Zkušenosti
Re: Zkušenosti
Tak nevim, dneska jsem to zkoušel odpozorovat. Jedu pomalu rovně a nic, pak třeba při výjezdu z kruháče to zapíská. Přibrzdim a přestane to, pustim brzdu a opět se to ozve. A přijde mi to jako od LP kola. Na nějaký šťourání v brzdách se necítím, takže to vypadá na servis, a rovnou výměna oleje, když už tam bude.
Zdravím, víte někdo jak změnit ukazatel spotřeby z MPG na l/100km?
Děkuji
Děkuji
- ondrik
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tusim som kdesi cital, ze treba zmenit krajinu z USA na Kanadu, a naskkoci ti spotreba v l/100 a teplota v celzia.Diakon píše:Zdravím, víte někdo jak změnit ukazatel spotřeby z MPG na l/100km?
Děkuji
tak hej, tu to pisu, v Model info treba Destination zmenit
http://mitoyotaprius.mforos.com/730079/ ... -el-prius/
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Tak jak? Vyzkoušel jsi radu ondrika? Rád bych to věděl, chci udělat to samé.Diakon píše:Zdravím, víte někdo jak změnit ukazatel spotřeby z MPG na l/100km?
Děkuji
Tak jo, tak ještě jednu šanci mu dám, devátou... 

- Přílohy
-
- image.jpeg
- (260.22 KiB) Staženo 1760 x
- PALO-Prius
- Řidič
No ved preto, uz so sa zlakol, ze najvacsi fanusik a propagator Priusov siroko daleko by to s nimi zabalil
Ved ja som jeden z tych, ktori najma vdaka tvojim prispevkom a recenziam na moje.auto.cz kupili prave Priusa.
Do kelu, skoda, ze to pokaslali (len 4 miesta a titerny kufor) s tym novym Prius Prime (plug-in), inak by som ostal aj ja verny Priusu aj v buducnosti, takto o 2-3 roky dojdek zmene na komplet EV.
Tak vela statsia aj na dalej. U mna zatial 55tis KM (zo 140tis na tachometri) a ziadny, vobec ziadny problem, len olej a spotrebny material.

Do kelu, skoda, ze to pokaslali (len 4 miesta a titerny kufor) s tym novym Prius Prime (plug-in), inak by som ostal aj ja verny Priusu aj v buducnosti, takto o 2-3 roky dojdek zmene na komplet EV.
Tak vela statsia aj na dalej. U mna zatial 55tis KM (zo 140tis na tachometri) a ziadny, vobec ziadny problem, len olej a spotrebny material.
Dík, kluci
Docela dlouho jsem sháněl něco jinýho, zkoušel všechno možné, ale stejně jsem furt myslel na Prius. Přišlo mi to jako shánět ženskou. Taky si domů nevezmete tu, která chlastá (benzín) nebo kouří (diesel)...

Docela dlouho jsem sháněl něco jinýho, zkoušel všechno možné, ale stejně jsem furt myslel na Prius. Přišlo mi to jako shánět ženskou. Taky si domů nevezmete tu, která chlastá (benzín) nebo kouří (diesel)...
Tak námořníku ,tak se mi to líbí.Ale přesto se zeptám.Proč jsi nesehnal Prius plus o kterém jsi na fóru psal jak se s ním jezdí. Je přeci podstatně větší a určitě se v něm sedí jako v MPV.Hold jsi ještě mladý a zřejmě tě moc nebolí záda a i vystupování je jak ze sporťáku.V jaké výbavě se Ti ho podařilo sehnat ? Tak hodně dalších bezproblémových kilometrů ,nebo zas půjde za čas na prodej?
Ono je to trochu složitější. Já sháním úplně jiný auto. Tohle mi přikázala koupit žena. Stav je super, barva bílá perleť. A určitě půjde, až se objeví to co chci. Jestli to bude letos nebo příští rok, to nevím. Plusko jsem nesháněl, protože je o dost dražší. Zvlášť když bych jej chtěl v modré barvě.
Námořníku,prozraď nám na co si myslíš a čím bys chtěl jezdit.Hádal bych,že to bude zase něco v hybridu a to proto,že jsi ve svém příspěvku psal,že nechceš co "chlastá" a co kouří.Myslím si,že jsi již za tu dobu co jsi přivezl devět Priusů přirostl k hybridní technice. Je to jako droga,které nelze odolat a kromě jedněho kde Ti vznikly né Tvojí vinou problémy ostatní byly téměř bez jakýkoliv nákladů.
K tomu se vrátím později...
Ale rád bych se podělil o jednu zkušenost- pneumatiky. Auto je obuté na Dunlop Sport Maxx a jsou doslova famózní! Ještě tedy nepršelo. Zná někdo?

Ale rád bych se podělil o jednu zkušenost- pneumatiky. Auto je obuté na Dunlop Sport Maxx a jsou doslova famózní! Ještě tedy nepršelo. Zná někdo?
No proto se ptám, jestli je někdo zná, Batmane. Ale na suchu jsou famózní.
A jsou do 300km/h, takže pro Prius akorát...
A jsou do 300km/h, takže pro Prius akorát...

Tak jsi mě přinutil najít si nějaký test a i za mokra jsou prý výborný. Až na tu cenu. Tak až zaprší, napíšu 

Námořník půjde do Tesly, ale shání ojetou...p1947 píše:Námořníku,prozraď nám na co si myslíš a čím bys chtěl jezdit.Hádal bych,že to bude zase něco v hybridu a to proto,že jsi ve svém příspěvku psal,že nechceš co "chlastá" a co kouří.Myslím si,že jsi již za tu dobu co jsi přivezl devět Priusů přirostl k hybridní technice. Je to jako droga,které nelze odolat a kromě jedněho kde Ti vznikly né Tvojí vinou problémy ostatní byly téměř bez jakýkoliv nákladů.

Zeman není můj prezident