Vyhriate parabole

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

No vidis, ty to uz mas aj vymenene.Ja uz cakam tyzden a pol.... :D
skoda ze si tie stranky necitaju prave aj ti technici a veduci servisov ...
či?...
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
tomko
Věčnej rejpal

Re: světla

Příspěvek od tomko »

todler píše:Tak světla mám vyměněné, nic nenamítali.Ještě že existují tyto stránky.Člověk příjde do Toyoty a má kolikrát lepší informace než technici :D
to ti urobili hned alebo to museli objednat?
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

piglet píše:Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

nemam foto povodnych, ale zda sa mi, ze teraz su tie parabole viacej clenite - viacej oblucikov (tusim to maju takto vsetky novsie yarisy) a nejak som si nie isty ci bola naboku svetlometu taka 'odrazka',

..hehe a mozno su rovnake len cistucke :) ale mne sa zdaju kusok insie
skusi odfotit povodne, stare svetla
todler
Navigátor

servis

Příspěvek od todler »

Museli to objednat, auto jsem tam nechal 3 dny.Ještě mi měnili: sdružený vypínač (při vypnutí blinkru problikávala druhá strana), potom ještě vyměnili větrák (klepal) a pak ještě měnili gufero na převodovce (teklo).Vrzání spojky mi neuznali, prý je to OK :(
1,3 TERRA COOL 2006
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Po prvej obhliadke mi to nevymenili,neobjednali a povedali ze to este musia odfotit a poslat do prahy...tak snad to urobili...stale cakam na vyjadrenie...
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

tak po garancke, kedy mi povedali ze zhodnotia a ozvu sa mi ohladne svetiel prislo toto. pred tyzdnom mi volali z centrali pre SR ako som spokojny s poslednou navstevou servisu. ked som im spomenul o tom ze sa mi neozvali ako sa rozhodlo ohladne svetiel tak na druhy den mi volali z toyoty AT ZA ze mi vymenia svetla a tak aj ja cakam do utorka na nove svetla. hodim stare ako aj nove svetla
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Ja ich uz mam tiez vymenene...
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

to vim, ale ja som slubil ze tu hodim stare "povodne" a potom nove ci su odlisne
mil
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mil »

co to tu zasa citam? svetla? ..prosim Vas, ak este o niecom viete co si mam dat vymenit, tak to sem prosim napiste :) Auto pojde na dva tyzdne do servisu s prevodovkou :cry: , tak nech hned povymienaju co treba, aby som nemusela na desatkrat lebo ma porazi! :roll:
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

ono to nie je zavazna chyba,skor zatial len esteticka
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

taak, svetla vymene, ale zajtra idem zas do toyoty. preco? lebo zistili ze mam automaticke zapinanie a to sa im nepaci, tak skusaju ze ci nemam nahodou neodborny zasah do auto :roll: no len nex skusia, sak mi to robi kamos co robi v toyote :evil:
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

Obrázek

toto su stare
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

Obrázek

toto su nove
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

teda malinko su inak tvarovane, a hlavne ako som sa dozvedel inak robene. nemali by sa uz vypalovat
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

tomko píše:teda malinko su inak tvarovane, a hlavne ako som sa dozvedel inak robene. nemali by sa uz vypalovat
toto som cakal,ze niekto zisti ci su tie nove len nove,povodnej receptury,alebo uz zvolili iny sposob vyroby,ktory zamedzi opalovaniu...
ked je to tak ze upravili nieco tak dufam ze po dalsich km sa to neopali...
Odpovědět

Zpět na „Yaris“