Tak...x-carlink došel v pohodě a hned jsem ho potřeboval mít namontovanej. Tak že to nějak obejdu, abych nemusel vyndávat rádio...zanořil jsem se a zalomil ruku od spolujezdce pod palubku směrem k rádiu. Po té, co jsem ji nemohl ani vyndat jsem si řekl, že tudy cesta nevede a šel jsem do rozborky palubky dle tohoto návodu.
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=12817
Nějakou mě záhadnou příčinou došlo k nepochopení hned první věty návodu a pokoušel jsem se vyndat jen samotnej plast s těma dvěma čudlíky před kapličkou...prásk, jedna packa v haj..., tak si říkám - to nám to pěkně začíná

Nicméně mě to neodradilo, zapojil jsem víc mozkových buněk, palubku jsem rozebral, šlo to v pohodě, za chvíli bylo rádio venku, zapojil jsem rozdvojku (došla mi spolu s x-carlinkem...je zapotřebí, páč ve štekru na CDchanger je zapojen konektor od displeje rádia), nacvakl štekr od displeje a x-carlinku, palubku složil...a světe div se, vše funguje
Zatím jsem ve fázi testování, na vaše rady jsem flešku naformátoval na FAT32, vytvořil CD 01 - CD 10 a hraje. Jen nevím, podle jakého pořadí přehrává skladby...ne podle názvu, ne podle pořadí nahrání na flešku...tak nevím. Ale třeba na to dojdu
Díky všem za návod na rozborku palubky a tak...