modifikacia prednych svetiel T18 :)

vše ohledně modelové řady Celica
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

pro me by to nevypadalo zle kdyby to bylo na celym cernym aute, jinak chce to dodelat ten predek , jak tu ostatni psali - cernou mrizku v nadechu, odstranit ty Ledky - to mi tam taky nesedi a doladit tu listu na kapote aby hrala se svetli , ze to je osklivi nerikam ale ani krasny pro moji dusi , chci taky detailnejsi foto :wink:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

jako napad zajimavy,ale chybeli by mi zamerovace :D
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
ALFkeeper
Řidič

Příspěvek od ALFkeeper »

Posielam slubene detailnejsie foto ...

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

>>>at IDAHO:) LED diody su uz prec :)

Obrázek

Obrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

ojjjj no sem byl docela alkoholicky na úrovni když jsem psal ten minulej příspěvek.... ale měl jsem modrý diody a pak sem naboural, enginedriver měl modrý a posral se mu motor... atd... je víc případů, sice sem si koupil new klávesnici s Led diodama- orange a vypadá to hustě, velice hustě, ale do auta se bojim... sem asi trochu pověrčivej... no trochu sem to přejnal, sorry... :lol: ale jak vymazávám ty data ze školy, tak sem si prostě duševně-odlít někam lehce mimo-mars, ale jo, věřim tomu, že to nosí smůlu, za tim si stojim 8)
No tak už tam diody nejsou, supr! :wink: ale nevim nevim, nechal bych ty klasický spinkací a nebo vykulený očíčka... ty tam patřej... a jsou nej když jsou čirý... tohle je jen taková "póza" stejně tě přestanou po 2 měsících bavit, a tomu věřim... nuda- kopie RX7 bez vyklápěček to prostě neni ono... neni neni a neni NIKDY lidi řikaj nikdy neřikej nikdy, ale to já zase jo jako NIKDY! original je nej nej a NEJ! zeptej se lidí! ale takovejch, co ti nepolezou víš kam... :lol:

vypadá to prostě divně... ona celica vypadá divně i s klasickýma kukadlama... ale tohle je prostě až příliš divný... víc odpudivý než přitažlivý... ale jestli chceš aby tvoje celi působila takhle... je to tvoje věc, já řikám muj názor... je to zajímavý, ale jen na měsíc, pak by mě to sralo... :wink: nemůžu si pomoct, kdo celicy zná, ví, že to tam nemá co dělat... a nemá, nemá a nemá... proč měnit to nejhezčí na tom autě??? fakt tomu nerozumim... póza jinak nevim.... BAD u mě

potáhni originály carbonem a bude to okej... a budeš mít radost, že sis něco udělal pěkně sám... a to je velká radost 8) POP BACK

no ale zase když budu přemejšlet jinak... tak už sis to koupil... no dobře, je to zajímavý, ale tak na tuning akci, ale nemyslim, že by se to líbilo nám klasikům... zajímavý to je... ale neni to ono, nemoh bych se jí dívat do očí každej den po ránu... nehraje mi to nějak--- muj názor 8) vůůůůbec mi to nehraje... do noty... vyklápěčky jsou základ! ne ne a ne.

Ztratila tvář... a tváří se divně... neni to už celica čumilka/snící - tohle je u mě takový znesvěcení nebeskýho korábu.(sice mam taky pár promile, ale jako jo... za tim si budu stát i střízlivej po kafíčku...)
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Kenny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny »

Idaho píše:svetla s emi líbí ale když už jsi je dával, já bych pod ne nedával ty hnusné pruhy z audy.. nechat jen ty svetla. Vnejší použít na denní svícení a vnitřní jako dálky.. takhle když to rozsvítíš ( ten LED pruh ) tak už je to přeplácané - mujnázor, každopádne hezkej kus práce..
mozna stahnust ten zacatek tech svetel uplne dolu samo bez tech Audi diod:) no a pak by mohli i ty cocky byt vic zapustene a neprevysovat kapotu:) nicmene i tak je to hezke.....
TeLe 1000R - rpm11200 :)

nejedno 3S-GE 4g vcetne cabria vlastne toho co z nej zbylo :)
1UZ-FE
H.-C32
Odpovědět

Zpět na „Celica“