Co říkáte na tohoto Priuse z bazaru?
Re: Co říkáte na tohoto Priuse z bazaru?
ten je velmi pekny
Tak jsem se dnes byl podívat na Priuse. Svezení krásné,výhled docela dobrý.Motoricky super.Servis je provedený,STK taky.Gumy jsou asi na výměnu,ale to je maličkost.Nejsem zvyklý na tento typ auta,podvozku,planetové převodovky atd.Dosud jezdím Picassem 1.6HDi.Je o zvyku i výhled do zrcátka na čelním skle.JInak technika v roce 2006 předběhla dobu o min.5 let.Tak uvidíme,kolik dají za mého pikáska a třeba se zde budeme potkávat nastálo.Děkuji všem za postřehy a o zdárném konci transakce vás budu informovat.Kdyby zde byl někdo z okolí HK nebo PCE,budu rád za osobní konzultaci a vlastní postřehy a typy na praktické ovládání Priuse.
děkuji
děkuji
Toyota Prius III 1.8L (HV special) 2012 CVT
Ještě mě uchvátil práh u ridiče.Je odřený od bot při nastupování.To by asi nevadilo,ale ta plocha prahu je rezavavá a hlavně puchýře postupují směrem do kabiny.Je to normální u těchto aut?Bral bych,kdyby byla barva odřená na základovku,ale toto ve mě vzbuzuje pochybnost.
Toyota Prius III 1.8L (HV special) 2012 CVT
Moc Priusu jsem nevidel. Ale z tech, co ano jsem nabyl dojmu, ze problem s korozi vubec nemaji. Na strankach Toyota se pise, ze zaruka na proreziveni je 12 roku. Jenze pujde o slovickareni a proreziveni se bude vztahovat na diru, ne na povrchovou rez. A alespon co jezdim na servisky jsem videl zminku o tom, ze tato zaruka je podminena navstevami v autorizovanem servisu. Coz dany kousek tusim nema.
Prius II 2008
- Igelkaktus
- Člen Týmu
.PetrPH píše:Moc Priusu jsem nevidel. Ale z tech, co ano jsem nabyl dojmu, ze problem s korozi vubec nemaji. Na strankach Toyota se pise, ze zaruka na proreziveni je 12 roku. Jenze pujde o slovickareni a proreziveni se bude vztahovat na diru, ne na povrchovou rez. A alespon co jezdim na servisky jsem videl zminku o tom, ze tato zaruka je podminena navstevami v autorizovanem servisu. Coz dany kousek tusim nema.
Kdyby to auto bylo dobrý, tak už tam dávno není a jim se věřit nedá. Mému známému prodali nového bílého Aurise a ten zjistil, že byl bouraný, když ho prodával dál. On ho kupoval nového u nich a neřekli mu to
PRIUS III PREMIUM 2012
Yaris MC10 1,0 VVT-i 5HB Dream
Corolla WG 1,4 D-4D 5M/T Terra
Nic není nemožné
Nic není nemožné
staci kuknut rovnake kusy z mobile DE, kde je dobra foto volantu. je vylesteny ako psie gule. neverim ze preto, ze ho nalestili. s tymi kilometrami tie volanty byvaju matne. a mam dojem ze aj startovacie tlacitka su matne. jak je v stredel hladke a leskle, mne to vravi ze km nesedia.Igelkaktus píše:.PetrPH píše:Moc Priusu jsem nevidel. Ale z tech, co ano jsem nabyl dojmu, ze problem s korozi vubec nemaji. Na strankach Toyota se pise, ze zaruka na proreziveni je 12 roku. Jenze pujde o slovickareni a proreziveni se bude vztahovat na diru, ne na povrchovou rez. A alespon co jezdim na servisky jsem videl zminku o tom, ze tato zaruka je podminena navstevami v autorizovanem servisu. Coz dany kousek tusim nema.
Kdyby to auto bylo dobrý, tak už tam dávno není a jim se věřit nedá. Mému známému prodali nového bílého Aurise a ten zjistil, že byl bouraný, když ho prodával dál. On ho kupoval nového u nich a neřekli mu to
- Igelkaktus
- Člen Týmu
V pondělí vám představím svého vyhlédnutého Priuse. Má poctivých 177 tis.Km a ten volant a interier nemá tolik omakaný.halusiak píše:staci kuknut rovnake kusy z mobile DE, kde je dobra foto volantu. je vylesteny ako psie gule. neverim ze preto, ze ho nalestili. s tymi kilometrami tie volanty byvaju matne. a mam dojem ze aj startovacie tlacitka su matne. jak je v stredel hladke a leskle, mne to vravi ze km nesedia.Igelkaktus píše:.PetrPH píše:Moc Priusu jsem nevidel. Ale z tech, co ano jsem nabyl dojmu, ze problem s korozi vubec nemaji. Na strankach Toyota se pise, ze zaruka na proreziveni je 12 roku. Jenze pujde o slovickareni a proreziveni se bude vztahovat na diru, ne na povrchovou rez. A alespon co jezdim na servisky jsem videl zminku o tom, ze tato zaruka je podminena navstevami v autorizovanem servisu. Coz dany kousek tusim nema.
http://www.sauto.cz/osobni/detail/toyot ... oFrom=list
PRIUS III PREMIUM 2012
Nic není nemožné
Nic není nemožné
ono stým volantom... niekto ho drží akoby mal neustále nabúrať, iný jedným prstom.... niekto má pot jak kyselina iný sa nepotí vôbec.... a ak má niekto ešte aj prstene.... a niekto hodí poťah na volant a ten bude vždy jak nový
Prius plug in 2024
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
RAV4 HSD AWD 2021
Suzuki Vitara 1.4 boosterjet A/T 2018
Auris HSD 2012
Nissan Almera Tino CVT 2002 LPG Zavoli
Fiat Punto CVT 2000
Toho cloveka znam - je to nemec zijici dlohodobe v Plzni. Nabizel mi ho, bohuzel strop mam trochu jinde. Ma navic pridavne topeni aktivovatelne pres sms. Jel jsem s tim, je to parada.V pondělí vám představím svého vyhlédnutého Priuse. Má poctivých 177 tis.Km a ten volant a interier nemá tolik omakaný.staci kuknut rovnake kusy z mobile DE, kde je dobra foto volantu. je vylesteny ako psie gule. neverim ze preto, ze ho nalestili. s tymi kilometrami tie volanty byvaju matne. a mam dojem ze aj startovacie tlacitka su matne. jak je v stredel hladke a leskle, mne to vravi ze km nesedia.
Protoze vysla dalsi generace, uz ji ma z nemecka objednanou, tak aby byl in, "stary" auto dava pryc..

