SUBARU <i> YOSHIMURA syst3M 4x4

Tlachání o všem - bez zaměření!
Odpovědět

Mohla by Toyota prodávat v EU pod kodem Celica?

Jo
21
60%
Ne
14
40%

Celkem hlasů: 35

micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Už bych si tě dal, zlobidlo... XV, máš štěstí že prioritní bude vždycky celica, tak že se to čekání dá vydržet... :lol: stejně už sem ale trochu nervozní :-)
ještě 4 měsíce? jeeeejeeeej
2 benátský červený z austrálie a 1 tmavá, no budeš mě taky bavit... nebude to mít chybu... fakt to byla dobrá volba, už se těšim až si jí poplácám po tý vystouplý prdelce... ne prdelatý holky nemusim, ale u XV je to supr detail, nezvyklej, zvláštní, seseknutý boule... originální, love it
Ta první fotka se mi nelíbí... je upravovaná tak drasticky až to oči otráví, ta druhá je lepší... přirozená, prostě hezčí... No photochop
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

dneska jsme měli akcičku firemní.... žraso, pitivo atd... normálka, pak sem jaksi běžel na tramvaj na lazarský a seknul sem sebou vo zem :-) tram sem stih, ale rozseklá brada, odřenej ksicht na levoboku, dlaně ošmirglovaný a kolena... přijedu domu s krvavýma kapesníkama... kouknu do zrcadla... nooo tak to se jen tak nezacelí samo :-) brada jak zaman... díra jako hovado... tož sem musel zbudit máti a šup do motola... 3 stehy... ne ale nechápu jak sem dohajzlu sebou moh takhle seknout... (v motole měli podezření že sem si moh hejbnout s mozkem, a divili se že mam všechny zuby :-) no nachmeloš, ale stejně... už nikdy NIKDY nebudu běžet na tramvaj NIKDY :lol: facelift...
sice bych moh tvrdit že sem se popral... ale ne, jen sem prostě zakop :-)
dnes si dáme facelift celicy konečně její značky...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

Vole chuju davej si na sebe pozor, kaskader :D

Micron stary opilec a rvac :lol:
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Kubrt> že bys nebyl bot... nooo ještě pořád si podezřelej u mě :-) každopádně se nikdy nebudu smát lidem co si rozbijou hubu nebo tělo na ledu, sněhu... do teď sem si myslel že to musej bejt totální hovada, nesportovní typy... nene poučilo mě to, i ten co zvládá svý tělo na 100% může uklouznout a je to "vo hubu" doslova :-) za tejden mi maj vyndat stehy, já sem timhle incidenten naprosto šokovanej... už asi stárnu nebo co kurva :-) ale sem timpádem tolerantnější... tohle neni prdel :-) běžet a seknout sebou jak pytel--- :lol: ruce sem měl v bundě... to byl ten probléém... mít rukavice, měl bych původní ksicht :-) takže ponaučení zní... běžet, ale ruce nemíš mít v kapsách :-) to je ponaučení století--- :lol: v americe by to měli lepit na budny... jako varování... :-) bio hazard :-)"warning: never run with your hands inside the pockets!!!" goverment of the uninetid states :-) jo kdyby na tý bundě byla podobná hláška, asi by mě pobavila... vysral bych se na to a rozbil si držku znova :-)
Naposledy upravil(a) micron dne čtv 05.12.2013, 08:17, celkem upraveno 3 x.
ObrázekObrázekObrázek
Kubrt
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kubrt »

NO nesmej, protoze nikdy nevis odkud to prijde. Kazdej mame za sebou nejakou tu drzku :lol: Ja se predevcirem jebl do ksichtu potme do hrany otevrenejch dveri. Normlane hvezdicky parada. Asi fakt starnem, protze jabyl presvedcenej ze vidim ve tme :lol: :lol:
"Jsem zly a zeru male deti"

Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Každej sebou sekne... tohle se ustát fakt nedalo... běžel sem sprint, ale už vim že chyba byla nejen že sem měl ruce v kapsách, ale hlavně v chodníku, na lazarský je díra- prohlubeň, vim o ní moc dobře, vždycky do ní totiž hamtnu, a řikám si "kurva tady si jednou někdo zláme nohy"... jo ale jak sem běžel tak sem na ní zapomněl :-) zapadneš do ní jednou nohou, špička boty kopne do chodníku místo do vzduchu a letíš na kokos. Zase ale pobavíš lidi... se chechtaj... jéééje... "Rambo, apod... nejlepší je ta spálená část u oka... je to jak tetování Rosemberga... ale vypálený přírodní brzdnou dráhou... děvčata taky koukaj víc než kdysi... no byla to pecka... 2cm brada díra... ještě mam spálený kolena, dlaň na ruce, ale dobrý, hlavně že kokos zůstal a zuby taky. :lol: Když tak o tom přemejšlim, ještě že sem měl secvaklý zuby... překousnout si jazyk no to bych se asi posral bolestí, fuj tajbl...
Značku poupravíme asi až v úterý... teď je na řadě muj ksicht :-)
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Nooo tak tohle "za tu prdel" by tohle stálo... jo mitsubishi jestli by dalo tohle 4x4 tááák prodám XV :lol: Ta prdelka je k nakousnutí... předek fain... všechno je fain... já mam u eclipse jeden rest, tohle ty kráááávo tohle by byla bomba 4x4 2.0 turbo masssive!!!!!!!!!!! ale musej se tam vejít 3 snowboardy a 3 lidi... pak to bude zajímavý... respekt ke klasice--- jojojo krásnej zadeček, předek stával za hovno... no ještě vyklápěčky a bylo by vymalováno... ale na to si musíme ještě počkat :-)
Ona by to mohla bejt i celica, jen vyměnit logo že... ony byly konkurentky i nebyly... designově byly ale obě auta mega... tohle je good!!!! kurva jako že joooo
prost2 klobouk dolu... designer je majstr stuck... nic nekopíruje, jen Dává a dáva krutě... krutě si to dává.... :bigups: :thumbsup:
Obrázek
Obrázek
Fakt bych si přál aby tohle vyšlo... takhle se má design ubírat... tohle je "PULL UP" tohle je famozní počin!!!!!
proč ale nebude realizovanej? no je to jednoduchý... to auto je prostě až moc hezký na to aby se prodávalo... :lol: :lol: :lol: tak tomu je. je prostě až moc hezký... toť problém komerce a konzumu je prostě hezčí než kárka za 2 mega... :lol: a system to nechce aby se tohle levnější vozítko pohybovalo.... dřív to šlo... teď to jaksi nejde.... noooo to je otázka....
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Náš Land Cruiser "Prado" dostal taky dáreček, special pro máti, aby nedemolovala auta- parkovací kameru do zrcátka.
A opět jednání u Toyoty: " ne, to nejde, nemůžeme vám tam dát parkovací kameru" To NENDE toto, absolutně ne, je nám líto :roll:
Člověk dealerovi vozí reklamu na podznačkách na autě a oni ti ty hovada nenamontujou ani přiblblou kameru... neskutečná drzost- přelepim carbonem No Free AD from NOW... Já ti dám Lowman trapáci. Kašlat na zákazníka... však ono se to otočí, ale až v momentě kdy se začne Toyota propadat. Zatim jsou moc namyšlený a drzý... ale stane se... chvilku to ještě trvat bude, ale zas ne tak dlouho :-)

Když mi tohle řek, že ho prostě poslali do prdele v uvozovkách... řikám, hele ten týpek co se mi stará o celi je prvotně mimojiné profi autoelektrikář, stačí si jí koupit na ebay a no problem...

Fogi protože se mu u Mitsubishi zalíbilo jejich jednání a nechtěl se tim moc zabejvat, zavolal do Mitsu.... chtěl je otestovat.

