E9 1,3Lxi r.v.91 Rozvody
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
4A-FE je ma takhle parazitne pohaneny taky. Mohlo by to byt opravdu kvuli tomu uhlu co sviraji ventily.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: E9 1,3Lxi r.v.91 Rozvody
[quote="Autonomic I."]Máte někdo zkušenost s přeskočeným rozvoďákem u E9-ky motor 1,3 Lxi?
Přátelé Všem vřelé díky za vaše rady a zkušenosti, ale napadá mne další, asi zásadní poznámka ke konkretizování mého dotazu. Myslím totiž, že mám pod svou kapotou motor 1,3L - 2E, SOHC Zkuste prosim poradit s rozvody konkretně k tomuto typu motoru. Může se tedy potkat, či ne? Můžete prosim, někdo poslat postup, nebo spíš nějaký servisní návod jak ony rozvody nastavit, (rspt. jak je třeba postupovat při výměně rozvoďáku) ? Všem díky za jakoukoliv radu! 

E9 je proste E9! Svižnej dobeček kterej mne nikdy nenechal ve štychu.
Tototoyota Cococorolla - to prostě miluju!
Tototoyota Cococorolla - to prostě miluju!
Ahoj chlape. Takže prasknul klíňák a ty jsi jel dál-spíš bych hledal chybu tady. Ten motor teda při roztahování chytnuk jestli dobře chápu. Zvoněni-dotáhl jsi vše po nasazení klíňáku? A ty tlaky jsi před tím někdy měřil?
Každopádně rozvody překontroluj a dej nové. Na každým jejich kole je ryska stejně jako na bloku+hlavě. Vyšroubuj svičky,potoč koly na značky-všechny se museji krýt. Je to jednoduchý. Na tomto motoru netuším jestli může dojít k destrukci při přeskočení řetězu. Pak pisni jak jsi dopadl
Každopádně rozvody překontroluj a dej nové. Na každým jejich kole je ryska stejně jako na bloku+hlavě. Vyšroubuj svičky,potoč koly na značky-všechny se museji krýt. Je to jednoduchý. Na tomto motoru netuším jestli může dojít k destrukci při přeskočení řetězu. Pak pisni jak jsi dopadl

MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...