Sháním: Avensis kombi, 1.8 benzín, aut. převodovka, 2007
Teď jsem koukal na svoje a kryt aku nemám, asi je to zbytečnost, jen krytka plus pólu.
T27 Avensis 1.8 Valvematic Multidrive S/2009/
když pijete se mnou pijete s Mírou
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
když pijete se mnou pijete s Mírou
http://moje.auto.cz/m5t/avik.html
Teď se objevil na mobile.de zajímavý kousek za velmi příznivou cenu...
Avensis T25 FL kombi 1.8 VVTi automat(HDM)
Nejsem natolik bohatý, abych si kupoval předražené věci.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
-
- Věčnej rejpal
Konec r. 2007, směšných 40t. km, po nekuřákovi, pravidelné servisní prohlídky, vyšší výbava - vyhřívané sedačky, tempomat, parkovací asistent, černá metalíza(druhá nejlepší barva u T25 FL), vpředu nové brzdové destičky.Roman Jašek píše:Pokud to má nejeto, co tam píšou, tak je to voňavka za super cenu...
Neuvěřitelná cena - divím se, že to tam ještě pořád je. Já koupil to samé, akorát v "horší" výbavě, o 4 měsíce starší a s jednou tolik km, udundal jsem slevu ze 13 na 11t. EUR a myslel jsem si, jaký jsem udělal kup. Ale jo, udělal, tohle je naprostá výjimka. V této kategorii jsou tam stále pořád samé "stříbrňáky" z r. 2006(tedy bez faceliftu), pořád za 12t. EUR....
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
- extremehany
- Věčnej rejpal
zrovna 3 dni dozadu som pisal na jeden inzerat na gebrauchtwagen.de a dostal som nasledovnu, zarucene pravdivu odpoved:
Hi,
The vehicle is in like brand new condition, has no technical damage at all, no scratches or dents, no hidden defects, mint condition, service book, accident free, german papers. It has the title of ownership, cleared of any obligations or fees and comes with all the documents you need to register it, Tuv Certificate, COC, etc.. You will not have to pay additional taxes for this, is my personal car, I have worked in Germany for the last 2 months and I purchased the car there. My company wanted me back home, so currently I am in England (UK). I brought the car home with me and now is located in England. I am trying to sell it at this price because I not use it anymore (the steering wheel is on left side and is very difficult for me to drive it), is a pity to keep such a beautiful car and not use it.. I tried to sell the car in UK, but nobody want to buy a left side steering wheel car. My car is already at UK LONDON CONSULT (a local shipping company from here-London) at their local representant.(I paid this company to take care about this transaction so you don't have to be worried as you will pay only the price of the car). We can have a deal if you are really interested in buying it. The price is not negotiable but includes the transport to your address.
Please write me back to discuss only if you are interested because I am tired of people that ask questions and are not interested at all.
Best Regards!
Hi,
The vehicle is in like brand new condition, has no technical damage at all, no scratches or dents, no hidden defects, mint condition, service book, accident free, german papers. It has the title of ownership, cleared of any obligations or fees and comes with all the documents you need to register it, Tuv Certificate, COC, etc.. You will not have to pay additional taxes for this, is my personal car, I have worked in Germany for the last 2 months and I purchased the car there. My company wanted me back home, so currently I am in England (UK). I brought the car home with me and now is located in England. I am trying to sell it at this price because I not use it anymore (the steering wheel is on left side and is very difficult for me to drive it), is a pity to keep such a beautiful car and not use it.. I tried to sell the car in UK, but nobody want to buy a left side steering wheel car. My car is already at UK LONDON CONSULT (a local shipping company from here-London) at their local representant.(I paid this company to take care about this transaction so you don't have to be worried as you will pay only the price of the car). We can have a deal if you are really interested in buying it. The price is not negotiable but includes the transport to your address.
Please write me back to discuss only if you are interested because I am tired of people that ask questions and are not interested at all.
Best Regards!
Je to možné. Podvodníci jsou dnes úplně všude a o těchto případech (nejenom) na mobile.de už se mnohokrát psalo. Divná je i ta cena - 8540 EUR. Proč ne 8500, nebo 8600, popř. 8550?...
No nic, zkusil jsem na ten inzerát odepsat. Jestli dostanu odpověď, tak ji sem napíšu.