zajel tedy s Land Cruiserem k Mitsubishi, ke konkurenci... tam mu bez debat namontovali kameru, bez debat... ps: neni to tim, že si koupil Pajero... nene, tim to neni ( každý toyotě prej rádi namontujou couvací kameru, jestli s tim má toyota problém a smáli se)... je to jen o.... o čempak to je??? bez komentáře. :stupid: Toyota
U Mitsubishi udělaj radost i Toyotě... tak že + teď ještě aby povolili Eclipse a začnu se zajímat mimo subaru velmi VELMI o Mitsubishi... tahle kárka by byla jeeejeeej laskominka :lol:
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Please....DO THIS ECLIPSE!!!! not 4 US/CAN but alsoooo 4 EU 2 !!!! DO THIS!!!!! This is respect 4 2nd/1ST GEN ECLIPSE RESPECT!!! LOVE it try it... 4x4 Atmo 110KW economy ecology OK!!!! 1200kg Just do this design!!!! WE ARE SICK of poor design and give it some space, handling!!!!!!!!!!!!!!!! MITSUBISHI, do not copy Toyota/Subaru RWD thank YOU just give us more space... for luggage and 4 passengers foot space... that´s all folks! :twisted:
Untlil you will be thinking about... I will enjoy this, but i want Eclipse! XV is Fatal nice ass, but Eclipse is BADASS! :-) Just give Us please some nice nice nice design!!!!! elegant and provocative...in 1
Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Náááhodou aniž bych to tušil... sem narazil na tenhle obrázek...
Obrázek
řikal sem si co to je za blbej přívěšek? co to jeeee.... ale tak další den, mi to secvaklo... taaaa sračka otravná co je v subaru XV... co píííípáááá že nejsi připoutanej 5 minut... a máš po prdeli... tomu řikám vynález, první co mě napadlo po jízdě s XV že si musim asi na vrakovišti koupit ten vsoukač kterej tam prcnu aby držel system hubu... aleee ono existuje i tohle elegantní řešení... a je ještě elegantnější... dokonce s otvírákama na pivo :lol:
No na co ty číňani nepřijdou... tohle se fakt hodí, do těch obtěžujících nových aut s otravnýma pípátkama, nejsem snad hovado aby mi auto oznamovalo že nejsem připoutanej.... o tom se rozhodnu sám.... auto bude poslouchat mě! tak tomu bylo a bude! Kdybych žil v rusku, tak tenhle produkt nepoužiju, ale u nás mi to bodne, mam rád volnost... dá se to nazvat kolíkem smrti a nebo kolíkem požitku... je to nebezpečná hračka, ale zažil sem 2 totálky nepřipoutanej a byl sem míň pomlácenej než když jdu pěšky z kalby po slivovici... tááákže to beru :-) mimo jiné system buzní i když zatížíš např. sedačku spolujezdce baťohem s nákupem... a bude držet hubu...
Obrázek
ObrázekObrázekObrázek
biscuit
Věčnej rejpal

Příspěvek od biscuit »

microne, az ti streli pytel do ksichtu, dame rec o svobode.
1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

No správná úvaha, pytel ale vypnu... nechám jen pytel na nohy... XV má i kolenní bag, to se může hodit, to je dobrá věc. Ten bych nechal... hlavovej pytel bych rád nechal deaktivovat ihned po koupi u mýho autoelekrikáře/resp mechanika na všechno, ale původem autoelektrikář... to by neměl bejt pro něj "oříšek". auto by taky nemělo pak prudit... to se musí vyzkoušet :-) (může třeba blikat, ale nesmí tůtat...pískat apd... jak známe z pásů... nesmí buznit.
Divný je, že ho můžeš deaktivovat jen u spolujezdce, ale svuj ne... to se mi taky nelíbí :-) o tom si chci taky rozhodovat já... taky se rozhoduju jestli vyprázdnim svuj pytel, nebo ne, no ne? :bigups: :biggrin:

No podle mě/ amatera by mělo jít po vypojení baterky normálně odšroubovat střed volantu, a bude to stejný jako u toyota volantu co sem koupil na studium s bagem ze 7g... tam je konektor, odpojí se a bag plnej peněz zbytečně nevyletí do luftu při případným ťukanečku... zpátky do 90 let... co a co jako, celi taky nemá a co, je mi to putna... kolena ok... občas mi v kolenech lupne, stářím 31 :-) když si kleknu... na ty pozor :-)

bagy jsou vlastně zajímavý téma... Táta, teda Fogi pořád otravoval že by třeba brácha měl mít auto s bagama, a že galant po dědovi je nebezpečnej, protože je nemá... ten geniální vůz... já řikám a co já je taky nemam... pak řikám, a co je ti vůbec do airbagů když jezdíš na motorkách, máš snad bag? Máš hovno, a hazarduješ víc než kdokoli v autě bez bagů... "prej to je něco jinýho" blá blá ty motorkáři jsou fakt mimoni občas ve svým uvažování... on si koupí auto s bagama, ale celý léto projezdí na motorce... :lol: logika nevim... možná maj pocit že je zachrání helma, asi jako schumachera lyžníka... tomu by se nic nestalo kdyby měl místo lyží snowboard a kulicha... tak to zase vidim já... :lol:

Jo To přirovnání sedí... já sem si všimnul minulej rok v alpách, že někdo nebo něco nacpalo do palic lidem že maj mít snad všichni helmy... já jim řikám "helmíci" já jakožto gauner, zločinec a naprosto nerespektující jedinec sem se projížděl na prkně v itálii v mikině a jen v brejlích, mimo svah.... nerespektující nic... ne z frajeřiny, ale protože tohle bylo normální co si pamatuju... bylo je a bude to u mě tak... a i kdyby mi někdo přikázal že musim bejt "helmík" neposlechnu ho... nejezdim na rampě! freeride na sněhu, free ride v celice, a free ride i v subaru... děkuji.... bez permanentního pocitu že mě něco může kdykoli praštit do frňáku... to pak neni freeride... jo ještě aby člověk měl snad stres ze svýho vlastního auta??? aby mě nepraštilo tak se radši připoutám... no tak to neee toto...
oboje jak helma tak bag můžou pomoct ale zároveň omezujou ten pocit svobody... tak tak...
Naposledy upravil(a) micron dne pon 20.01.2014, 12:58, celkem upraveno 1 x.
ObrázekObrázekObrázek
biscuit
Věčnej rejpal

