A jake prostredky jsi pouzil ?msp píše:Přeji hodně štěstí, já mám již vykuněno
Rav Hybrid 2016 - 2018
Re: Rav Hybrid
Já jsem již jen "hasil požár", prozatím se mi zdáli nejvíce účinné "kuličky od záchoda". Speciální sprej jim byl fuk. Plašičku jsem nechtěl ani zkoušet, když se totiž naštvou, může to dopadnout hodně blbě. Takhle mi zatím trhají jen tapec co je ke kabině a okusují izolaci na té trubce na motoru.
RAV4 HSD AWD
-
- Věčnej rejpal
Me troche zneklidnuje fakt ze naftalin ma bod vzplanuti 80st C coz je v motorovem prostoru dosazitelne, zkusim si tam dat spise Pachový ohradník ZOOSTOP + ten ultrazvuk od Deramaxu.Corolla2014 píše:Již dříve jsem zde psal, že mám dobré zkušenosti s tabletami naftalínu.
Nemaj.rafkař píše:Co zkusit navštívit hobbymarket???Ladahori píše:Nevíte někdo, kde se dají tyto pásky koupit? Možná budou potřeba.martinw píše:Podivejte se na to (ma to 15min a je jedno zda umite Anglicky) reknete sami jestli je to moc tezke abyste si to opravili sami :
https://www.youtube.com/watch?v=g2JG4feJSFc
polovina interieru jde rozebrat rukama a sroubovakem pri trose sikovnosti
Láďa
polovina interieru jde rozebrat rukama a sroubovakem pri trose sikovnosti [/quote]
Nevíte někdo, kde se dají tyto pásky koupit? Možná budou potřeba.[/quote]
Co zkusit navštívit hobbymarket??? [/quote]
Nemaj.[/quote]
Ale maj, v Hornbachu toho je....
Nevíte někdo, kde se dají tyto pásky koupit? Možná budou potřeba.[/quote]
Co zkusit navštívit hobbymarket??? [/quote]
Nemaj.[/quote]
Ale maj, v Hornbachu toho je....
RAV4 HSD AWD 2018
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
ex-RAV4 4gen 2.0 Multidrive Valvematic 2013
-
- Věčnej rejpal
Taky vam snad kazdych 5l vypina pistole pri tankovani? Uz nevim, jak ji tam strcit. Trochu pomaha nemackat pistoli naplno, ale fakt jen trochu
RAV4 HSD FWD
Raz mi to tak vypínalo pištoľ pri tankovaní. Sťažoval som sa na to u obsluhy pumpy a tá mi vravela, že to nieje chyba auta. Problém je ak príde pred vami na pumpu nejaký trochár čo berie malý objem benzínu alebo si ho čapuje do fliaš. Že sa im ten stojan pri tom zavzdušňuje. Vraj tu majú takého debilného taxikára čo tam chodí takto tankovať hádam 5x denne, po takmer každej fúre. Po jeho tankovaní sa obvykle stojan takto chová, vypína pištoľ.kadel píše:Taky vam snad kazdych 5l vypina pistole pri tankovani? Uz nevim, jak ji tam strcit. Trochu pomaha nemackat pistoli naplno, ale fakt jen trochu
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)
To bych nerek, ze je to muj problem. Je fakt, ze se to nestava u vsech pump, ale posledni dobou jezdim na 2 oblibeny a neni mozny natankovat plnou s aretaci. Kdyz pistole vypne, tak slysim, jak steka benzin do nadrze, jako kdyby byl vetsi prutok pres pistoli nez pres trubku do nadrze
RAV4 HSD FWD
No vidite konecne to vyrobce priznava kdyz se prezentuje RAV4 2019 :
„U současné generace RAV4 Hybrid nelze vyloučit riziko uvíznutí vozidla za situace, kdy v silně zvlněném trénu ztratí poháněné kolo kontakt s povrchem. U nového modelu 2019 se po aktivaci režimu Trail (prostřednictvím voliče jízdních režimů na středovém panelu) protáčející kolo zabrzdí a hnací moment nasměruje na kolo, které je v kontaktu s povrchem.“
Více na: https://www.autorevue.cz/autosalon-pari ... i-podvozek
Jinak v v nemecku vykup 5000 EUR kdyz vymenite staryho diesela za novou Toyotu, slusny.
„U současné generace RAV4 Hybrid nelze vyloučit riziko uvíznutí vozidla za situace, kdy v silně zvlněném trénu ztratí poháněné kolo kontakt s povrchem. U nového modelu 2019 se po aktivaci režimu Trail (prostřednictvím voliče jízdních režimů na středovém panelu) protáčející kolo zabrzdí a hnací moment nasměruje na kolo, které je v kontaktu s povrchem.“
Více na: https://www.autorevue.cz/autosalon-pari ... i-podvozek
Jinak v v nemecku vykup 5000 EUR kdyz vymenite staryho diesela za novou Toyotu, slusny.
Ahoj, všem,
mám na vás vážení pozorní "detailistní" řidiči prosbu. Blížím se nájezdu 30 tis a asi poslední 2 tis pozoruji zejména při jízdě pouze na elektro zvuky, které by u běžného konvenčního pohonu a převodovky znamenali problém s ložiskem na převodovce a určitě byli doteď mé RAV4 AWD cizí. Zvuk se objevuje a nejlépe je identifikovatelný v rychlostech 45-70 km/h, tedy je znatelný jak čistě na elektro tak i když se připojí spalovák, kde jej již ovšem přehlušuje běžný hluk převodovky. Pokud bych měl zvuk k něčemu připodobnit, je to jako kňučení převodovky u starých škodovek, pokud jste sundali nohu z plynu.
Pokud jen "lechtám" plyn kolem 55-60 km/h, je to nejvíce znát. Pokud povolím pedál plynu, zvuk okamžitě zmizí.
Pozorujete někdo z vás něco podobného?
Díky za konstruktivní příspěvky
mám na vás vážení pozorní "detailistní" řidiči prosbu. Blížím se nájezdu 30 tis a asi poslední 2 tis pozoruji zejména při jízdě pouze na elektro zvuky, které by u běžného konvenčního pohonu a převodovky znamenali problém s ložiskem na převodovce a určitě byli doteď mé RAV4 AWD cizí. Zvuk se objevuje a nejlépe je identifikovatelný v rychlostech 45-70 km/h, tedy je znatelný jak čistě na elektro tak i když se připojí spalovák, kde jej již ovšem přehlušuje běžný hluk převodovky. Pokud bych měl zvuk k něčemu připodobnit, je to jako kňučení převodovky u starých škodovek, pokud jste sundali nohu z plynu.
Pokud jen "lechtám" plyn kolem 55-60 km/h, je to nejvíce znát. Pokud povolím pedál plynu, zvuk okamžitě zmizí.
Pozorujete někdo z vás něco podobného?
Díky za konstruktivní příspěvky
RAV4 HSD AWD
Ja nejak zadny zvuky prevodovky nepozoruju. Jediny, co knuci je elektromotor prirozjezdu nebo pri zastaveni - asi rekuperace
RAV4 HSD FWD
Jo ten zvuk alá metro=rozjezd a brzdění=rekuperace znám a ten není předmětem šetření
RAV4 HSD AWD