrcadlovku za aspoň 30t se slušným sklem,protože každej kompakt je v noci nepoužitelnej (vim o čem mluvim),a ke všemu to hodně zkresluje,ale jsou fakt libový a ten litr za žárovky není zas tak moc,nemyslíte?
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

BaraS píše:hele chlapy tak se vyblejsk starou 6230i fotku,se sem zejtra nedostanu asi tak aspon at vidite neco a nechce se me to ted davat jinak tak sem to hodil jen do galerie tak se juknete do profilu zatim teda aspon na tu fotku,brzo napravim :wink: a jinak si myslim ze svitej super nesrovnatelne s tema stockama :D hlavne lepsi bilo/modry svetlo=lepsi pro oci,zatim zdejr
me to tak nesviti ani z poloviny:) vypada to dobre

celicaGT2---> nejsou to zase tak hrozne penize, da se to prezit, jen me zajimal ten rozdil, protoze jsou o par korun drazzsi, tak jestli se to vyplati, jak vidim tak ano :)
Toyota Celica ST202, SS, LSD
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

Tak uz je mam v aute a dobre :) je to mnohem lepsi jak origo, takez spokojenost, akorat by mohly dosvitit trosku dal, snad vydrzi a brzo se nepo*erou :)
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

Oživím jedno staré téma... V pátek mi rupla na pravé straně HB4 blue vision, tak jsem tam dal náhradní Sylvanii. Při pohledu zvenčí vypadalo levé světlo s blue vision bělejší, zpoza volantu jsem ale žádný podstatný rozdíl nepozoroval. Jako náhradu jsem koupil Philpis Vision, slibují o 30% více světla. Blue Vision jsou víc než 2x dražší a slibují jen "xenonový efekt". Beru radši světlo než efekt.
JakubKotal
Člen Týmu

Příspěvek od JakubKotal »

Já jsem v září dával Philips Extreme Vision. Slibují 100% více svítivosti. Oproti žárovkám co jsem měl předtím nebe a dudy, svítí to velmi dobře. Za ten půl rok se mi ještě nestalo, že by nikdo bliknul, takže neoslňují. Jezdím nenaložený a světla mám v nejvyšší poloze (i podle manuálu je to takhle v pořádku). Jsem zvědavý jako dlouho bude trvat, než prasknou. Nemám denní svícení, takže svítím pořád a drží :-) Stály kolem sedmi set.
Obrázek
Toyota Carina E, sedan, r.v.96, 4A-FE 73kw
gramo
Věčnej rejpal

Příspěvek od gramo »

Bohužel do 6g celic se používají do potkávaček HB4 a v těch není tolik na výběr.
Myfune
Věčnej rejpal

Příspěvek od Myfune »

Já mám v Celice v potkávačkách ColdBlue od Osramu už nějakej rok a zatím mi nepraskly. V dálkách sem nechal klasicky nažloutlé. A do obrysovek jsem dal taky asi Coldblue (kupoval to někdo jinej) a mají stejnou barvu jako potkávačky. Takže krajní světla svítí do běla a dálkáče do žluta. S tema Philipsema bych to schválně někdy porovnal, které jsou víc do běla a intenzivnější.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Myfune> CoolBlue se povedly... řek bych že je tam minimum šmejdů... už ty roky ani nepočítám a řikám si že by už mohla jedna prdnout... a ne, jsou neuvěřitelný... proto sem vzal taky Cool blue do mlhovek, nic jinýho... OSRAM....

ps: 01/2006 instalovány do vyklápěček s čirýma DEPO lampama, ty jsou taky pořád jako nový... pár pidi teček od kamínků, ale jinak wostrý :-) furt uvnitř jako nový.... 7 let... oleeee

Na druhou stranu máme halogeny v hotelu u postelí Osram a ty prdaj... takže jen určitá edice, teda edice cool blue má neuvěřitelnou životnost, další nemá smysl zkoumat :lol:

konkurenční reklamní vsuvka... kdyby chtěl někdo důkaz... předložim :lol:
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Kysi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kysi »

ja uz taky vyzkousel kde co, od levnych e-bayovych sr..ek (co vydrzely max. 3 mesice) pres ''Xenony'' (ale to se zas nelibilo cajtum) a zpatky pres vselijake Silver a max vision atd. a vloni jsem se pro zmenu rozhodl vyzkouset tyhle XENESIS Tru-Match http://www.soundshop.cz/5953-autozarovk ... h-hb4.html a zatim rok a ctvrt v pohode a sviti jeste lip nez Cool blue :)
Uvidim jak dlouho vydrzi ale zatim maximalni spokojenost :wink:
Celica 2.0 GT 97' ST202 [3S-GE] (125kW/170HP)
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

gramo> No já to ještě pořád poznám, ten rozdíl. A kupoval jsem je tu na fóru, už si nevzpomenu kdo to byl, ale byl to výprodej nějakého skladu, 2ks okolo 500,-. Fotka někdy z roku 09, už jsem ji tu někde dával, vpravo bluevision a vlevo jakési bosch xenon blue, které byly v autě od předchozího majitele.. Ale jinak stejně většinu času jezdím s obyč noname H4 a zvyknout se dá na ledasco.

Obrázek
Holomek!
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

Kysi píše:ja uz taky vyzkousel kde co, od levnych e-bayovych sr..ek (co vydrzely max. 3 mesice) pres ''Xenony'' (ale to se zas nelibilo cajtum) a zpatky pres vselijake Silver a max vision atd. a vloni jsem se pro zmenu rozhodl vyzkouset tyhle XENESIS Tru-Match http://www.soundshop.cz/5953-autozarovk ... h-hb4.html a zatim rok a ctvrt v pohode a sviti jeste lip nez Cool blue :)
Uvidim jak dlouho vydrzi ale zatim maximalni spokojenost :wink:
diky za tip :wink:
stefancelicaT20
Manager Týmu

Příspěvek od stefancelicaT20 »

dlho som mal sylvanie po min 70 tis sa ale porucili tak som tam dal philips premium a vyzera ze trosku lepsie svietia, som zvedavy kolko vydrzia, ziarovky s xenonovym efektom som nechcel
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

nezlob sa... ale OSRAM cool Blue Vyjebou s Philipsama... na N tou :lol: naozaj
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Wladimeer
Navigátor

Příspěvek od Wladimeer »

Před necelým rokem jsem kupoval Osram Night breaker PLUS (všechny čtyři v ceně něco přes litr). Původně tam byly Sylvania a změna byla znatelně k lepšímu!! Dokonce mám od té doby "problém" když jedu mimo obec s dálkovými, že pozdě vidím auto do protisměru a mnohokrát ho na chvíli oslním (než stíhám přepnout :oops: ). Co se životnosti týče ukáže čas. Jinak mohu jen doporučit...
Celica 6G 1.8-1994 (7a-fe)
Odpovědět

Zpět na „Celica“