Tak už je to tady!
ZRUŠILI MI ÚČET NA RSR!
Najednou, žádný info, nic...
Prostě jsem jel s MkIV na turisťáku a když jsem dokončil kolo, ve kterym jsem si o 2 sekundy zlepšil osobák, tak mi to místo zobrazení zlepšení v aplikaci RSR ve hře napsalo, že můj účet na RSR byl zrušen...
Někdo si asi stěžoval, že jsem nějakej moc rychlej...
KLASIKA!
Zaprvé mám k dispozici záznamy VŠECH svých aktuálních WR (a těch 3 osobáků, které zatím nebyly novými WR), ze kterých jde jednoduše zjistit, že je vše zcela OK.
A zadruhé je mi úplně jasné, že to nejspíš byl tenhle zmrdeček:
http://www.radiators-champ.com/RSRLiveT ... e&id=11578
Přetahoval se se mnou opakovaně o WR na Monza 1966 - Full Course s Abarth 500
Assetto Corse (jak symbolické

), přičemž asi nerozdýchal to moje poslední zlepšení. On má 3:01,005, já měl 3:00,900, ovšem součet jeho nejlepších sektorů je 3:00,986, mých cca 3:00,750 (některé nebyly zobrazeny na RSR, protože nebyly součástí momentálně nejrychlejšího osobního kola). Proto na nějaké překonávání může zapomenout (aniž bych jeho čas hned zase překonal).
Jsem zvědavý, jestli se laskavě uráčí mi vysvětlit, co to má znamenat... Ve hře mi to psalo, že mám kontaktovat administrátory... Tak jsem je kontaktoval...
Update: Tak je to ještě větší psycho, než jsem myslel. Jejich systém nahlásil, že nějaké soubory ohledně Red Bull Ringu a Nurburgringu v mé instalaci Assetto Corsa byly změněny, automaticky vypnul účet a smazal všechny statistiky. Problém je, že já absolutně do Assetto Corsa nezasahuju (právě proto, že se obávám, aby se to nějak nepodělalo, když mi to dá tolik práce). JEDINÉ, co jsem tam dodal, byla samozřejmě instalace RSR. Všechno ostatní dělá Steam sám. Taky jsem pochopitelně přes Steam koupil všech 10 DLC. Ale žádné jiné tratě, aplikace, auta atd.! Takže prostě můžu čekat, že až budu mít třeba tisíce rekordů, tak jejich pošahaný systém posoudí mou instalaci za tak či onak neoriginální a všechno mi obratem zcela neopodstatněně smaže...

Schválně, jak dlouho mi těch 85 WR, které jsem měl, bude trvat získat znovu... Ty voe, to je opruz...

Když jsem dal zkontrolovat integritu místních souborů na Steamu, tak mi to nahlásilo, že je vše v pořádku a seznam souborů u těch dvou tratí vypadá po všech stránkách stejně jako před kontrolou integrity (která by automaticky opravila případné problémy)!!! Jména, data, časy i velikosti souborů jsou identické.
Tak za 8 hodin a 21 minut jsem dal 30 WR, 5 druhých a 1 třetí místo.

Pokračování zítra, vlastně dneska...
Tak s MkIV už mám zpátky všechny rekordy, který jsem předtím měl, zbývá Nordschleife a Nordschleife - Tourist. Potom ale nepojedu F138, nýbrž RX-7, se kterou už mám jeden rekord a je to rychlejší auto než MkIV. Ono je to poměrně logické, když obě mají stejný výkon, ale RX-7 váží o metráky méně... V TNFS:SE byla Supra rychlejší než RX-7. Jenže tam měla MkIV 320 koní a RX-7 jen 255...
Tak jsem na tu RX-7 vlítnul ještě před doladěním těch dvou rekordů s MkIV. Je to super auto, co se lehkosti a tvrdosti týče. Supra je právě bohužel těžší a měkčí, podvozkově, takže hrozně houpá. Ale zase líp drží v zatáčce a má hladší zatáčení. Nicméně mě vyloženě šokovalo, když jsem kontroloval maximální rychlosti. Zajel jsem s RX-7 WR na několika tratích, přičemž v Zandvoortu je 12 dalších lidí v tabulce, kteří mají maximálku 208 až
218. Je to tam pěkně blbé, ten nájezd na cílovku atd., takže jsem očekával, že ZROVNA tady dost možná nebudu mít nejvyšší maximálku. Jaké bylo mé zděšení, když jsem zjistil, že mám maximálku
227!!! Ty voe, o 9 km/h (4,12 %) před nejrychlejším z nich, to je nářez... NAPROSTO nechápu, co tam vyráběj... Já ten nájezd VŮBEC neměl ideální, tak jsem se bál, že pravidlo WR + Top vmax padne... Ale zjevně je ten nájezd těžkej nejen pro mě...