Ja stale cekam.. na mobile.de a autoscaut24 za poslednich 14 dni nic zajimavyho.. :/ (idealne 2007-2008; do 150 tis. km; NEstribrna barva; s Navi + bluetooth)
Vypadá dobře,ale ta cena....V pondělí vám představím svého vyhlédnutého Priuse. Má poctivých 177 tis.Km a ten volant a interier nemá tolik omakaný.
PRIUS II.G 2008
- Igelkaktus
- Člen Týmu
Tak už ho mám zarezervovaného, má úplně plnou výbavu i s adaptivním tempomatem, inteligentním parkovacím asistentem, solární střechou, zimní a letní obutí, digitální tuner, navigaci. Takovouhle výbavu u nás neseženumilanos píše:Vypadá dobře,ale ta cena....V pondělí vám představím svého vyhlédnutého Priuse. Má poctivých 177 tis.Km a ten volant a interier nemá tolik omakaný.

PRIUS III PREMIUM 2012
Nic není nemožné
Nic není nemožné
- Igelkaktus
- Člen Týmu
Tak už jsem šťastným vlastníkem TOYOTA PRIUS III. generace po faceliftu rok výroby 12/2011 v plné výbavě v bílé barvě. Jen nechápu, že v ceníku píší, že auto se Solání střechou je jen na 15" kolech a já mám 17" i v techničáku, který vystavovala TOYOTA MOTOR CZECH, žádný dovoz. Spotřebu mám zatím 5,4 lna 100 Km. Dnes jsem dal auto do servisu a dávají mi tam simku na SMS ovládání nezávislého topení. Koukalů jsem do záznamů v servisu a dávají tam olej 5W40, tak asi proto ta vyšší spotřeba, za 5 000 Km budu olej měnit, tak zkusím dát předepsaný 0W20 a vyměním i kapalinu v převodovce.Auto má najeto 175 tis.km a ještě se neměnila a údajně se nemění, ale jistota je jistota. Jinak jízda je parádní a ty protáhnuté čumáky u silnice jsou k nezaplacení

PRIUS III PREMIUM 2012
Nic není nemožné
Nic není nemožné
- Igelkaktus
- Člen Týmu
Ještě poprosím jestli někdo nemá návod v českém jazyce, mám jen v Němčině. Jedná se mi hlavně o návod na TOYOTA TOUCH, kde je návod na radio, navigaci a IPA-inteligentní parkovací asistent atd.Originál návody stojí 8 000,-Kč 

PRIUS III PREMIUM 2012
Nic není nemožné
Nic není nemožné
...vítáme "do rodiny postižených"
Návody jsou někde zde : http://www.toyotaklub.cz/forum/viewforum.php?f=35
O navigaci tam myslím něco je,ale o "Touch a IPA " nevím...taky by se hodil...

Návody jsou někde zde : http://www.toyotaklub.cz/forum/viewforum.php?f=35
O navigaci tam myslím něco je,ale o "Touch a IPA " nevím...taky by se hodil...
Gratuluju k nádhernému autu!