ArnieGT a testovací jízda nového modelu TOYOTA (30)

foto říjen 2008
 foto říjen 2008 fotka z 31.1.2009
 fotka z 31.1.2009 

JJ, toto je lepší než fotobiscuit píše:tak tequilla mi napovedel

Drsná fotka jj ten drak je myslim "kaiting" nebo jak se to jmenuje... viděl sem pár videí a vypadalo to fakt hooodně zajímavě.
 Drsná fotka jj ten drak je myslim "kaiting" nebo jak se to jmenuje... viděl sem pár videí a vypadalo to fakt hooodně zajímavě.   no na tebe jsem zapomněl... za to může to karibský rumový opojení... pamatuju si dobře moje ložisko JC ve spojce jojo, ale mam špatnou paměť na lidi- i když jako vizuální paměť mam hodně slušnou, tak prostě obličeje a !hlavně jména! se mi moc neukládaj v ramce... když někoho vidim jen 1x nepamatuju si... asi mam mozek už "multimediálně" vymletej... tomu bych se ani nedivil v týhle době, šetřim tim asi kapacitu memory
 no na tebe jsem zapomněl... za to může to karibský rumový opojení... pamatuju si dobře moje ložisko JC ve spojce jojo, ale mam špatnou paměť na lidi- i když jako vizuální paměť mam hodně slušnou, tak prostě obličeje a !hlavně jména! se mi moc neukládaj v ramce... když někoho vidim jen 1x nepamatuju si... asi mam mozek už "multimediálně" vymletej... tomu bych se ani nedivil v týhle době, šetřim tim asi kapacitu memory  proto jsou lepší přezdívky, ty se pamatujou líp než jména.
 proto jsou lepší přezdívky, ty se pamatujou líp než jména. teď sem si vzpomněl... máti mi furt tvrdí:"prodej to blbý auto, slušný holky se ho bojej... kdy už to pochopíš? Kup si normální auto jako maj všichni...bla bla bla... kdy z toho konečně vyrosteš?" a já se chechtám... a chechtám a řikám: "NIKDY"... z toho se nedá vyrůst... je to droga! -dokonalost venku, dokonalost uvnitř.
 teď sem si vzpomněl... máti mi furt tvrdí:"prodej to blbý auto, slušný holky se ho bojej... kdy už to pochopíš? Kup si normální auto jako maj všichni...bla bla bla... kdy z toho konečně vyrosteš?" a já se chechtám... a chechtám a řikám: "NIKDY"... z toho se nedá vyrůst... je to droga! -dokonalost venku, dokonalost uvnitř.

Mno myslim, ze nejsem, protoze on narozdil odeme vypada ze neco provedl ja se jen ksichtil do fotaku. Ale jedno plus to tema ma. Zjistil jsem, ze mam se sebou jen ctyri fotkymicron píše:se mi tohle "wasabi" téma líbit

kubrt> na tý druhý fotce noooo nejsi ty Nico Bellic z gta IV?Drsná fotka jj ten drak je myslim "kaiting" nebo jak se to jmenuje... viděl sem pár videí a vypadalo to fakt hooodně zajímavě.
 . Ano jde o Kite akorat tohle je nas nejmensi, akrobatickej pro holky. Na vetsi blbosti a rozbiti cune mame 4 metry padaka.
 . Ano jde o Kite akorat tohle je nas nejmensi, akrobatickej pro holky. Na vetsi blbosti a rozbiti cune mame 4 metry padaka. pasuje akorát, unese mě nad mořem bez plavání i s pivem v plechovce a o to jde
 pasuje akorát, unese mě nad mořem bez plavání i s pivem v plechovce a o to jde  ... reflexní vesta je povinná, ale mam 2 tahle nafukovací je pro xtrémní případy
... reflexní vesta je povinná, ale mam 2 tahle nafukovací je pro xtrémní případy  )))
)))
 nebo pod vodou :-]
 nebo pod vodou :-] "gratuluju že jsi "celej" to ze mě je už přes 4 roky jen 1/2 ale vystačim si... bral bych ihned 2-půlku, ale svojí svobodu nedám každý ""mrše" se kterýma mam satanužel zkušeností až nad péro... slečna se bude muset snažit, nebo si zaletim do thajska... kde je víc slušných, vděčnějších holek, než tady. I am fuckin mad of czech bitches girls...
 "gratuluju že jsi "celej" to ze mě je už přes 4 roky jen 1/2 ale vystačim si... bral bych ihned 2-půlku, ale svojí svobodu nedám každý ""mrše" se kterýma mam satanužel zkušeností až nad péro... slečna se bude muset snažit, nebo si zaletim do thajska... kde je víc slušných, vděčnějších holek, než tady. I am fuckin mad of czech bitches girls... 
 celica 5g bude vždycky "masírka".
 celica 5g bude vždycky "masírka". ps to je nám stejně... o měsíc... 07 82-
 ps to je nám stejně... o měsíc... 07 82- dáš si jí... neni kam spěchat čeče 5/6g
 dáš si jí... neni kam spěchat čeče 5/6g
 přeložit pls
 přeložit pls  )))) to sem z toho víc než jelen neee
 )))) to sem z toho víc než jelen neee