a ještě scháním nepotrhanou manžetu kolem řadičkyMattyno píše:Koupím na 5.gen. pravý ostřikovač světlometů. Zase mi uletěl![]()
komu se doma válí?

a ještě scháním nepotrhanou manžetu kolem řadičkyMattyno píše:Koupím na 5.gen. pravý ostřikovač světlometů. Zase mi uletěl![]()
komu se doma válí?
nechával sem tady potáhnout tátovi volat do ochcávky a udělat novou manžetu na řadičku a fakt super, volant libovej a manžeta prostě taková jak sem chtěl, volant se jim musí bud poslat dopředu nebo na běžný auta maj skladem a udělaj to třeba formou výměny, na řadičku je třeba poslat nějakou předlohuMattyno píše:a ještě scháním nepotrhanou manžetu kolem řadičky
Hm, ale levněji vyjde z celdy určené na díly...garfielld píše:nechával sem tady potáhnout tátovi volat do ochcávky a udělat novou manžetu na řadičku a fakt super, volant libovej a manžeta prostě taková jak sem chtěl, volant se jim musí bud poslat dopředu nebo na běžný auta maj skladem a udělaj to třeba formou výměny, na řadičku je třeba poslat nějakou předlohuMattyno píše:a ještě scháním nepotrhanou manžetu kolem řadičky
už sem to opravilbiscuit píše:garfe kde tady? takhle jaks to napsal je to informace dost na lejnokurnik o firmy kde jsme spokojeny se musime delit
mám doma, omrknu jak je na tom, jestli má nějaké trhlinky, jinak ho určitě bude mít Jirka viz. http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=18765elviiis píše:Mnooo predbezne vyfukovy housing na ct26 twinentry? asi prdl jeste jsem to nerozhodil ale jestli nekdo predbezne nemate?
dikec