palivový filtr
palivovy filter
Dávate niekto iný ako originál palivový filter? ak hej aké máte skúsenosti a akú značku. Jedná sa mi o D4-D, 85kw. Neviete kto vyrába originál palivový filter pre toyotu? Dik
Re: palivovy filter
Vyrábí jej Denso, viz můj příspěvek na předchozí straně:jelinek4 píše:Dávate niekto iný ako originál palivový filter? ak hej aké máte skúsenosti a akú značku. Jedná sa mi o D4-D, 85kw. Neviete kto vyrába originál palivový filter pre toyotu? Dik
saab píše:Podle mě standardní cena, já jej kupoval v únoru v Toyotě Trendcar Olomouc a stál mě taky 1.020,- Kč s DPH (857,- Kč bez DPH). Je to Toyota - Denso (katalogové číslo 23303-64010) a je made in Japan
myslite, ze je to pravda s tou hustotou... je dobre si priplatit za original?Petr píše:... toyota filtr má větší hustotu tím pádem lepší filtrace ..věřte mi měl jsem to venku srovnával stojí si za to připlatit
tym, ze ma väcsiu hustotu, je mozne, ze sa lahsie zanesie?
je totiz velky rozdiel v cene filtra pre moj motor:
original denso 47 € a napr. nipparts som nasiel za 13 €.
ake filtre pouzivate?
TOYOTA AVENSIS Kombi T27 2.0 D-4D (91kW / 124HP) 2012 - 1AD-FTV
vymenil som ho totiz pred 12000km, ked som auto kupil za denso (predtym tam bol fram) a od zimy mam problem s kolisanim otacok na volnobeh, obcasnym cuknutim motora a mal som problem aj so startom, ked boli nizsie teploty akoby uz uz isiel naskocit ale nakoniec skapal.
tankujem len na renomovanych pumpach (omv maxmotion, agip alebo v rakusku agip).
moze byt ten filter uz po 12000km zaneseny?
skusil by som ho vymenit ale nechce sa mi po par kilometroch zase davat bezmala 50€ za filter, ked su mozno dobre lacnejsie alternativy.
tankujem len na renomovanych pumpach (omv maxmotion, agip alebo v rakusku agip).
moze byt ten filter uz po 12000km zaneseny?
skusil by som ho vymenit ale nechce sa mi po par kilometroch zase davat bezmala 50€ za filter, ked su mozno dobre lacnejsie alternativy.
dle mejch zkušeností vyrábí Filtron pro Denso kabinový a vzduchový filtry ,takže možná i palivovýIdaho píše:používáme Filtrony za cca 350-380kč a zatím jendo auto z peti slo na scv ( poronávám pouze auta která na tyto filtry montované u nás jezdí více jak 100tis km, protože pokud tam dám filtr paliva a auto jde po 20tis na scv a nevím co tam bylo předtím za filtry nemám srovnání..
při výměně jsem zjistil, že původní orig. filtry byly od Densa (i s nápisy Toyota) made in Poland a já koupil nový od Filtronu a byly naprosto identický(stejnej výrobce=materiály+barva+vzhled), pouze s nápisem Filtron (Made in Poland)VladoK píše:a ake su tie skusenosti, bolo to na tych filtroch napisane alebo ako si na to prisiel?
ok. takze Romeo pouzil Champion, Korn-Fitron a Idaho dokonca pouziva dlhodobo Fitrony..
a niekto dalsi? s akymi mate este skusenosti?
a niekto dalsi? s akymi mate este skusenosti?
takze len jedno slo na scv... a so vstrekovacmi nemalo ziadne problem?Idaho píše:používáme Filtrony za cca 350-380kč a zatím jendo auto z peti slo na scv ( poronávám pouze auta která na tyto filtry montované u nás jezdí více jak 100tis km, protože pokud tam dám filtr paliva a auto jde po 20tis na scv a nevím co tam bylo předtím za filtry nemám srovnání..