Neviem sa dockat kedy konecne aj ja nainstalujem Xcarlink na moju Yaris (rocnik 07). Musim sa najprv ale rozhodnut, ci kupit verziu na USB/SD alebo na IPOD. Vdaka Vam viem, ako funguje v praxi ta USB verzia, co by bolo dost postacujuce, ale mam iPod 30gb, na ktorom je zhodou okolnosti pokazeny jack, cize by sa pre neho naslo vyuzitie, kedze sa na xcarlink napaja cez ten ipodacky konektor. Neviem ale nikde zistit, ako presnejsie to funguje na radiu ked je pripojeny ipod, ci sa playlisty spravaju ako Cdcka, kolko ich je mozne mat a ci kazdy playlist moze obsahovat 99 pesniciek. Prosim Vas, vie mi niekto odpovedat na tieto otazky?
Este jedna otazocka pre majitelov USB verzie, skusali ste na jack pripojit nejaky mp3 prehravac, pripadne mobil? Hralo to dostatocne hlasito a nevycucalo to hned baterku na mp3jke? Ci je to pouzitelne aj cez taketo pripojenie.
Vopred dakujem za odpovede.
...., skusali ste na jack pripojit nejaky mp3 prehravac, pripadne mobil? Hralo to dostatocne hlasito a nevycucalo to hned baterku na mp3jke? Ci je to pouzitelne aj cez taketo pripojenie.
Vopred dakujem za odpovede.
ja som skusal pripojit mobil a hralo to vpohode aj hlasno. A skusal som aj iPod shuffle cez jack a tiez to hralo pekne,lepsie ako mobil a baterka vydrzala v oboch pripadoch tak ako obycajne ked som to pouzival...
akuraz ze som to nevedel ovladat cez radio.....ale s tym musis pocitat....
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
ktosi kdesi pisal ze ked to je zapojene cez ten iPod konektor tak vraj vies ovladat cely iPod cez radio....ale ked len cez 3.5mm jack tak to nie....
sak pohladaj nieco na nete...
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
No tu v topicu Peterson pisal, ze ide prepinat playlisty a potom medzi pesnickami, ale chcelo by to konkretnejsie ze kolko playlistov.. a ci ide browsovat klasicky ipod podla id3 tagov...co si moc predstavit neviem, skor si myslim ze to bude riesene tak nejak ako cez usb, ze playlisty sa budu spravat ako Cd v changeri, ale to su iba moje domienky.
Cez jack je to jasne..ovlada sa normalne ipod, hraju repraky v aute...
Hladal som praveze dost, a nepodarilo sa mi najst konkretne ako sa to sprava, iba referencie typu ze to je super... a ked mam kupovat chcelo by to vediet presne ako to funguje na autoradiu v yaris, lebo ak by to malo fungovat ako usb kluc, ze nacita to povedzme 15 playlistov po 99 trackoch, tak sa asi oplati ist radsej do usb kluca, kedze ponuka by bola rovnaka za cenu beziaceho ipodu vs zapichnuteho usb kluca, ktory sa da vymenit za iny.
Keby sa mi k tomu tak vedel vyjadrit Peterson, ale ten tu pisal pred pol rokom...
Nic nevyberaj,aj tak nekontroluju tie priestory kde je zapojeny....a narokom odovzdaj auto s vypnutym radiom a aspon uvidis ci ho niekto zapol a nevypol pri vrateni....
Tak xcarlink objednán Ježíškem
Nemáte někdo potuchy, kudy se k zadku rádia dostanu? Dělal jste to už někdo na první generaci Yardy, bo dokonce na Yardovi Verso?
Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno