.. nemohu to nikde na internetu najít, kvuli přesným citacím, ale je snad jasné, že záruka neřeší všechno a vždy!!! Pozor tedy i na podmínky!!!
  .. nemohu to nikde na internetu najít, kvuli přesným citacím, ale je snad jasné, že záruka neřeší všechno a vždy!!! Pozor tedy i na podmínky!!!zarucne opravy
já bych jenom připodotknul, že k toyotě máme každý brožurku, kde jsou přesně uvedené záruční podmínky!!! Málokdo to čte, nebo až když je pozdě.. a záruční podmínky jsou zákazníkem porušeny   .. nemohu to nikde na internetu najít, kvuli přesným citacím, ale je snad jasné, že záruka neřeší všechno a vždy!!! Pozor tedy i na podmínky!!!
  .. nemohu to nikde na internetu najít, kvuli přesným citacím, ale je snad jasné, že záruka neřeší všechno a vždy!!! Pozor tedy i na podmínky!!!

.. nemohu to nikde na internetu najít, kvuli přesným citacím, ale je snad jasné, že záruka neřeší všechno a vždy!!! Pozor tedy i na podmínky!!!Ja tých brožúr mám viac,ako som k autu dostal...Lenže okrem spomínanej 3 ročnej zaruky sa nikde nespomína,že ak máš auto xx dní počas záruky v oprave,o tých xx dní sa záruka predlžuje..

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid

Toyota Auris 1.8 hybtid
tu je to jasne napisane. Nie je to priamo citacia zakona, ale len vytah toho co je dôlezite pri reklamacii vediet. A co sa tyka predlzenia zarucnej doby o dobu opravy .vid.bod,7  v odstavci nizsie
http://www.pravaspotrebitela.sk/index.p ... s&itemid=9

http://www.pravaspotrebitela.sk/index.p ... s&itemid=9
Civic FD7 2006 TR R18A2
 R18A2
Carina AT190L 1992 JP 4AFE
 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

R18A2
 R18A2Carina AT190L 1992 JP
 4AFE
 4AFEex.Carina AT191L 1996 UK
Ale toto je samozrejme jasné..-len išlo o to,či pri autách je nejaká výnimka(okrem predlženej záruky).
Ja si však tiež myslím,že je to jedno,o aký tovar sa jedná..Či sú to sandále alebo autá... 2 roky a hotovo.Ak by sa to na niečo nevzťahovalo,tak by tam napíali-ale pre istotu som si uložil do mobilu ich číslo... 

Ja si však tiež myslím,že je to jedno,o aký tovar sa jedná..Či sú to sandále alebo autá... 2 roky a hotovo.Ak by sa to na niečo nevzťahovalo,tak by tam napíali-ale pre istotu som si uložil do mobilu ich číslo...

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota Auris 1.8 hybtid

Toyota Auris 1.8 hybtid

No ale, zijeme v spotrebnej dobe..
 No ale, zijeme v spotrebnej dobe..