Počet TSek na forku?

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
hajtra
Člen Týmu

Příspěvek od hajtra »

Nahoru s meziplynem sice trochu stratíš, ale pomůžeš tomu, viděl jsem to u pár fanšmejkrů na youtube že to dají do plných, spojka, meziplyn, a hned 2jka a hezky tam spadne. Ale to asi jen v případě že ti s roztočené jedničky nejde dvojka, ale tobě jde a víceméně všem na youtube taky. Zkusím cvičit, nemyslím si že neumím řadit, ve všech ostatních autech to tam peru líp jak sekvence :D :twisted:
DjRaspby
Navigátor

Příspěvek od DjRaspby »

no přiznám se že s tím taky někdy mám problém...i když ne přímo jako ty..ale párkrát se mi stalo, že sem ji tam jakoby nemohl dát (mohl bych silou ale bylo by to asi přes zuby). Musim pustit s znova vymáčknout spojku a pak to jde...asi 2x se mi to stalo i z 3 na 4....nevim jestli je to přímo problém, TS má obecně prej řazení celkem nic moc...z tý trojky na čtyřku sem se už naučil prostě trochu pomaleji a jakoby precizněji no....z jedničky na dvojku se modlim..ale stává se to třeba v jednom případu z 15ti...ale přece...
Toyota Corolla TS
hajtra
Člen Týmu

Příspěvek od hajtra »

Tak to máš furt dobré, ja zatím dal na jedničku do plných 5 krát a ani jednou uspěch :-/ Tak radši tahám ostatní kvalty a to už jsu jak sekvenčka, od 2jky do 6ky problem nemám, jen s té jedničky.. Asi by mě to nesralo ale kamarád má Seat ibiza Cupra 2.0 16v 150 koníku a na rozjezdy mě vždycky dá a začnu ho dojíždět až ve 160 !!! a on se mi vždycky směje že má auto za 26 000 kč a tak mi dává :-D jede mu to dobře, hodím aj video co dělal. Sám s tím řazením má trochu problém jak si můžete poslechnout, ale aspon ju tam dá :-D
http://www.youtube.com/watch?v=z8jzklOa ... e=youtu.be
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

No ja nevim kdyz to vytocim do max a dam mezi plyn tak stejne me to zastavi omezovac. Jinak bys to pretocil. Musis radit az skoro v omezovaci a rychle zaradit na meziplyn se vyser ten hlavne pri podrazovani abys srovnal otacky. Osobne koukam na hot version a tam ukazuji i nohy a tohoto jsem si nepovsiml.
Ex: Corsa C 1,8 GSi
Ex: Celica t23 1zz-fe
Ex: Corolla T-Sport ZZE123, 2zz-ge

Lexus GS300 06
hajtra
Člen Týmu

Příspěvek od hajtra »

Při podřazování už mám meziplyn vsugerovaný, tam ho davám vždycky o tom žádná, ale nahoru jsem to zkoušle skrz to že jsem tam nemohl dát tu dvojku. Možná nesmím tu jedničku táhnout až do omezovače. Ale řadit o trochu dřív, musím to zkusit :wink:
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

hajtra píše:Při podřazování už mám meziplyn vsugerovaný, tam ho davám vždycky o tom žádná, ale nahoru jsem to zkoušle skrz to že jsem tam nemohl dát tu dvojku. Možná nesmím tu jedničku táhnout až do omezovače. Ale řadit o trochu dřív, musím to zkusit :wink:
Tak o milisekundu dřív a bude to. Z těchto důvodů už mám nachystaný shift light.

Lexus GS300 06
DjRaspby
Navigátor

Příspěvek od DjRaspby »

no mě se naopak stává že aby mi neškytnul omezovač, tak řadim z jedničky moc brzy (většinou v rovných 8000) a to je moc brzo na to aby dvojka zůstala v liftu..tak si občas když fakt chci pomůžu plynem aby otáčky zůstali tam kde mají...ale málo kdy to dělám...spojka to nemá moc ráda :)
Toyota Corolla TS
hajtra
Člen Týmu

Příspěvek od hajtra »

No hlavně chlapci ruku na srdce není zrovna easy na jedničku pod plným trefovat 8000 a ne 8200 :D otáčky letí od 6200 jako zběsilé :twisted:
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

To já řadím 8200 těsně před omezovačem , tuším že omezovač je 8250?? Tkže ideál je tak 8249 :D

Lexus GS300 06
DjRaspby
Navigátor

Příspěvek od DjRaspby »

no právě :-D nějak mi to oko nestíha když na půl ještě koukám na cestu :)
proto většinou radši řadím dřív :)
Toyota Corolla TS
hajtra
Člen Týmu

Příspěvek od hajtra »

No ještě než to začnu zkoušet, musím splašit přes zimu tu vačku. Na ebay se pohybují ty vačky od 3000 do 7 000 tisic, u nás v servise mi řekl znamý že 10 000 tyček by stála. Co si myslíte o tom Ebay? báli by jste se toho ? :?:
DjRaspby
Navigátor

Příspěvek od DjRaspby »

no já obecně se takového nákupu celkem bojím...ebay, aukro...atd..ale to je muj problém...spousta lidí přes to nakupuje tak můj názor v tomhle nemusí být směrodatná..ja už taky kupoval vačku..stala mě 12500 přímo u tsusha...doufám, že už ji nikdy nebudu muset kupovat :)
Toyota Corolla TS
Lihus
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lihus »

Jestli chceš vačky tak mrkni na www.monkeywrenchracing.com , maj tam jak ostřejší tak i seriový za v poho ceny.
http://www.monkeywrenchracing.com/index ... h=42_47_56

OEM do 100USD

Lexus GS300 06
hajtra
Člen Týmu

Příspěvek od hajtra »

To vypadá dobře, já mám opotřebovanou tu liftou, to je tady tato? :
http://www.monkeywrenchracing.com/produ ... cts_id=646
hajtra
Člen Týmu

Příspěvek od hajtra »

Jinak super stránka ! ty ceny jsou fakt dobrý, původně jsem chtěl dát kvůli tomu i auto pryč, ale pospravuju ji! Na všecky auta sem do teďka kašlal a když byl problém radši prodal. Ale todle bude miláček :D
Odpovědět

Zpět na „Corolla“