JayZee píše:Tak v utorok bol otec po zasterky a stresny nosic...hehe.A diali sa veci...
V piatok ked sme preberali auto,tak nam bolo slubene,ze nam daju to akoze odskodne za dlhe cakanie tie zasterky...ale ze teraz ziadne nemaju,tak ked donesieme prevozne znacky,tak nam ich namontuju.A otec si objednal aj stresny nosic,lebo bol v akcii.....V utorok tam otec dofrci,ze mu daju zasterkyrealita bola taka,ze si za ne musel zaccvakat 50eur....hahaha...slecna si uz nejak nemohla spomenut na slova,ked nam ich slubila zadara.
Z toho plynie,ze kym im auto nevyplatite,tak s Vami jednaju nejak,a ked vyplatite,tak inak....davajte si preto bacha,trvajte na sluboch,ktore budu na papiery...
Nedivme sa -to je normálne a zároveň velmi smutné (a opäť by som sa opakoval-informoval by som ako vždy-Prahu ,akých slubotechnikov maju v TOYOTE..-no nie ako sťažnosť,len ako info-aby vedeli,aká Toyota je na slovensku)...

Ako som to aj niekde písal,myslím že zrovna nikolajkovi,že pokial im nevysypeš peniaze,mali by ťa nosiť vo vankúšiku-len pán boh ťa uchraňuj po prebratí a vyplatení-to sa môžeš už len spoliehať na to,že si si vybral ten podarený kus.A ta garančka po roku zadarmo???-tiež som už napísal svoj názor.
U nás na slovensku je to tak-čo nemáš na papiery,to ani nebudeš mať!!!!!(no,česť výnimkam-ale o takých som ešte nepočul)
Apropo-JayZee-čo by robili,keby si (teda tvoj otec v tomto prípade) vrátil prenosné značky štýlom "z ruky-do ruky"...Dám značky za zásterky-veď to slubila-nevymyslel si si to ty len-tak...
Inak ja by som tie zasterky u nich v takomto prípade vôbec nekupil ! Nedal by som im zarobiť ani cent-nech si ich strčia do r...radšej by som ich kupil inde! Hlavne v lete to tak potrebné nie je a zima je ešte daleko.Nakoniec-stačia len dopredu(ja som ich -myslím-kupil za 900Sk-do predu -orig.Toyota...-veď v zadu je plast