Jirko dík a kdybys o něčem věděl , tak dej zprávu .Jirka píše:Něco jsem našel na netu,ale není to nic moc.Jeden známej jezdí do GR každý rok a říká,že s ubytováním není žádný problém.
J.
Řecko
GR
ToyotaCarina E 2,0 GLi
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Toyota Corolla Verso D4D 2,2
Toyota Corolla 2E 1,3 GL
Toyota Corolla Verso D4D 2,2
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
zajímavý nápad já zítra vyrážím do Itálie do Lido Adriano s Čeldou tak jsem zvědav jak mi to zvládne, jen sem si musel přibalit 2L oleje páč ona olej hodně papá tak budu muset dolévat a po dovče nechat udělat hlavu asi tak doufám že dojedeme ok tam i zpět
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Já byl s přítulkyní a mou čeldou /viz podpis černá/ 6.genem v Itálii v Lido adriano, 1000Km tam 1000Km zpět a přesně bylo to supr byli sme si svýmy pány a ještě sme najezdiy asi 500km po itálii po výletech a hlavně sem nebyl tak unavenej a rozlámanej jak třeba z autobusu,, takže příště valíme zase autem!! čelda je na dálky supr a pohodlná a pro dva lidi i zavazadla obrovská
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
A CO TAKHLE SE VIC ROZEPSAT, KUDY JSI JEL, CO CELNÍCI, CENY MYTNEHO NA DALNICICH, SPOTREBA PROSTE TVOJE POZNATKY, ZDA JSI NON STOP A NA CO SI TREBA DAT POZOR, RAD NENI NIKDY DOST A I RUMONSKO ME ZAJIMA, KDYSI JSEM TAM BYL, ALE ASO SE DOST ZMENILO, POKUD BYS MĚL ZÁJEM MI NAPSAT VESKERE PODROBNOSTI BUDU MOC RAD DIKY WRC50Jirka píše:Já jsem byl letosdubnu v TR a v červenci v Rumunskus Avensisem Verso.
Obě cesty bez problému.Taky nedám CK vydělat.Už roky jezdím na dovolený bez sponzorování CK.Ale nokomu to nenutím,každý si může zvolit sám.
J.
Tak přidám trochu infa taky...
Letos Řecko - 13 dní celkem, z toho 7 dní na jachtě (bavaria 39C, 13m, r. 2007) pak zpět přes Bulharsko (Sofie)
celkem včetně výletů 4000Km
Tam reálně cca 1800Km
http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... FuelType=0
odjezd 21:45 Brno-Řečkovice
příjezd 21:00 Atény
cesta plynulá, hodně přestávek, jízda +/- podle předpisů
já odřídil 1100Km, pak spánek vzadu + večer zase cca 400Km
nejhorší cesta přes Srbsko - přerušovaná dálnice, mimo ni pořád samá značka 80, pak 60, pak 40, pak zase 80... by se z toho jeden po..l chvíli sem to vydržel, pak sem zvolil konstantní rychlost 130Km/h
Jinak pohoda
Cestu autem s doporučuju - nádherná krajina, z většiny pěkné silnice, oproti letadlu toho fakt člověk vidí víc
Srbsko i Makedonie mají nádhernou přírodu, jede se dost po silnicích 1. třídy a okreskách, nádherný hory, lesy, vesnice atd.. spousta serpentýn na horských silnicích, vcelku kvalitní povrchy... Projet si po tranzitní trase Bělehrad je taky zážitek - tak zanedbaný a obrovský paneláky ste v životě neviděli určitě by stálo za to podívat se i víc ale nebyl čas ani na jedné cestě.. Kdo má rád veterány, tak si taky přijde na své - Srbsko, bulharsko, všude samý starý krámy
Jinak jsem po cestě tam i přímo tam (pěkná formulace, neníliž pravda) viděl tolik celic všech generací, kolik tady v Brně nevidim za celej rok!!! a to jezdím kolem 30tis Km...
Cesta zpět:
Ateény - Thessaloniki - Sofie na 3 dny - Niš - Bělehrad - atd.
do Sofie z Atén asi 800Km, pak do Brna asi 1200Km
Sofie - Brno - 13:00 až 2:00
Sofie - 3 dny - pecka, krásný město, výborný ale skutečně jídlo i víno, libová výprava na Vitoshu atd... cikáni na koňských povozech v centru, to se jen tak nevidí
nevýhody: všici jezdí jak Bulhaři lochny v silnici, že by tam zapadlo menší auto samej policajt, všude, všude všude... boční ulice trochu nahání hrůzu ... Nikdo tě nenechá přejet z pruhu do pruhu... a tak... jinak asi nic
Jinak - mhd má stroje jako my tady před 15ti lety, jezdí tam jen auta z 80tých let a pak vyrobený od r. 2007, nic mezi tím není na silnici vidět (že by kvůli velkým sociálním rozdílům ...)
