Corolla FX GT by MiTMaN

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Takže se kompletní GO nevyhneš... tak hodně štěstí :?
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
MiTMaN
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiTMaN »

Charlie : Pridrene to byt mohlo, kdo vi, ja sem to radci nezkoumal :lol: , je mozny ze to bylo pridreny a nekdo uz to opavil a nebo taky ne :lol:

Libor : nakonec jsem to nezkoumal, a udelal jsem to co jsem nemel :lol: ale alespon budu moct motor ozivit a budu to delat ted kdyz zatim prachy na generalku nejsou nez az potom...

Marty: Nevyhnu, ale oddalim ji, az na zimu.. ted penize nejsou :cry: ale v zime byla stejne v planu, tak snad ten motor do ty doby vydrzi, ale neni s nim v planu moc jezdit :lol:

Jinak ja vim ze tohle bych delat nemel... ale :
Obrázek

Kurva, cely me to tak nasralo :cry: , ale diky vsem kdo me dneska pomahali :wink:
-----------CAR HISTORY--------------
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
MiTMaN
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiTMaN »

Uz jsem vymyslel co dál.. do zimy casu dost.. takze udelam vse okolo:
brzdy
palivovy cerpadlo
Vejfuk
Komplet hadice
Komplet elektriku

A zkusim ozivit motor, kdyz ho nahodim nic se mu podle me nestane, preci jen jsem s tim neco najel kdyz jsem to privez a nikde nic nemlatilo a motor byl krasne tichy .. pokud by se zavada projevila .. tak okamzite auto odstavim ...
Toyota Corolla E10 4EFE(sold)->Toyota Ceres 4AGE 20V(rip)->Toyota Corolla E10 4AGE 20V (sold)->BMW E39 530D
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

no uvidíš. Práce máš na tom dost. Myslím že motor nikdo neotevíral. Až ty. Teď bude mít elektrikář co dělat. :)
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Hele pane, co jsi to dal za barvu na to ventilový víko? :lol: Mateš nepřítele? :lol:
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
jaroo021
Řidič

Příspěvek od jaroo021 »

to by ale musel este vymenit kryt rozvodu lebo silver ma iny ako black...a inak ma silver podtlaky na brzdy..a aj AFM sa neda prehliadnut oproti blackovi..ale ten co sa velmi nevyzna do 20v tak asi ani nerozorna co je to...
AE111 1.6 20V Black Top 6speed
20V + N/A mood = integra food
20V + garrett = vrchol potravinového reťazca
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

je to jedno jestli motor mlátil nebo ne-mě se na 4A-GE v 7tisících protočil šálek kliky,tak trochu se to kouslo a než jsem stihnul zareagovat tak prasknul ojniční šroub a ojnice prorazila blok.

Šálky nejsou prdel-osobně bych to rozdělal - vanu jsi měl dole a překontrolovaný to máš za hodinu :wink:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
MiTMaN
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiTMaN »

Libor : prace je kotel a elektrikar sem bohuzel zase ja (alespon co se tyka tohohle swapu) :lol:

Marty : Viko je cerny, ale mateni to neni :lol: ,protoze ten plastovej kryt co prijde jeste pres to je original stribrnej a takovej taky zustal :wink:

Jaroo : mas pravdu, par rozdilu tam na prvni pohled je no :wink:

Tonda : to jsi me moc nepotesil :cry:
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

my vcera na zkousku sundali viko z bratrova 3SGE a nastesti je cisty dokonale , tady Libor porad strasi tak je dobre ze aspon nekdo ma stesti
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Tonda píše: Šálky nejsou prdel-osobně bych to rozdělal - vanu jsi měl dole a překontrolovaný to máš za hodinu :wink:
Tondo, co v\řwší konktrolou pkdyž má 10mm dlouhé spony ve vaně tak jako tak se dozví že musí menit šály, tak jako tak se dozví že kliak s ebude muset minimálně přeleštit( pokud má vydržte otáčky a výkon na který je stavěný ), takže dle mého názoru si kontrolou moc nepomůže. Mějte mne třeb az ablázna, ale muj názor je že šály které jsou jeté na klice, a nekdo je sundá aby je skontroloval , tak nikdy neá šanci dát je zpet tak aby na 100% sedeli vydřené microdrážky a vse tak jako předtím a i dkyž najde "OK" sály a složí je zpět na "stejná" místa, musí proste zákonite snížit životnost motoru oproti puvodnímu stavu před "kontrolou" ( ted mylsím stav kdy se kontrolou ukáže že šály jsou "OK"...)
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Pavo.B. píše:my vcera na zkousku sundali viko z bratrova 3SGE a nastesti je cisty dokonale , tady Libor porad strasi tak je dobre ze aspon nekdo ma stesti
nestraším jen předkládám informace jak to také může vypadat. Pokud je čistý tak jediné dobře a je vidět že se k němu někdo dobře choval.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
MiTMaN
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiTMaN »

Pavo : zavidim :wink:

Idaho : Mas pravdu, kdyz uz tak uz :wink: , doufam ze to fakt nebude KO hned po nastartovani :cry:
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Být tebou, tak bych to nepokoušel a vykašlal se na nějaký zkoušení. Nebo se taky může stát, že budeš shánět další motor, až v něm budeš mít udělaný okno :D

Pak poreferuj, cos vymyslel s těma brzdama. :wink:
Holomek!
MiTMaN
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiTMaN »

Jo s brzdama dam vedet, urcite ;o)
Jinak nahodit ho zkusim, kdyz jsem ho privezl tak jsem s tim najezdil cca 1500km a chod byl krasnej, podle toho co jsem videl a spodku motoru je tak 90% pravdeodobnost ze to nejaky prase servisak melo otevreny uz. takze uvidim , a generalku stejne setrim,tak coz kdyztak se da objednat dalsi motor vzdyky :lol: :lol: :lol:
MiTMaN
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiTMaN »

Tak dneska jsem prolejzal interní elektriku v Ceresoj , protoze konektor co de do ECU je 22 pin kdezto v Corolle je 16 pin a zjistil jsem ze to nebude jen tak :lol: ale s tim se pocitalo,no asi ze me bude muset fakt bejt i autoelektrikar :lol:
Odpovědět

Zpět na „Corolla“