chladič mr2 mk2

vše ohledně modelové řady MR2
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

mno aspoň že sesh sebekritickej a soudnej :D
jen tak mimo soutěž-když si neradil druhovýrobu nebo jinej z vrakáče ale NOVEJ !!! tak kde se dá sehnat novej levněji?teda za předpokladu, že nechceš převařovat předek kvůli jinýmu uchycení jinýho chladiče, protože celou dobu se tady bavíme o chladiči na mr2 mk2, samozřejmě můžeš si tam dát, jako někdo odsud z fora chladič ze supry, nebo čehokoliv jinýho, ale až ho nebudeš moct za dva roky sehnat tak budeš zase převařovat a předělávat znova?já sem to asi podobně jako invader chtěl s co nejmíň problémama a než kupovat chladič na jinou toyotu za 5000,- a mít s tím tunu problémů, tak rači koupim přímo na tu svoji za 8500,- - ale to už je na vkusu každého soudruha...
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

no dobry tak bych tu debatu ukoncil dik macikovi :) za podporu , ale mam par dotazu a to 1) jak si to mel s dopravou kdyz si to kupoval kdyz je to v dolarech a 2)ty rozmery sedi jo ? a krom teda ty sahary ale to je hracka , a moc sem nepochopil co tam bylo problem s tim ventilem ze tam chybel nebo co ?
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

tak popořadě :-) 1) dovezla mi to sem firma high performance parts za tuhle cenu-takže sem ani neměl žádný starosti s objednáváním a převodem peněz-jenom jsem si proto pak došel k nim na prodejnu-fakt skvělej a vstřícnej přístup
2) jo jo-rozměry všechny totožný s originálem-kromě sahary, kde spodní dva šroubky byli o centimetr níž než na originálu, ale to je lehce řešitelný, ten horní vypouštěcí ventil-na odvzdušnění je na originálu gumová hadička před kterou je plastovej šroubovací kolík, kerej když povolíš, tak vypouštíš vzduch popřípadě vodu, tady, když se podíváš na tu fotku, tak je tam jenom kovová trubička se závitem a malou dírkou na konci, takže ten kolík si můžeš...každej dle svýho uvážení :-) a jak říkám, kámoše napadla genitální myšlenka-sundal matici ze starýho bicyklu, kerá je uzavřená, do ní se narvalo gumový těsnění, kerý po dotažení utěsní tu díru na odvod vzduchu a přesně to sedlo na ten závit, kerej je na tý kovový trubičce-howgh - domluvil jsem:-)
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

dik za vycerpavajici instruktaz jeste zkouknu ten muj druhej chladic ale asi ho nepouziju je to presne tak jak sme se tenkrat bavily na popojizdky by to stacilo ale kdyzby s tim chtel jet clovek kousek dal tak je to v pytly a tu sracku na zalepovani chladice tam lejt nechci to si zaseru celej motor, :( ja mam sice najeto na motoru 200 000km ale taky slape jak hodinky sice mam jeste jeden v zaloze s 80 ale ten je opravdu jen zalozni no zkouknu to a uvidim sem vcera vyjel ven s napul rozebranym autem protoze si to pripravuju do laku a za tu chvili co to klapalo venku tak pod tim byla louzicka tak sem myslel ze mi omejou
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

něni zač :-), jo jo-tak to chce ven a novej, já ho měl vopravovanej dvakrát a při normálním provozu dobrý ale jak sem někde stál v koloně ve vedru tak začal velmi rychle přehřívat a díky tomu už sem byl rači před tejdnem v toyotě na změření tlaků motoru a naštěstí všechno v pořádku, takže teď s novym chladičem už sem klidnej
Odpovědět

Zpět na „MR2“