ombre píše:peta píše:Kdyz uz jsme u tech prevodovych oleju - nezkousel jste nekdo prevodovy olej s MoS2 (molyka) - udajne to ma mit jen same vyhody a ani cena neni vysoka?
Anebo motorovy olej s MoS2? - take jen same vyhody a sehnat se necha za dobrou cenu..
Já nevím a je to pouze můj názor, ale když vezmu v potaz, že sulfát molybdnatý je mnohem tvrdší než ocel, a firmami popsaný revoluční princip snižování tření, tak bych do toho nešel.
Údajný princip: mikroskopické částečky sulfátu molybdnatého mezi třecími dvojicemi změní přímé tření na valivé, takže je to údajně něco jako valivé ložisko.
Když se nad tím zamyslím, tak logicky mi hrst jemného písku taky udělá v motoru spoustu valivých ložisek

.
Zázrak spočívá (mám to ověřeno pouze z jednoho zdroje) v rozleštění třecích ploch, které po té opravdu kladou menší odpor - aspoň zpočátku, než se zázrak probrousí přes pocementovanou vrstvu pastorků. Pak je po legraci. V motoru je to v podstatě totéž, jen se tam toho dá zničit mnohem víc.
No pokud to skutečně brousí, tak až to rozleští honování válců, tak to bude opravdu velice pozitivní přínos

Řekl bych, že je to ale všechno plus mínus reklama, protože cokoliv v oleji co by bylo na bázi nějakých částeček by buď vlastní vahou kleslo na dno vany a tam to zůstalo, nebo by se to odchytlo v olejovým filtru.
Převodovky jsou na tom podobně, akorát že tam by leštění čehokoliv jakkoliv nejspíš zvětšilo vůle a převodovka by se dřív nebo později vykloktala. Do Favorita mi otec nalil "něco na opotřebené převodovky", což chvilku pomohlo a převodovka se jevila tišší, ale v současné době po zhruba roce je to to samý, převodovka hučí dle mého názoru ještě víc a efekt to mělo nulovej.
Ohledně té doživotní náplně v převodovce. Ono to fakt není potřeba měnit, převodovka se během cca 40ti tisíc zaběhá a omele a ta výměna odstraní ten otěr z převodovky. Potom se tam dá ta "doživotní náplň" a tu už tam můžete nechat do konce života, tj. dokud se převodovka úplně nevysype. Ale ten proces omílání furt funguje a čas od času ten olej vyměnit není na závadu, zvlášť pokud se s autem lítá rychle nebo je zatěžovaný, protože při zahřívání převodovky ten olej taky dostává zabrat a trochu degraduje.