nemůžu je najít... ale mam odkaz v práci... 4.500,- 4ks příčný.... hlavně že si cenově rozumíme--- no zejtra... najdu je...
 jsou schovaný... precizně 1.8 + 2.0 6G
 jsou schovaný... precizně 1.8 + 2.0 6Gještě momentíček.. nemam prostě náladu... kapišto????????????????

Nevim sice jakou máš generaci, ale jak na 5. tak i 6. jsem dozadu dával pouzdra z 1.gen Fábie, dělaj se v několika průměrech a pasujou skoro jako prdel na hrnec, navíc je maj všude skladem a za pár Kč.moulis222 píše:Může prosím někdo poradit? Taky rány zezadu a když jsme auto dali na hever, tak to vypadá na gumy stabilizátoru. Ale na netu je nikde nemůžu sehnat. Prosím poradí někdo kde by šly sehnat nebo nějaký náhrady?

po 1/2 roce a těch možností je kde se to může začít "kvedlat" tam tam nebo tam nebo i tam? Noooo lepší bude asi kvalitnější řešení než jen Fobie... ALE JO I FOBIE může pomoct na chvíli
 po 1/2 roce a těch možností je kde se to může začít "kvedlat" tam tam nebo tam nebo i tam? Noooo lepší bude asi kvalitnější řešení než jen Fobie... ALE JO I FOBIE může pomoct na chvíli  asi tak jako kdysi autovrakoviště.
 asi tak jako kdysi autovrakoviště. a nic se kvedlat a hlavně ne vrzat nebude minimálně 5let.
 a nic se kvedlat a hlavně ne vrzat nebude minimálně 5let.

bude z ní dokonalá  VIP prdelka---
 bude z ní dokonalá  VIP prdelka---   jako když přišla na svět... REBORN... Nikdo nemůže zpochybnit dokonalost Micron systemu---- nikdo protože je prostě dokonalej. Ale jestli někdo chce o tom snad i polemizovat... můžeme se bobavit...
 jako když přišla na svět... REBORN... Nikdo nemůže zpochybnit dokonalost Micron systemu---- nikdo protože je prostě dokonalej. Ale jestli někdo chce o tom snad i polemizovat... můžeme se bobavit...  

System je označenej a je perfektní.... + děkuji všem co ho maj a nenapsali mi to... děkuji vám... a sobě samozřejměmicron píše:Mam pro 2 auta... komplety--- stačí cinknout 608354666 a prdel se uklidníbude z ní dokonalá VIP prdelka---
jako když přišla na svět... REBORN... Nikdo nemůže zpochybnit dokonalost Micron systemu---- nikdo protože je prostě dokonalej. Ale jestli někdo chce o tom snad i polemizovat... můžeme se bobavit...
 CELICA is 4 EVER
 CELICA is 4 EVER 

a stejně by to působilo sockoidně
 a stejně by to působilo sockoidně  vzhledem k drzosti TOYOTY. Aleee nic není nemožné že... pomalu bych si tu hru zahrál...
 vzhledem k drzosti TOYOTY. Aleee nic není nemožné že... pomalu bych si tu hru zahrál...

čirá radost z jízdy!!!----- prosím... je to Vaše.... Ne kurva je to Tvoje!!!! Užij si to kurva že jo....
 čirá radost z jízdy!!!----- prosím... je to Vaše.... Ne kurva je to Tvoje!!!! Užij si to kurva že jo....  Tu jistotu a vyřaď nejistotu...
 Tu jistotu a vyřaď nejistotu...   je čas bavit se perfekcionismem.....
 je čas bavit se perfekcionismem.....   

člověk když to nese má pocit že v tom má kulomet...
 člověk když to nese má pocit že v tom má kulomet...

