Reproduktor do sériového subwooferu

vše ohledně modelové řady MR2
TMiky
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TMiky »

A ja si rikal, ze v MR2, co si ted koupil bracha, to nejak duni od prirody... Usoudili jsme podle popisu tady, ze ma tu variantu 2.. :)

Zdravi
mikue
Navigátor

Příspěvek od mikue »

[quote="TMiky"]A ja si rikal, ze v MR2, co si ted koupil bracha, to nejak duni od prirody... Usoudili jsme podle popisu tady, ze ma tu variantu 2.. :)

Tak tak ....ten bracha sem ja, ale byl by mi tady nekdo schopen rict kde ze sou ty mini zesilovace pro ty predni repraky? Vubec mi nehraje pravy predek....a jeste k tem mini zesilovacum: nejsou to spis vyhybky?? :)
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

ty zesiky jsou u pasu, v boku.. (teda co si matne pamatuju) jestli se tomu da rikat "zesik" :-) je to krabicka od cigaret a zesik to je urcite.. kazdopadne si nejak neumim predstavit, ze original MR2 dunela od prirody.. ale holt mame kazdy jina meritka :-D
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
mikue
Navigátor

Příspěvek od mikue »

aha...ja sem to jako pochopil tak ze predni repraky (ve dverich stredy+vysky) maj jeden zesik (na kazdou stranu jeden) a pro zadni repracky (nahore za hlavou) sou dalsi, a k tomu zesik pro woofer za/pod sedackou ridice..... takze v mem pripade 5x zesik....nebo ne?
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

tak to si pochopil špatně jeden zesík pohání oba přední repráci a druhej subwoofer za sedačkou řidiče-to sou dva-víc jich tam neni
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Zadní repro

Příspěvek od Yokohama »

čau hoši kdo mi poradí,mám odpálený zadní repráky a když sem se na ně jednou díval sou teda jak kdyby pasovali do fiatu uno :lol: potřeboval bych poradit nějaký který se tam vejdou,aspoň kolik to je palců... byli tam nový asi 6 měsíců a hned byli odpálený takže je to asi hodně poddimenzovaný :lol:
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

já tam mám tyhle:
http://www.rapid-autohifi.com/store/goo ... ktory.html
pásly tam dobře-ale já je nepřidělával na původní zavěšení-jsou to 10cm reproduktory, myslim ale že originál jsou 8 cm, takže by šli líp asi tyhle:
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

marcelus píše:já tam mám tyhle:
pásly tam dobře-ale já je nepřidělával na původní zavěšení-jsou to 10cm reproduktory, myslim ale že originál jsou 8 cm, takže by šli líp asi tyhle:
jj díky
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

to Yokohama: Jestli si odpalil reprak a mel jsi to zapojeny na radio, tak urcite nebyly poddimenzovany.. Temer kazdej na tyhle planete si mysli, ze kdyz ma radio, co ma 4 x 50W ze ma 50W :-) , toho sinusoveho vykonu ma tak 25 a to jeste ne vsechny.. tudiz vychazime z proste matematiky..

clovek si koupi repro, co ma 100W :-) tudiz hned tvrdi, ze jeho aparatura ma 100W v aute.. coz je samozrejme blbost, jak muze mit 100W kdyz zdroj dava 25 na kanal.. :-) to je prvni mejlka..

za dalsi.. spis znicis reprak slabsim zesikem (ci radiem) nez obracene.. jde o to, ze reproduktor vydrzi 100W, ale signalu, ktery neni nijak "pokurveny" kazde zesileni signalu je umerne "zdeformovany". V podstate kdyz to radio osolis na maximum a clovek slysi jak to repro "chrci" tak to neni tim, ze by nestihalo repro, ale tim, ze radio na maximalnim vykonu ma brutalni zkresleni, ktere reproduktoru vubec nepomahaji.. Nejlepsim resenim je to, koupit zesilovac, kterej ma treba 150 sinus vykonu (RMS) na kanal a reproduktory ktere maji treba 100 rms vykon, tam pak odstranis to, ze signal bude deformovany a do reproduktoru nebudes posilat zvuk, ktery nechces..

