iPod sada

vše ohledně modelové řady Yaris
Odpovědět
Mates.
Manager Týmu

Příspěvek od Mates. »

Tak...x-carlink došel v pohodě a hned jsem ho potřeboval mít namontovanej. Tak že to nějak obejdu, abych nemusel vyndávat rádio...zanořil jsem se a zalomil ruku od spolujezdce pod palubku směrem k rádiu. Po té, co jsem ji nemohl ani vyndat jsem si řekl, že tudy cesta nevede a šel jsem do rozborky palubky dle tohoto návodu.
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=12817
Nějakou mě záhadnou příčinou došlo k nepochopení hned první věty návodu a pokoušel jsem se vyndat jen samotnej plast s těma dvěma čudlíky před kapličkou...prásk, jedna packa v haj..., tak si říkám - to nám to pěkně začíná :? Nicméně mě to neodradilo, zapojil jsem víc mozkových buněk, palubku jsem rozebral, šlo to v pohodě, za chvíli bylo rádio venku, zapojil jsem rozdvojku (došla mi spolu s x-carlinkem...je zapotřebí, páč ve štekru na CDchanger je zapojen konektor od displeje rádia), nacvakl štekr od displeje a x-carlinku, palubku složil...a světe div se, vše funguje 8)
Zatím jsem ve fázi testování, na vaše rady jsem flešku naformátoval na FAT32, vytvořil CD 01 - CD 10 a hraje. Jen nevím, podle jakého pořadí přehrává skladby...ne podle názvu, ne podle pořadí nahrání na flešku...tak nevím. Ale třeba na to dojdu :wink:
Díky všem za návod na rozborku palubky a tak... :wink:
Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

hrat by ti to malo podla poradia ako ti to nahralo na flashku
aczasa
Věčnej rejpal

x-carlink

Příspěvek od aczasa »

nebo podle data vytvoření souboru (tedy jeho prvního výskytu kdekoliv). Nemusí být shodné ani s pořadím nahrání na flashku.... Prostě to má nějakou logiku, kterou jsem nepochopil. :-))))
Back in Czech.
gEs
Navigátor

xcarlink

Příspěvek od gEs »

Narazil jsem na zajmavý problém u Xcarlinku. Dříve jsem používal Flash disk zapojený do USB (zde bylo načítání vpohodě). Nyní jsem použil 4GB SD kartu a narazil jsem na problém v načítání obsahu po zapnutí rádia. Obsah SD karty je načten až po jejim vysunutí a opetovném zasunutí :mad:
To mě vcelku dost štve bo jsem měl Xcarlink za schránkou u spolujezdce a takto bych ho musel mít někde v dosahu a dost to opravuje. Tato situace nastavá vždy při opuštění vozidla.
Nemáte někdo nejakou radu?
aczasa
Věčnej rejpal

USB a X-carlink

Příspěvek od aczasa »

No a co použít 4GB USB Flash disk?
Back in Czech.
gEs
Navigátor

Xcarlink

Příspěvek od gEs »

4GB Flash disk jede vpohodě, jen občas se uvolní z USB konektoru a tak jsem to chtěl řešit SD kartou, ta je přece jen zastrčena vevnitř a netpí tolik otřesy. V Xcarlinku svítí červená dioda a měla by kontrolovat zasunutí SD karty, ta sice svítí, ale kartu pozná až při vysunutí a zpětném zasunutí :(
Mates.
Manager Týmu

Příspěvek od Mates. »

Zkoušels napsat výrobci? Já nemám jak odzkoušet...snad kdybych našel redukci ke kartě v mobilu, jenže ju jaksi nemůžu najít :evil: A nebo až pojedeš kolem Brna, dej vědět a můžem to odzkoušet na mým :wink:
Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
gEs
Navigátor

xcarlink

Příspěvek od gEs »

