angel eyes

vše ohledně modelové řady Yaris
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

Pekne :wink:
ale za tie prasulky by som sa skor ubral takym smerom... http://allegro.pl/bi-xenon-lampa-komple ... 68033.html

ja som sa ubral podobnym....
Obrázek
TomasY
Člen Týmu

Příspěvek od TomasY »

Nevyzerá špatne.
Ale nieje to len parabola s tym okom ?
Sice navod na vyleštenie plexiskla tu je :D Len neviem to oslnovanie, viem na sebe jak to nemam rad ked niaky trcino s 10k xenonmi ide oproti a vypali mi taku cervenu machulu do oka co vidim este 5minut.
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

TomasY píše:Ahojte
Rozmyslam o tychto svetlach, co na ne hovorite? ma ich niekto?
Nerobia policajti problemy?

Policajti (nie všetci!) robia problémy so všetkým,čo vidia,že by mohlo byť proti predpísaným veciam ,teda akonáhle tam nie su originálne diely od výrobcu,idú po vodičovi...Ale tým myslím na pár jednotlivcov,ktorím ide o buzeráciu.Avšak ak tie svetlá sú homologizované, tak môžu sa len kochať.. 8)
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
TomasY
Člen Týmu

Příspěvek od TomasY »

Tak potom tu su aj homologizovane, ale tie su uz na moj vkus drahe. :-/ jaaj to ked raz clovek zacne po tychto tuningovych veciach pozerat to je konec :D
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

No,to si radšej priplať na svetlá,ako keby si platil fízlom a aj tak sa vrátiš potom nakoniec starým svetlám. 8)
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
TomasY
Člen Týmu

Příspěvek od TomasY »

To je pravda... no este si to neham prejst hlavou. To su mozno len take moje ze wau to musim mat :D
A sice kukam na niektorych inych obchodoch ze aj tie prve co som spominal su homologizovane. niaka E-skupina. A maju aj elektricke štelovanie. Len vsade inde sa predavaju o 100€vri drachsie, tak teraz kde je hacik....
Edit: aaaha uz viem, oni robia rozne variacie vybavenia. Tak to by stacili potom tie zakladne a motorceky pouzit z tych co mam. či?

Inac to nevadi ked mam originalne "ziarovky" H4 a tuto zrazu by som mal H1 ?
smutok
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smutok »

Pokial chces robit prestavbu, tak si pozri tuto temu:
http://toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=16571
A pozor na domontovanie cocky do svetlometu, druh svetlometu je vyznaceny na skle a to nemenis.
Yaris II 1.0Obrázek
Corolla E12 1.4Obrázek
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

trosku to miesate,nakolko prestavbova sada oslnuje,tieto angely,ktore su homologovane su homologovane len pre halogen,aj ked tam xenon das,ten lom nie je zhodny s lomom xenonovej sosovky,mimoto,ze dialkove budes mat aj tak zvlast...
navyse tie angel eyes su ziarovkove...

Sada,co mam ja ja komplet bixenonova optika osadena v povodnej parabole,cize jedine co nesplnam je napis na cirom kryte svetla... inac mam aj stretavacie,aj dialkove xenon (elektromagnetickou clonou) a kruzky su ccfl,ktore som na fotke ukazal,svietia krasne...
TomasY
Člen Týmu

Příspěvek od TomasY »

smutok píše:Pokial chces robit prestavbu, tak si pozri tuto temu:
http://toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=16571
A pozor na domontovanie cocky do svetlometu, druh svetlometu je vyznaceny na skle a to nemenis.
Dik precital som, to sa ale tyka prestavieb. Ja by som chcel cele svetlo a zabit tym dve muchy, doskrabane plexi aj mat anielske oci :D

Srana by bola do nich este narvat prestavbu bixenonovu namiesto tej parabolky, ale to niekedy inokedy. Tam uz by sa riesila aj homologizacia, ostrek a automaticke natacanie ze? Keby to malo byt vsetko kóšer.

Este by som doplnil tuto temu o tento odkaz.

Ičo, tu vnutornu vacsiu parabolu si vybral alebo nastriekal na cierno?
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

Ta vnutorna parabola je strieknuta nacierno :D okrem odrazovej plochy smerovky a parkovacky... Vyhod to ma niekolko,najma tu,ze to je origo bi-xenon a ma aj pekny lom ale aj tu,ze sa da krasne nastavovat ako povodne svetlo,do vysky aj do stran,kdez to polovica z tychto polskych angel eyes svetiel svieti do kriza a podobne (cest vynimkam) a nedaju sa boh vie ako nastavit... inac v tej teme co si pridal som mal este prestavbovu sadu,bez optiky...

porovnanie stare a nove svetlo
Obrázek
TomasY
Člen Týmu

Příspěvek od TomasY »

Aha..teraz mas taketo nieco?
Inac tam v jednom prispevku bolo video z programu Autosalon kde vraveli ze u nas (v ČR) je povolene max 5000K (Kelvinov) vie to niekto overit? Lebo ak na to príde niekedy tak by som chcel ist do 6kK radsej.
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

ano teraz mam take nieco... 8)
neviem o tom,kolko kelvinov je povolene,ani ako by ti to zmerali...
ja osobne mam 4300k a svieti to uplne super,ako fabricke xenony...
boobess
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od boobess »

ahojky nevite o nekom kdo by měl zajem o ty přední světla? jsou to angel eyes černé, jsou lehce skrable a zlomene uchyty jinak funkcní, auto jsem zbourala na střechu mam i original svetla přední i zadní. budou kolem 1200 kč díky
Odpovědět

Zpět na „Yaris“