No správná úvaha, pytel ale vypnu... nechám jen pytel na nohy... XV má i kolenní bag, to se může hodit, to je dobrá věc. Ten bych nechal... hlavovej pytel bych rád nechal deaktivovat ihned po koupi u mýho autoelekrikáře/resp mechanika na všechno, ale původem autoelektrikář... to by neměl bejt pro něj "oříšek". auto by taky nemělo pak prudit... to se musí vyzkoušet

(může třeba blikat, ale nesmí tůtat...pískat apd... jak známe z pásů... nesmí buznit.
Divný je, že ho můžeš deaktivovat jen u spolujezdce, ale svuj ne... to se mi taky nelíbí

o tom si chci taky rozhodovat já... taky se rozhoduju jestli vyprázdnim svuj pytel, nebo ne, no ne?
No podle mě/ amatera by mělo jít po vypojení baterky normálně odšroubovat střed volantu, a bude to stejný jako u toyota volantu co sem koupil na studium s bagem ze 7g... tam je konektor, odpojí se a bag plnej peněz zbytečně nevyletí do luftu při případným ťukanečku... zpátky do 90 let... co a co jako, celi taky nemá a co, je mi to putna... kolena ok... občas mi v kolenech lupne, stářím 31

když si kleknu... na ty pozor
bagy jsou vlastně zajímavý téma... Táta, teda Fogi pořád otravoval že by třeba brácha měl mít auto s bagama, a že galant po dědovi je nebezpečnej, protože je nemá... ten geniální vůz... já řikám a co já je taky nemam... pak řikám, a co je ti vůbec do airbagů když jezdíš na motorkách, máš snad bag? Máš hovno, a hazarduješ víc než kdokoli v autě bez bagů... "prej to je něco jinýho" blá blá ty motorkáři jsou fakt mimoni občas ve svým uvažování... on si koupí auto s bagama, ale celý léto projezdí na motorce...

logika nevim... možná maj pocit že je zachrání helma, asi jako schumachera lyžníka... tomu by se nic nestalo kdyby měl místo lyží snowboard a kulicha... tak to zase vidim já...
Jo To přirovnání sedí... já sem si všimnul minulej rok v alpách, že někdo nebo něco nacpalo do palic lidem že maj mít snad všichni helmy... já jim řikám "helmíci" já jakožto gauner, zločinec a naprosto nerespektující jedinec sem se projížděl na prkně v itálii v mikině a jen v brejlích, mimo svah.... nerespektující nic... ne z frajeřiny, ale protože tohle bylo normální co si pamatuju... bylo je a bude to u mě tak... a i kdyby mi někdo přikázal že musim bejt "helmík" neposlechnu ho... nejezdim na rampě! freeride na sněhu, free ride v celice, a free ride i v subaru... děkuji.... bez permanentního pocitu že mě něco může kdykoli praštit do frňáku... to pak neni freeride... jo ještě aby člověk měl snad stres ze svýho vlastního auta??? aby mě nepraštilo tak se radši připoutám... no tak to neee toto...
oboje jak helma tak bag můžou pomoct ale zároveň omezujou ten pocit svobody... tak tak...