Příspěvek od biscuit »

myslim, ze v globalu je pytel vic plus nez minus. akorat to chce trochu ty discipliny od nas a v tom mivame problem - neboj ani ja nemam rad ksiry - uz od kocarku :-D
1992 AT180 coupé | 1997 AE101 GLi sedan | 1995 MX-3 V6 | 2017 M3 BN Revolution Top | 2020 CX-3 Takumi
...To auto neni naše ani cizí, to auto neni v realitě vizí. To auto neni to, na co si hraje. To je taková škoda...
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

Biscuit> a taky nemáš bagy v mx3 ani v celi... pohoda ne... já mam z těch bagů prostě pocit jakoby mi někdo nutil si nasadit helmu na sjezdovce, a že bez ní prostě nesmim dolu :-) jinak mě zatknou za pobuřování helmíků :lol: ale nejsem sám, bylo nás víc, drzounů bez helem, a teď i bez killbagů... :lol:

no ale filosoficky dále... system ti chce vsugerovat, že tvuj život je stráááášně důležitej a cennej, potřebuješ helmu a airbagy všude.... když si pojištěnej.... přitom 1 život kohokoliv je absolutně reálně bezcennej... jen špína... bacil 8) A potom je dobrý si ject zajezdit někam v kulichu do hlubokáče s autem bez bagů a přemejšlet o jinejch hovadinách, než je cena života... freeride no je to taky o tom si ten život vychutnat... to v helmě nejde... a jízda s pocitem že před xichtem v autě mam odjištěnej detonátor je taky divná... no good

Zase ale 90% lidí nepřekročí tu značku zákazu vstupu na sjezdovce... pojedou jako většina... těch 10% ví že je to na vlastní nebezpečí, resp. je to na vlastní požitek, radost....!!!!
podobně v autě.... akceptuješ detonátor, výbušninu, připoutáš se a poslušně pojedeš vzorně do práce a z práce :lol: :lol: :lol: OMG :lol:

Jak to jen uzavřít nějak s galancí... "lidí je přesně tolik jako sraček"
Naposledy upravil(a) micron dne pon 20.01.2014, 13:30, celkem upraveno 1 x.
ObrázekObrázekObrázek
biscuit
Věčnej rejpal

Příspěvek od biscuit »

v mxce mam... a nevim jestli pohoda. nastesti jsem nikdy nemel vaznou nehodu a z toho pohledu to nemuzu posuzovat. kdyz jsem boural v mxce (stara bagy nemela), nebyl jsem ani pripoutanej. finalni rana byla podle me mene nez 30km/h, mel jsem chvilku se navic na ranu pripravit a zaprit se a udrzel jsem se stezi. odneslo to rameno, ktery dostalo tou ranou dost zabrat, koleno, kterym jsem narazil do svazku klicu a hlavou jsem se trochu brinknul do ramu dveri. myslim, ze neco vydrzim a mam docela silu a presto to bylo na hrane, co jsem, da se rict bez nasledku a nejakyho opravdovyho zraneni, ustal. bejt to rana ve vetsi rychlosti, nebo bez moznosti zaprit se, dopadlo by to rozhodne hur. az tam jsem si uvedomil, jakou sluzbu ti pas udela a pokazdy, kdyz se mi pak ozvaly vazy v rameni, znacne naskubany, uvedomoval jsem si to o to vic.

ohledne pytle si myslim, ze to jsou dalsi procenta k tomu, abys z auta vylezl bez zbytecnejch otlucenin. on si to dost tezko clovek predstavi, bourat ve stovce treba, nebo i osmdesatce. a nedej buh do protijedouciho, kterej ma taky nejakou rychlost. to uz je potom takova sila destrukce, ze se mi dela nevolno, kdyz si tu ranu predstavim. ja bych proste nic nevypinal a zaradil vic sebekazne, pokory a dekoval, ze to tam japonec nainstaloval a veril, ze ten system dobre nastavil. hlavne a samozrejme ridil tak, aby to nikdy nemuselo vystrelit ;-)

jinak opravdu mam podobny pocity jako ty, jsem docela svobodomyslnej a nektery veci me skoro urazej, kdyz je mam delat povinne a blablabla... ale tady jsem nejak usoudil, ze proste klopim usi, sklanim hlavu a respektuju to.
Odpovědět

Zpět na „Pavlačová plenárka“