Náklady:
celkem 10000Kč/1 auto včetně tax - tj. 2500Kč/osoba za celých 4000Km. Taxy z toho dělaly asi 100€ za obě cesty
Slovensko známka na 1 měsíc myslim 10€
Maďarsko 2x viněta na 4 dny - myslím že 2 x 6,5€
Srbsko 2x 32€ - ti to dojí jak můžou
Makedonie 2 x 7€
Řecko nevim - několikrát se platí úseky kolem 2€ - celkem to mohlo být max 18€
kdyby někdo chtěl víc info, tak ať dá vědět, přijeli sme před pár týdnama, tak to mám čerstvě v paměti
Ad jachta - jen tak btw - Karle - musim se někdy stavit a ukázat ti fotky byla to pecka, plavčíku naprosto libová dovolená...
Letos Řecko - 13 dní celkem, z toho 7 dní na jachtě (bavaria 39C, 13m, r. 2007) pak zpět přes Bulharsko (Sofie)
celkem včetně výletů 4000Km
Tam reálně cca 1800Km
http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... FuelType=0
odjezd 21:45 Brno-Řečkovice
příjezd 21:00 Atény
cesta plynulá, hodně přestávek, jízda +/- podle předpisů
já odřídil 1100Km, pak spánek vzadu + večer zase cca 400Km
nejhorší cesta přes Srbsko - přerušovaná dálnice, mimo ni pořád samá značka 80, pak 60, pak 40, pak zase 80... by se z toho jeden po..l chvíli sem to vydržel, pak sem zvolil konstantní rychlost 130Km/h
Jinak pohoda
Cestu autem s doporučuju - nádherná krajina, z většiny pěkné silnice, oproti letadlu toho fakt člověk vidí víc
Srbsko i Makedonie mají nádhernou přírodu, jede se dost po silnicích 1. třídy a okreskách, nádherný hory, lesy, vesnice atd.. spousta serpentýn na horských silnicích, vcelku kvalitní povrchy... Projet si po tranzitní trase Bělehrad je taky zážitek - tak zanedbaný a obrovský paneláky ste v životě neviděli určitě by stálo za to podívat se i víc ale nebyl čas ani na jedné cestě.. Kdo má rád veterány, tak si taky přijde na své - Srbsko, bulharsko, všude samý starý krámy
Jinak jsem po cestě tam i přímo tam (pěkná formulace, neníliž pravda) viděl tolik celic všech generací, kolik tady v Brně nevidim za celej rok!!! a to jezdím kolem 30tis Km...
Cesta zpět:
Ateény - Thessaloniki - Sofie na 3 dny - Niš - Bělehrad - atd.
do Sofie z Atén asi 800Km, pak do Brna asi 1200Km
Sofie - Brno - 13:00 až 2:00
Sofie - 3 dny - pecka, krásný město, výborný ale skutečně jídlo i víno, libová výprava na Vitoshu atd... cikáni na koňských povozech v centru, to se jen tak nevidí
nevýhody: všici jezdí jak Bulhaři lochny v silnici, že by tam zapadlo menší auto samej policajt, všude, všude všude... boční ulice trochu nahání hrůzu ... Nikdo tě nenechá přejet z pruhu do pruhu... a tak... jinak asi nic
Jinak - mhd má stroje jako my tady před 15ti lety, jezdí tam jen auta z 80tých let a pak vyrobený od r. 2007, nic mezi tím není na silnici vidět (že by kvůli velkým sociálním rozdílům ...)
Náklady:
celkem 10000Kč/1 auto včetně tax - tj. 2500Kč/osoba za celých 4000Km. Taxy z toho dělaly asi 100€ za obě cesty
Slovensko známka na 1 měsíc myslim 10€
Maďarsko 2x viněta na 4 dny - myslím že 2 x 6,5€
Srbsko 2x 32€ - ti to dojí jak můžou
Makedonie 2 x 7€
Řecko nevim - několikrát se platí úseky kolem 2€ - celkem to mohlo být max 18€
kdyby někdo chtěl víc info, tak ať dá vědět, přijeli sme před pár týdnama, tak to mám čerstvě v paměti
Ad jachta - jen tak btw - Karle - musim se někdy stavit a ukázat ti fotky byla to pecka, plavčíku naprosto libová dovolená...
Celica T20, r.v. 97, 1,8i 16v, 115 hp
kola 7,5x17", obuto 225/45 R17
www.vase-krmivo.cz
vše pro psy, kočky a koně. Rozvoz zboží Pro Brno a okolí zdarma. 6000 položek k objednání, více než 85% zboží skladem. Zasíláme po celé ČR i SR
kola 7,5x17", obuto 225/45 R17
www.vase-krmivo.cz
vše pro psy, kočky a koně. Rozvoz zboží Pro Brno a okolí zdarma. 6000 položek k objednání, více než 85% zboží skladem. Zasíláme po celé ČR i SR