o.vrbicka> možná bych tu jednu měl v ložnici... už jí mam asi no ani nevim... řek bych tak 2 roky? musel bych to vyhledat

ale jako je fajn, daří se jí, mam jí místo obrazu, nebo sochy... taková dekorace... artefakt, ale po pár letech sem usoudil, že jí asi instalovat nebudu, nabažil sem se jí i když je opřená jen o stěnu... už jsem z toho vyrost... micron vyrost... no to bych si nafackoval

ne mam furt 182 cm jako ST182

Mno ale zase mi až tak nepřekáží, na to abych jí prodával... je to vesměs už v týhle době artefakt... ale nabažil sem se... fakt jí artefaktozně instalovat nehodlám... zbytečně by mi pršelo do motoru, a chladit nepotřebuje, chladí až moc

spíš si zaslouží kárku co potřebuje chladit... Tak kolik nabízíš? veřejně... ne SZ... pak ti dám fotky ps: je to ta co má sosák a žábry jako žralok...takže nasávač, ne vysávač... + přidej fotku auta... aby to zase třeba nebyl nějakej vrak... tahle kapota má sloužit autu, který si jí zaslouží... neni určená pro auto co s ní bude machrovat... ale zaslouží si jí a hlavně jí potřebuje k uchlazení, takže ne jako šperk...nebo ještě jinak, neni určená k tomu, aby "stoupla cena vraku"----<-> kapota dělá divy u hlupoňů

tupounů

proto sem tuhle jaksi "zablokoval"...
No a abych ti to ulehčil, za míň než 9.000,- nepude... to se mi nevyplatí

tak sem zvědavej na tu kárku... rád pomůžu...