No nic, zkusil jsem na ten inzerát odepsat. Jestli dostanu odpověď, tak ji sem napíšu.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
- extremehany
- Věčnej rejpal
no tak bycha stím londýnem jsem kupoval oktávku za slušnou cenu, pak chtěl 50% poslat předem na účet na blokaci, jinak mi prej auto ani neukáže, netrvalo dlouho na sautu pod inzerátem psali podvedení lidé. Psal sem na seznam že je to podvod at to nahlásijou na poldy a ani se stím neobtěžovali je zatěžovat - nepředešli trestnému činu.
Toyota Avensis Combi 2,2 D-4D 110 kW 2008
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Toyota Auris TS 1,6 VVT-i M/T - 2018
Tak je to jasný, už mi odpověděl. O penězích zatím nepíše, ale to by jistě přišlo.
Hallo,
Das Auto immer noch zum verkauf. Es ist in sehr gutem zustand, alle service Inspektion wurden an Zeit, und es ist Unfall frei.
Ich beendete mein Geschaft in Deutschland und ich zog wieder zu mir nach Hause in UK (Grossbritannien). Ich habe das Auto hier bei mir, in meiner Garage in UK (Grossbritannien).
Wenn Sie wirklich in meinem Auto interessiert sind, kann ich Ihnen mehr Details und finden wir eine Losung fur Sie zu einer Probefahrt zu machen.
Keine Zeitfresser bitte!
Mein Deutsch ist nicht so gut, so schlage ich vor, bitte in Englisch zu sprechen.
Mit freundlichen Grussen !
Tel : +44 783 228 1933
3 St. Oswald's Court
Bellingham, NE48 2DJ
Edit: přitom v tom inzerátu je u Anbieter(prodejce) uvedeno:
31600 Uchte, Deutschland
Tel.: +49 (0)160 92813476
A ta adresa v UK, co mi poslal v emailu, je úplně mimo civilizaci...
Hallo,
Das Auto immer noch zum verkauf. Es ist in sehr gutem zustand, alle service Inspektion wurden an Zeit, und es ist Unfall frei.
Ich beendete mein Geschaft in Deutschland und ich zog wieder zu mir nach Hause in UK (Grossbritannien). Ich habe das Auto hier bei mir, in meiner Garage in UK (Grossbritannien).
Wenn Sie wirklich in meinem Auto interessiert sind, kann ich Ihnen mehr Details und finden wir eine Losung fur Sie zu einer Probefahrt zu machen.
Keine Zeitfresser bitte!
Mein Deutsch ist nicht so gut, so schlage ich vor, bitte in Englisch zu sprechen.
Mit freundlichen Grussen !
Tel : +44 783 228 1933
3 St. Oswald's Court
Bellingham, NE48 2DJ
Edit: přitom v tom inzerátu je u Anbieter(prodejce) uvedeno:
31600 Uchte, Deutschland
Tel.: +49 (0)160 92813476
A ta adresa v UK, co mi poslal v emailu, je úplně mimo civilizaci...
Naposledy upravil(a) stani dne čtv 07.06.2012, 11:35, celkem upraveno 4 x.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
Taky vám přijde že bejvali ti Turci podstivější? Koukám, že imigrace z východu nezná mezí. Jak to tak čtu, nejen tady, tak bych se asi jinám, než do autoriz. autosalonu nebo někam na doporučení bál vyrazit. Natož, s nějakýem eurem v kapse.
Mondeo 2.0i Turnier 2004
p:Corolla E11 4ZZ_FE 97PS
P: Dodge GrandCaravan 3.3i 2008
p:Corolla E11 4ZZ_FE 97PS
P: Dodge GrandCaravan 3.3i 2008
Tak tohle jsem neznal, tam jsem se dříve nedíval. Teď jsem se tam zkusmo podíval a ejhle, zapomněli odsud vymazat, to co jsem koupil...matus69 píše:zrovna 3 dni dozadu som pisal na jeden inzerat na gebrauchtwagen.de ....
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz
Varování na mobile.de.
A tady jsou diskuze s reálnými zážitky: 1, 2. A opravdu reálný zážitek.
A tady takové menší shrnutí variant podvodů.
Edit: tak jsem jim na mobile.de napsal a inzerát okamžitě odstranili.
A tady jsou diskuze s reálnými zážitky: 1, 2. A opravdu reálný zážitek.
A tady takové menší shrnutí variant podvodů.
Edit: tak jsem jim na mobile.de napsal a inzerát okamžitě odstranili.
stani.1blog.cz
stani.1blog.cz