Psal jsem i prodejci a prý se s touto závadou nesetkal :? a nabídnul i výměnu. Do výměny se mi nechce, zas to rozebírat, poštovné atd. Jediné co mě napadá, že asi nějak nefachčí přepínač mezi čtečkou SD karet a USBčkem. Asi ta dioda a čidlo naproti co by mělo kontrolovat zda je SD karta zasunuta. No nic zatím to nechávám tak a zasunul jsem zpet Flast disk.
Jinak další zjištění ohledně ukládání MP3 na disk - maximum je 600 a je jedno zda uděláte 6 složek po 99 MP3kách (což je maximum na složku) nebo 12 složek po 50 MP3kách. Tzn. že pokud uděláte třeba 10 složek po 99 MP3kách stejně Vám to načte jen prvních 6 složek.
Milfor
Člen Týmu

Příspěvek od Milfor »

Zdravím, může mi někdo znalý říct, jak je orientován konektor xcarlinku? Má tu zajišťovací packu nahoru nebo dolů? Myslel jsem, že když mám malou ruku, tak že montáž bude otázkou 5 minut, ale bohužel. Místa opravdu není nazbyt.
Toyota Yaris 1.3 NG Terra Cool (5/2006)
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Milfor píše:Zdravím, může mi někdo znalý říct, jak je orientován konektor xcarlinku? Má tu zajišťovací packu nahoru nebo dolů? Myslel jsem, že když mám malou ruku, tak že montáž bude otázkou 5 minut, ale bohužel. Místa opravdu není nazbyt.
ked mas mensiu ruku tak to musis v pohode tam zasunut, ved to som tu uz pisal davnejsie. Ak sa pozeras na radio tak je to hned z pravej strany asi 2 volna a jedina diera. Konektor ma tu packu dole,je to skutocne na 2 minuty co sa tyka zasunutia konektora. Dlan musis davat ako by si daval serus inemu cloveku.cize na vysku...medzi prsty si chytis koncovku a akoby pinzetou to tam nahmatas a zatlacis...vyberanie uz ide tazsie...
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Milfor píše:Zdravím, může mi někdo znalý říct, jak je orientován konektor xcarlinku? .
tu to je
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... c&start=75
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

sprvate niekto to vydejko ako to funguje ?
funguje to aj s Iphonom ?
Milfor
Člen Týmu

Příspěvek od Milfor »

tu to je
Právě že není, neukazují se mi obrázky :( Ale díky za odpověď, zkusím to znovu.
Toyota Yaris 1.3 NG Terra Cool (5/2006)
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Milfor píše:
tu to je
Právě že není, neukazují se mi obrázky :( Ale díky za odpověď, zkusím to znovu.
jaj tak to moze byt ze ten server uz nefunguje,ale nieje problem,fotky najdem ak mi posles do sukr.spravy tvoj email, poslem ti...
mio
Věčnej rejpal

Příspěvek od mio »

Henry33 píše:sprvate niekto to vydejko ako to funguje ?
funguje to aj s Iphonom ?
zalezi co od toho fungovania cakas...
ja to pouzivam s iPodom Shuffle,cez stereo jack,co k tomu je tiez a ide to riadne..prepnes sa s tlac. DISC na CD1 myslim proste kde je ten system MP3 napojeny, a potom s tlac. TEXT si prepnes na radiu LINK,AUX a ide to...
Iphone musi ist takto tiez.cize analogovo cez 3,5mm jack. Samozrejme nazvy pesniciek ci ovladanie autoradiom nebude fungovat...
Myslim ze je aj nejaka verzia toho zariadenia co ma kabel na iPhone s koncovkou a udajne sa aj dobija,ovlada cez radio....
Ja s tym nemam skusenost...
tu je v RAV4.podobne radio ako Yaris
http://www.youtube.com/watch?v=PEK5zgk31H4
tu je v Avensise montaz:
http://www.youtube.com/watch?v=FRxrPOZwSWE
tu je iPod nano koncovka:
http://www.youtube.com/watch?v=tgFJMF0Wn_I
Odpovědět

Zpět na „Yaris“