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Jakuza píše:to Yokohama: Jestli si odpalil reprak a mel jsi to zapojeny na radio, tak urcite nebyly poddimenzovany.. Temer kazdej na tyhle planete si mysli, ze kdyz ma radio, co ma 4 x 50W ze ma 50W :-) , toho sinusoveho vykonu ma tak 25 a to jeste ne vsechny.. tudiz vychazime z proste matematiky..

clovek si koupi repro, co ma 100W :-) tudiz hned tvrdi, ze jeho aparatura ma 100W v aute.. coz je samozrejme blbost, jak muze mit 100W kdyz zdroj dava 25 na kanal.. :-) to je prvni mejlka..

za dalsi.. spis znicis reprak slabsim zesikem (ci radiem) nez obracene.. jde o to, ze reproduktor vydrzi 100W, ale signalu, ktery neni nijak "pokurveny" kazde zesileni signalu je umerne "zdeformovany". V podstate kdyz to radio osolis na maximum a clovek slysi jak to repro "chrci" tak to neni tim, ze by nestihalo repro, ale tim, ze radio na maximalnim vykonu ma brutalni zkresleni, ktere reproduktoru vubec nepomahaji.. Nejlepsim resenim je to, koupit zesilovac, kterej ma treba 150 sinus vykonu (RMS) na kanal a reproduktory ktere maji treba 100 rms vykon, tam pak odstranis to, ze signal bude deformovany a do reproduktoru nebudes posilat zvuk, ktery nechces..
no jasný jak říkáš mám tam jen rádio a repro, ale nejsem takovej vůl abych to solil až to chrčí ale asi se to mohlo stát když byla sundaná střecha toho si pak člověk při tom hluku třeba ani nevšimne,šlo o to že repro bylo skoro nový :mad: každej znás asi ví že klasika z výroby je se sundanou střechou nedostačující když to řeknu umírněně :D ale nejsem zase tak bohatej abych si koupil zesilovač a tak no,tedka mě čeká total go motoru která bude stát počítám okolo pul sta, pak sem chtěl výfuk protože nesnáším jak to neřve :evil: a v neposlední řadě chci samosvor,pak nechám udělat celolak protože mám původní ale už to má pomalu za sebou,no a pak sem tam čep,pneumatika a benzín a už tak to jsou dost silný sumy takže budu pořád hrkat v základu mno co dodat :roll: mám auto spíš na blbnutí takže tam směřujou veškerý finance
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

mluvis tady o motoru za pul sta.. :-) zesik se da koupit za 2-4 tis uz nejaky trosku slusnejsi.. :-)

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Jakuza píše:mluvis tady o motoru za pul sta.. :-) zesik se da koupit za 2-4 tis uz nejaky trosku slusnejsi.. :-)
hmm to se dá , marcelus mi poradil nějaký repro byly sice na muj vkus drahý ale vypadaly že něco vydrží :) ,zatím pokud jezdím z motorem co žere litr a pul na sto oleje tak je priorita jinde :cry: ale za čas bych to možná zvážil de o to že k tomu musíš koupit i nějakej subwolfer a i výkonější repro .... kolik by mě stál nějakej komplet pro chudinu?
Jamal
Navigátor

Příspěvek od Jamal »

ja mam komponenty Rainbow a hrajou jak vitr :wink: :http://www.ahifi.cz/reproduktory/rainbo ... eluxe.html
Mam je teda zapojene pres zesik.
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

tak zalezi, kolik bys do toho chtel vrazit.. myslim, ze spousta lidi tady videlo a slyselo moje ozvuceni MR2, takze si troufnu rict, ze vim jak na to :-D

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Jakuza píše:tak zalezi, kolik bys do toho chtel vrazit.. myslim, ze spousta lidi tady videlo a slyselo moje ozvuceni MR2, takze si troufnu rict, ze vim jak na to :-D
řeknu to narovinu, málo :D tak 10 -14max
Odpovědět

Zpět na „MR2“