pokud maj na sedačce správnýho "pachatele" "pahatelku"

kterej mimojiné nezničí sedadlo řidiče a neoblemcá volant humusem

absolutně nechápu jak může někdo tak poničit sedačku řidiče.... měl sem kůži nezničil sem jí, pak standard šedku a teď mam modrou kostičku... nikde ani známka že bych v tom seděl.... jak se to těm lidem podaří zničit sedačku?? to je nad moje chápání... to snad maj řetězy na prdeli nebo co
Elvis: neřek bych že až tak podceňuje GTi, (ale trochu podceňuje) jak to přijde Leňulce.... víc levných dílů velkej výběr, cokoliv kdykoliv... to je výhoda renovace " veteránu dá se říct GTi" taková prostě veteránka v uvozovkách na kterou seženeš skoro všechno za pár šlupek.... a tady je hlavní- pohlavní rozdíl opeoti 4X4.... u 4X4 ať je to model s vysáváním- nebo s odsáváním... je tu určitej problem sehnat to, co potřebuješ za seriozní cenu. u nasávačky "sosáčku" je to ale jednodušší... na CS bych se vybod... bejt limitovanej je naprt. lepší je bejt mín limitovanej a nejlíp vůbec unlimited... jak byla ta stupidní skladba 2unlimited
lenulka> ta ví, ta má za ušima.... ví stejně jako já, že GTi má co nabídnout....nejen v poměru cena-výkon. Dík (abych se necejtil jako pomalík

circa 160 koníčků mi stačí až až.... ps je fakt že s GT4 bych se bál o ty nafouklý boky... už jenom v tý hře Colin rally 2005 sem vždycky odřel boky... v zatáčkách.... prostě záleží i na botách... máš to v nohách... GTi /nebo 4X4 nebo máš špatný boty... nohy.... atd

já preferuju štíhlý kousky... je to vhodnější... ale 4X4 štíhlý byly jen v japonsku.... škoda
na závěr bych si dovoli: dimenze... motory 3SGTE jsou "karapet" předimenzovný 3SGE a pár lidí v servisu mi řeklo kdysi, že mam bejt rád že tam to turbo neni... vydrží totiž údajně dýl...mnohem dýl... to je to samý jako mít přetaktovanej procesor v kompu.... šlape "rychlejc" ale zgebne dřív...a s tim souhlasim...