Intri píše:Když značka zčervená, znamená to překročení rychlosti.vibam píše:Jinak jsem si všiml, že na info displeji mezi budíky v místě kde se zobrazují dopravní začky - nejvyšší povolené rychlosti - jsou symboly pokažde různé: někdy je to číslo v červeném kruhu, jindy číslo v bílem kruhu s červeným okrajem, ale co je divné, jakoby po obvodu ta červená sem tam došla - vetšinou na pravé straně vyzobrazené značky... nechtěl jsem to za jízdy fotit, ale prostě ta červená sem tam chybí.. má někdo podobnou zkusenost!??
Já mám s tímto problém hlavně při podřazení na dvojku a jedničku. Uprostřed, kde začne spojka zabírat, mi to dokáže hodně nepohodlně škubnout - musím se hodně soustředit a pouštět opravdu pomaličku, aby to neškubalo.vibam píše:A ještě trosičku bojuji se spojkou..když to trochu rozjíždím, tak při přeřazování na vyšší ° si připadám jak podruhé v autoškole... ale dolů to jde hezky...
Toto u sebe nikde nepozoruju, sklo by rozhodně nemělo mít žádné flíčky, mělo by být naprosto rovnoměrné. Šlo by to vyfotit? Ale podle mě reklamačka, ať to sklo vymění.vibam píše:Jinak trochu mě rozladily takové záhadné bíle flíčky velikosti čočky na zadním zatmaveném skle? je jich tam asi 7 - všechny na levé polovině a okno není ani z venku a ani zevnitř poškrábané a ani to nejde vyčistit a ani rozleštit... tak asi nějaké skleněné bradavice vně skla!! zajímavé je, že pod určitým úhlem nejsou vidět, rozhodně nijak nebrání výhledu z vozu, ale serou mě, že tam jsou...
No měnit se mi to moc nechce...poněvadž nejlepší je, co je přímo z linky... mám obavy, že to nové sklo by už tam tak hezky nemuselo sedět nebo by se tam mohla dostat voda apod... víme, jak to dopadá, když se něco dělá dodatečně... tam se setří s tmelem apod.. hold spíše to vidím, že když se jestě vyráběla toyota poctivě a pouze v Japonsku, tak výstuní technik by si raději usekl ruku, než aby se podepsal, že je auto v bezvadném stavu!
jinak díky za ty značky, ale spíše mě zajímalo, jestli tu červenou barvu ve značce máte rovnoměrně vyobrazenou na displeji nebo vám taky někde kousek chybí!!!