Ano ano takovou krásnou krabici jsem ani nečekalmicron píše:Munashii> už bys je měl mít... taková krásná krabice na sprchu... i s držáčkem...člověk když to nese má pocit že v tom má kulomet...
 dneska jsem vše potřebné odvezl k mechanikovi tak jsem zvědavej jak se s tím popere. Každopádně ti mockrát děkuju, myslím že Celica bude mít radost...a má peněžka se též bála originálních ramen
 dneska jsem vše potřebné odvezl k mechanikovi tak jsem zvědavej jak se s tím popere. Každopádně ti mockrát děkuju, myslím že Celica bude mít radost...a má peněžka se též bála originálních ramen  
 taky radši inkasuju než vydávám... aleeee je to směšná cena... však uvidíš! Sice to dělaj asi číňánci, ale fest kvalitně... tak to prostě je, už se toho hooodně naučili... tenhle produkt stejně jako spousta jiných nemá chybu, to už ověřený je létama praxe.
 taky radši inkasuju než vydávám... aleeee je to směšná cena... však uvidíš! Sice to dělaj asi číňánci, ale fest kvalitně... tak to prostě je, už se toho hooodně naučili... tenhle produkt stejně jako spousta jiných nemá chybu, to už ověřený je létama praxe. hlavně to držátko
 hlavně to držátko 

). Tímto bych rád poděkoval panu Velkému Micronovi, že mě zbavil dlouhodobé vady na mé Celice a všem ostatním kteří stále váhají tak ===> neváhejte a berte
 ). Tímto bych rád poděkoval panu Velkému Micronovi, že mě zbavil dlouhodobé vady na mé Celice a všem ostatním kteří stále váhají tak ===> neváhejte a berte  (Menší pozitivní reklama ještě nikdy nikoho nezabila, tak snad se na mě nikdo nebude zlobit
  (Menší pozitivní reklama ještě nikdy nikoho nezabila, tak snad se na mě nikdo nebude zlobit  )
 ) 
   Málo-kdo napíše že je spokojen... ale zároveň nikdo nenapíše že je nespokojen... takže CAJK
 Málo-kdo napíše že je spokojen... ale zároveň nikdo nenapíše že je nespokojen... takže CAJK  Ale fakt děkuju....
 Ale fakt děkuju....  
  Maj je ve scontu u kasy...
 Maj je ve scontu u kasy... máme stejný....
 máme stejný....

Dlouho jsem tu teď nebyl, protože celda je odstavená a čeká ji v dohledné době technická. Nicméně, proč ti píšu... Ty se nějak vyznáš v zadních silentblocích viď. Vím, že v origo to stojí skoro jako celé auto, ale nějak se dá ošmelit... Poradíš mi, jak a na kolik to vyjde pak? Díky moc
 Dlouho jsem tu teď nebyl, protože celda je odstavená a čeká ji v dohledné době technická. Nicméně, proč ti píšu... Ty se nějak vyznáš v zadních silentblocích viď. Vím, že v origo to stojí skoro jako celé auto, ale nějak se dá ošmelit... Poradíš mi, jak a na kolik to vyjde pak? Díky moc 
 to fakt potěšilo, že si někdo vzpomene a ví jak je to dlouho
 to fakt potěšilo, že si někdo vzpomene a ví jak je to dlouho  přesně
 přesně  wow
 wow 
 Ty vole 2 roky to kecáš
 Ty vole 2 roky to kecáš  já mam za to že tak rok... max... to je v prdeli
 já mam za to že tak rok... max... to je v prdeli 
 no prostě mam to taky, a má to asi min. 8 celic odemě... a nikdo si nestěžoval... dokonalý to prostě je.
 no prostě mam to taky, a má to asi min. 8 celic odemě... a nikdo si nestěžoval... dokonalý to prostě je.  
  pojede jako nový
 pojede jako nový  zadek drží fest brutálně.
 zadek drží fest brutálně. kecaj
 kecaj  Na každýho/ na každou 5g přijde řada... otázka je jestli budou ještě ramena, až se uráčej si vzpomenout. že... oddalovat to nemá smysl... Musej ven- to samý jako ti řekne třeba zubařka... neoddalujte to... stejně musí ven...
 Na každýho/ na každou 5g přijde řada... otázka je jestli budou ještě ramena, až se uráčej si vzpomenout. že... oddalovat to nemá smysl... Musej ven- to samý jako ti řekne třeba zubařka... neoddalujte to... stejně musí ven...   Tak u 5g celic musej ven všechny silentbloky... všechny ze zadu. 12 jich je... 12 zoubků...
 Tak u 5g celic musej ven všechny silentbloky... všechny ze zadu. 12 jich je... 12 zoubků...