výfukové potrubí
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
intercars nikdo nepropírá, jen tu byla zmínka že ho ignorovali , tak sem pozanmenal že když s eobrací přímo na ne nebude mít tak výhodnou cenu.. on celkove intercars s výfukama je dost na dracku - drahej..Laser Beam píše:Podle mně zbytečny propírat Intercars,je tu plno jiných firem.Nejsme v Mmototechně 80.let.Na foru jsem nový,ale do importu dělám 15let.Tím nechci dělat chytráka.
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
dyt ti ho tu už dali - autokelly, apm atd... případne jejich dealery v tvém okolí ( hledej šmudlo )..ALFkeeper píše:to je vsetko sice pekne ..ale v konecnom dosledku viete mi dat link kde mozem zohnat komplet vfukovy system na 3s-ge..lebo zatedy som sa nedostal ziadnej konkretnej veci ..zcoho by som mohol vychdzat ..
- Laser Beam
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Tak po cca 6-7 letech mi začas lauf _Bosal vydávat sound voala scooter/harley střední díl děravej... 6 let je supr, jsem spokojen... novej BOSAL už by měl bejt na autě. 2.888,- a udělám menší reklamu AUTOMEDIK.cz Super rychlost, komunikace a cena... už se těšim na tichoučko...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
idaho> jo v tom případě máme nejlevnejší laufy z celý eu... ne vážně... okej, já sem hledal a právě jsem narazil na ceny cca 4.000,- 4.300,- atd... a dobře nebudu prozrazovat od koho... ale když si chcšeš přivařit kašičku, tak intercars.cz + autokelly.cz + další... automedik mě potěšil, můžeš pořeshit podobně... pohoda...čim míń tim líp.... neřešim... jen mě fakt překvapilo to, že to je levnější od firmy Automedik.cz než z centrály intercars... hohoho čim levnější tim líp... ale počítá se i čas...na ten se zapomíná.... time=money zkus tolerovat firmu. která nežere... díky nejsem nijak zaitersovanej ale brutální cenu a komunikaci rád reklamně podpořim...a jo, jesli je máš i za 2.400,- tak to je bomba jde ovšem o čas
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ono je upůlne jedno jestli to koupíš na centrále IC nebo jejich pobočce, rposte pro tebe platí maloobchodní ceny, a jak už tu nekdo kdysy zmínil s velkoobchodními rabaty se dají delat divy..micron píše:idaho> jo v tom případě máme nejlevnejší laufy z celý eu... ne vážně... okej, já sem hledal a právě jsem narazil na ceny cca 4.000,- 4.300,- atd... a dobře nebudu prozrazovat od koho... ale když si chcšeš přivařit kašičku, tak intercars.cz + autokelly.cz + další... automedik mě potěšil, můžeš pořeshit podobně... pohoda...čim míń tim líp.... neřešim... jen mě fakt překvapilo to, že to je levnější od firmy Automedik.cz než z centrály intercars... hohoho čim levnější tim líp... ale počítá se i čas...na ten se zapomíná.... time=money zkus tolerovat firmu. která nežere... díky nejsem nijak zaitersovanej ale brutální cenu a komunikaci rád reklamně podpořim...a jo, jesli je máš i za 2.400,- tak to je bomba jde ovšem o čas
che te jen nebýt línej a zeptat se
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
zajímavý, že ten novej střední díl Bosal má 2 tlumiče a ten původní měl jen jeden... nějaká novinka mi to pěkně střílelo když sem pouštěl plyn a tahalo to zpátky... byl to celkem zábavnej efekt, dokonce sem občas sebou škubnul jak sem se lek
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Tak přišla řada i na zadní tlumič... teda že tam ty ryby v kempu byly asi hodně žravý... mam pocit že v noci asi vyskákaly a sežraly mi lauf ee
teď sem zvědavej jestli se trefim do správnýho kodu... jeden má supr cenu... 2.300,- Bosal ten by moh vyjít to bude ještě napínavý... versus 3.600,-
teď sem zvědavej jestli se trefim do správnýho kodu... jeden má supr cenu... 2.300,- Bosal ten by moh vyjít to bude ještě napínavý... versus 3.600,-
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
je v tom borčus... já tam mam Bosal, ještě s čitelným kodem 228-879 (což podle tý tabulky má bejt na 4.g system, ale pasuje i na 5.g. Pak je kod 228-285 (což je podobnej, a se stejnou cenou) a právě co je zajímavý... 228-421 kterej je levnější, ale měl by logicky bejt totožnej a už sem ho objednal. KAT mam, ale pochybuju že KAT něco mění, když střední díl je "danej 282-415 a ten tam je od února" Watch this: