Foto nemám, myslím, že to ani pořádně nafotit nejde v tom tmavém interiéru. Ale vypadá to o dost líp, s LED světlomety už je to takové kompaktní...Peetrs píše: Důležitý je, že v tom manuálu je popsáno, kde všude máš odkladová místa, ne?Pojistky přeci nejsou důležitý
A co Ty? Máš nějaký foto, jak vypadají 8000??
Foto Vašich Aurisek po FL + zkušenosti
Re: Foto Vašich Aurisek po FL + zkušenosti
Toyota Auris Hybrid Touring Sports Executive TSS 2015
Ty Philipsky vypadjí dobře i kvalitně, ale interiér a kuft vyjde dohromady za 2000,-.Kcheml píše:Já mám vyměněno, bez velkých praktických zkušeností, není to nic složitého. Interiérové jsem dal 8000K, do kufru, kosmetické a na RZ jsem dal 6000K. Kupoval jsem Philips naParek píše:Nad LEDkama do interiéru taky hodně přemýšlím. Tohle žluté světlo jsem nesnesl ani v předešlé Felině.Ale zase nerad bych si to nějak rozesral. Aby ta ledka něco nezkratovala nebo tak a ještě to nepokurvilo auto.
http://www.nejlepsiautozarovky.cz/led-autozarovky/.
A kdyby se něco trochu nezadařilo... tak pojistky jsou v motorovém prostoru, pojistka pod názvem DOME. Tady jsem se přesvědčil, že manuály (český i ten podstatně obsáhlejší anglický) jsou k ničemu a pomohl až internet. Výrobce je zřejmě raději, když i s vypálenou pojistkou člověk jede do servisu.

Toyota Auris Touring Sports 1.6 Valvematic Multidrive S Executive 2016
Tak hlavně, jestli jsi to nepřetočilreniha píše:Já jsem tam dal ledky,jedna stála 120 kč,ptal jsem se prodejce jestli to neudělá v autě nějakou paseku,tak mně ujišťoval že ne tak mu budu věřit.Říkal že kdybych měnil v potkávačkách nebo dálkových tak by mohl nastat nějaký problém,ale v interiéru by se prý nemělo nic stát.Teď jsem byl venku a zkoušel jsem přizvednout to svícení a jde to pěkně,přitáhl jsem to o třičtvrtě otáčky na každé straně,tak uvidím ráno jak pojedu dopráce,jestli je to lepší,ale točit s těma šroubama jde lehce a krásně se to zvedá.

Když to vezmeš, že by těch 2500,- dali do celkový ceny tak to vemeš a víš prd. Navíc oni by je měli sakra levnější v tom objemu, kterej kupujou.. 

No doufám že ne že to bude svítit tak akorát,když tak to stáhnu a s těma ledkama máš naprostou pravdu těch pár tisícovek navíc,to člověk ani v celkové ceně nepozná
Toyota Auris Touring Sports 1,6 executive
To poznáš, až Ti tam někdo pošle dálkovýreniha píše:No doufám že ne že to bude svítit tak akorát,když tak to stáhnu a s těma ledkama máš naprostou pravdu těch pár tisícovek navíc,to člověk ani v celkové ceně nepozná

Pozor na ledky s tema kontakznima spojema blizko sebe. Takhle jsem se lehce dotknul pri vymene v interieru a bylo po pojistce. Sranda byla, kdyz jsem zil v domneni, jak kvalitni ledky jsem nekoupil- po roce a pul svitej stale stejne, kvalitni zpracovani a jedna stala 125 kc, pro zajimavost jsem kouknul do ceniku vyrobcu ledek v Cine, od kterych objednavam i ty ledky do potkavacek a shodou nahod jedna a ta same za 23 kc
uz jsem to dal radeji nestudoval 

A kde Ty jsi kupoval?ts1990 píše:Pozor na ledky s tema kontakznima spojema blizko sebe. Takhle jsem se lehce dotknul pri vymene v interieru a bylo po pojistce. Sranda byla, kdyz jsem zil v domneni, jak kvalitni ledky jsem nekoupil- po roce a pul svitej stale stejne, kvalitni zpracovani a jedna stala 125 kc, pro zajimavost jsem kouknul do ceniku vyrobcu ledek v Cine, od kterych objednavam i ty ledky do potkavacek a shodou nahod jedna a ta same za 23 kcuz jsem to dal radeji nestudoval
Zdravim Vás všechny..
Kdo přemýšlí o koupi LEDek, našel jsem docela slušnej odkaz se super cenama. Maj v nabídce i LED, s obsahem CANBUS.
http://www.autoplay.cz/autozarovky-led-zarovky-k345
Kdo přemýšlí o koupi LEDek, našel jsem docela slušnej odkaz se super cenama. Maj v nabídce i LED, s obsahem CANBUS.
http://www.autoplay.cz/autozarovky-led-zarovky-k345
Interier FC40 Cierna bezova farba prirodna synteticka koza.. (terakota)
- Přílohy
-
- IMG_0394b.jpg
- (235.49 KiB) Staženo 1427 x
-
- IMG_0419b.jpg
- (236.15 KiB) Staženo 1427 x
-
- IMG_0399b.jpg
- (239.03 KiB) Staženo 1427 x
rôzne značky
Camry Hybrid 2020
Camry Hybrid 2020
Multidrive S executive 1,6
- Přílohy
-
- IMG_0417b.jpg
- (240.07 KiB) Staženo 1425 x
rôzne značky
Camry Hybrid 2020
Camry Hybrid 2020
No neviem, na mňa tá hnedá pôsobí dosť divne, moc mi to tam nepasuje. Až oranžovo. Ale proti gustu žiaden dišputát...
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)
podla mňa to vyzerá celkom dobre, práve ta oranžovosť sa mi páči, no keď raz budem meniť môjho aurisa za nejakeho noveho executive tak sa poobzeram aj po takomto interiery
S akou to mas vonkajsou farbou, asi by sa mi to hodilo iba k tej hnedej

Avantgarde bronze 4v8? Myslim 

- Přílohy
-
- image.jpeg
- (124.67 KiB) Staženo 1378 x
rôzne značky
Camry Hybrid 2020
Camry Hybrid 2020
Taky mám hnědočerný interiér a vypadá moc dobře.Není to vůbec oranžové ale hnědé a hodně to oživí interiér.Je to určitě hezčí než celý černý interiér,který má skoro každé auto.Měl jsem z toho obavy jak to bude vypadat,ale jsem hodně spokojený.Barvu auta mám temně modrá metalíza.Kocúr píše:No neviem, na mňa tá hnedá pôsobí dosť divne, moc mi to tam nepasuje. Až oranžovo. Ale proti gustu žiaden dišputát...
Toyota Auris Touring Sports 1,6 executive