POZOR, POZOR, druhý sraz Celica (celorepublikový meeting)

vše ohledně modelové řady Celica

Kde by se sraz měl konat

Střed západně
4
8%
Střed severně
2
4%
Střed jižně
12
23%
Střed východně
34
65%

Celkem hlasů: 52

Kotass
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kotass »

Je to složitější, logicky organizátor se snaží dělat sraz v místech, který zná, kde má nějaký kontakty a ví jak to tam vypadá .. těžko někdo z Mostu udělá kvalitní sraz v Brně.

Takže je to jen o domluvě, třeba Renault 19 klub (jehož čestným členem stále jsem :lol: ) pořádá několik srazů do roka, z nichž dva jsou v Čechách (Plzeň, Drhleny) a dva na Moravě (Vyškov, Ostrava).
Tím pádem má každej možnost si vybrat, který srazy objede a na který se vykašle .. všechny jsou celovíkendové.

Zkušenosti s organizací nějakou už taky mám, mohl bych být nápomocen.

Pro příklad uvedu program Moravia Party z předloňského roku :

- sraz všech v sobotu ráno Brně u velkého obchodního centra (dost místa na parkovišti, snadná dostupnost pro všechny)
- prezentace, zaplacení srazových poplatků, briefing
- tzv. "čumjízda" (vynález Renault clubu) .. pouze pro zájemce .. posádka se musí skládat z minimálně dvou lidí (řidič x navigátor), dostanou vytištěnou trasu z Brna do Vyškova na letiště s fotkami objektů, které musí během přesunu najít a přesně zaznamenat jejich umístění (je to jedna z bodovaných disciplín)
- sraz na Vyškovském letišti, pro zájemce sprinty, jízda zručnosti ..
- hromadný přesun v koloně do campu Baldovec v Jedovnicích, večer selátko na rožni, pivo vyhlášení výsledků, diplomy .. možnost ubytování ve stanech či chatkách ..

Myslím si osobně, že Brněnská crew je dostatečně početná a pokud bychom se do toho obuli, mohl by být sraz jak víno .. ale to je jen takový skromný návrh. :oops: :P
Obrázek
Tequilla
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tequilla »

Nechci vám do toho hádání o středu republiky nějak kecat, ale geografický střed republiky je v Golčově Jeníkově. Jestli je někde poblíž kemp ale bohužel nevím...
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP :(
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen :)
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Foost píše:Jestli že znáte nějaké vhodné místo (větší kemp -chatky, větší asfalt/beton plocha,zábavné vyžití, koupání atd. ) tak mi o tomto místu dejte vědět a to buď na tomto foru a nebo na email: Celica@email.cz . Teď začneme planovat program akce a místo tak dávejte návrhy. :lol: Toto místo by nemělo být vzdálenejší od Prahy víc jak 120KM kupříkladu jen pro představu třeba (východ-okolí Pardubic, Západ- okolí Plzňe, Jih- okolí Písku, Sever- okolí Liberce atd.). Tak aby to pro některé nebyl až tak velký skok. 8)
Nebyl velká skok jo??? :P :P :P :P :P :P :P

Tak jak někdo psal Seč,fajn nápad,krásné místo atd.Návrh by Kotass super nápad.Já to vidím stějně.Střed Brno.Už jen Brno mám 220km.Dojedu dle rozumných domluv.Už mám jeden sraz,co jsem jel 320 km za sebou a nebyl jsem moc nadšený a špatné vzpomínky.Dejte prostě návrh na hlasování 2-3 místa v ČR,ať se to hne.
Obrázek
Dacan
Manager Týmu

Příspěvek od Dacan »

tak doufam,ze vyjde temin a vybere se misto :lol: .jinak jsem ochoten nejak zkusit zorganizovat odjezd z prahy :D
ex 1,6 sti 1992
corolla e11 1,6 gt (81kw)
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

Maci píše:Kuci nechci byt rejpal ale Pardubice ze je "vychodni oblast CR"?? Jasny Brno by se mi libilo kdyz tu bydlim ale objektivne z pohledu treba slovaku co sem chteji jet atd bych byl spis pro Jihlavsko ci oblast Velmezu ci tak dle meho je to oblastne stred republiky a dojet se tam da rovnou po ofroudce D1 jak z Brna tak z Prahy atd...
A mě by se zase líbily Pardubice, když tu bydlim :wink:
D1 nevim jestli je úplně super nápad, nic moc kvalita, co si budem povídat a hlavně už v Plzni jsem zjistila, že spousta lidí taky nemá dálniční známku... Jinak jak píše Tequilla, Golčův Jeníkov je sice ve středu ČR, ale nikdo odtamtud asi není a ani nic kolem nezná. No a Pardubice od Golčova Jeníkova nejsou zas až tak daleko :D
Jinak teda já osobně jsem ochotna dojet i jinam, třeba i do toho Brna nebo Velmezu. Aby Slováci neřekli. Přece jen je taky chceme vidět :D
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

P.S.Lucinko,píše se Valmez! :lol: 8)

Tak já bych dal takový návrh.Samozřejmě jen pokud je někdo s okolí a zná tam nějaké fajn místečko.Jedná se o okruh cca 100 km,tak doufám že se konečně nějak domluvíme.
Měl by to být okruh Brno,Moravské Budějovice,Jihlava,Ždár na Sázavou,Nové Město na Moravě,Tišnov.
Tak se vyjádřete,pokud je někdo s okolí. 8)
Obrázek
AlešHL
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlešHL »

Amadeus:ja bych řekl že je řeč o Velkém Meziříčí,ale pokud se pletu tak se omlouvám :lol:
Malpaso
Manager Týmu

Příspěvek od Malpaso »

AlešHL píše:Amadeus:ja bych řekl že je řeč o Velkém Meziříčí,ale pokud se pletu tak se omlouvám :lol:
X2
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Aha to jako Velkému Meziříčí říkáte Velmez??????Tak to jsem nevěděl.Omlouvám se dotyčné osobě.Já bral že myslí Valažské Meziříčí,tudíž Valmez.Tak pardón. :lol:
Obrázek
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

Amadeus píše:Aha to jako Velkému Meziříčí říkáte Velmez??????Tak to jsem nevěděl.Omlouvám se dotyčné osobě.Já bral že myslí Valažské Meziříčí,tudíž Valmez.Tak pardón. :lol:
Jak jsi vydedukoval, Velké Meziříčí - Velmez, Valašské Meziříčí - Valmez ;) :D
jo a snad jsi těch 320km na sraz neměl na Bečvu,co? :D 8)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Celerak2.0Gti píše:
Amadeus píše:Aha to jako Velkému Meziříčí říkáte Velmez??????Tak to jsem nevěděl.Omlouvám se dotyčné osobě.Já bral že myslí Valažské Meziříčí,tudíž Valmez.Tak pardón. :lol:
Jak jsi vydedukoval, Velké Meziříčí - Velmez, Valašské Meziříčí - Valmez ;) :D
jo a snad jsi těch 320km na sraz neměl na Bečvu,co? :D 8)
Néééééééé,na Bečvu jsem to měl cca 100 km.A Bečvy jsem vůbec nelitoval.Jste super banda lidí.Úplně všichni. :P :oops: To kdysi jak jsem měl Fiat Coupé a jel jsem na sraz na Máchovo jezero.
Obrázek
Lucinka
Řidič

Příspěvek od Lucinka »

Ano, opravdu jsem myslela Velké Meziříčí. Jednu dobu jsem tam jezdila a vážně tomu tady tak říkáme. To víš, čeština je zapeklitá, změníš jedno písmenko a už je to o 200 km jinde :lol:
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Ahoj Všem,
zatím vše vypadá na místo pro konání akce někde v Pardubickém kraji v termínu 18.9.- 20.9.2009(pa,so,ne). Proto bych Vás všechny z okolí Pardubek chtěl poprosit o pomoc při hledání vhodného místa Velký kemp - chatky, velká parkovací plocha (z pevněná), voda, dobá přístupnost do areálu. Termín se nám krátí a tak bych od Vás potřeboval rychlou pomoct (rezervace míst). Z Mar. Lázních se bez Vaší pomoci takováhle akce dá jen těžko naplánovat :roll:. Plzeň se nám povedla tak proč ne si udělat ještě lepší srazík s hojnou účastí. Pro ty co chtějí pomoct kontakt 775 65 23 65 nebo email: celica@email.cz. Díky Vám všem. :lol:
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

Sakryš ta Borová vypadá moc hezky. :P
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“