5gen na ploše u vrátnicedestabilizator píše:Oj ty jsi na Strahove? Ja taky, ale moje je to stribrny letadlo u skoliciho centra, dneska ho uz snad dam za plot
Kde jsme koho potkali ;-)
- destabilizator
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
- ondrik
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
to by mala byt Oxanna od nas...MungoR píše: Druhou krásnou žlutou 6g ze Slovenska sem potkal zaparkovanou když sem bloudil okolo VUTu.
http://www.toyotateam.sk/forum/viewtopi ... =37&t=6130
Prius 2012 hybrid + LPG... lacnejsie to uz nejde
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Celica 96 2,0 GT 3S-GE
Ex-Celica 92 1,6 STi 4A-FE
Ex-Corolla 89 5dHB 1,6 GL 4A-F
Právě že ne,jsem z karlovarského kraje,trávím teď v rámci kurzu měsíc v Hlučíně a dneska jsem právě potkal v opavě hezkou stříbrnou na elektronech,Neznám tu nikoho,nevím kde co je,tak takovej zblblej tadyjay-jay píše:HBOSS: ty jsi z Opavy nebo kousek od Opavy? Že bychom dali sraz pokecali, nafotili fotky nebo tak? Vím že v Opavě jsou dvě 7.gen, obě dvě jsem potkal ve své celice zdravili o sto šest ale neměli jsme možnost vyměnit kontakt, nebo nějak pokecat..
Celica 7 gen. silver metalic
---Sold
Chrysler 300c 5.7 Hemi
Chrysler 300c 5.7 Hemi
- Praetorian
- Řidič
Ano anoPraetorian píše:Nějakej Cvok parkuje u kouniček!:D
Celica AT200 + LPG
- Praetorian
- Řidič
V neděli naprosto klasickeho nedelkare. Po stare do Vyskova.
Deda ve zlutym klobouku a stodvace naprosto nesmyslne z vedlejsi polosilnice mi nedal prednost a najel mi zprava na hlavni takze zadup jak Brno a CZMK5 co jel semnou ani nedutal!:D
V prvni chvili jsem si rikal ze to proste nemuzem dat ale Celda to zvladla naprosto bravurne a az me to prekvapilo! Dedek se tak lekl ze malem sjel jeste ze silnice protoze odbocoval do opacneho smeru nez jsem jel. Auta co jim tam vjel byly nastesti daleko takze sme ho hromadne nesemleli!
Ikdyz nejsem nejak zvlast agresivni tak jsem ho chtel v danne chvili pronasledovat a fyzicky napadnout.
Dobry bylo i to ze zamnou jel bawor a pani v nem mela dostatecny odstup... Jo a kdyz vidim ze se neco na tah napojuje a je tam kara tak radsi o neco pribrzdim... To jsem taky udelal hned asi o 5km kdy se situace opakovala!:D
Deda ve zlutym klobouku a stodvace naprosto nesmyslne z vedlejsi polosilnice mi nedal prednost a najel mi zprava na hlavni takze zadup jak Brno a CZMK5 co jel semnou ani nedutal!:D
V prvni chvili jsem si rikal ze to proste nemuzem dat ale Celda to zvladla naprosto bravurne a az me to prekvapilo! Dedek se tak lekl ze malem sjel jeste ze silnice protoze odbocoval do opacneho smeru nez jsem jel. Auta co jim tam vjel byly nastesti daleko takze sme ho hromadne nesemleli!
Ikdyz nejsem nejak zvlast agresivni tak jsem ho chtel v danne chvili pronasledovat a fyzicky napadnout.
Dobry bylo i to ze zamnou jel bawor a pani v nem mela dostatecny odstup... Jo a kdyz vidim ze se neco na tah napojuje a je tam kara tak radsi o neco pribrzdim... To jsem taky udelal hned asi o 5km kdy se situace opakovala!:D
Čelda 98'' GT (SS)