Dneska sem si vychutnal protočení tacháče 260000... 9999 na (0000 + 7777 bonus) ty 7mičky jsou fakt náhoda, ale je to fakt hustá náhoda

všim sem si toho až při zastavení na focení... to se mi snad jen zdá... jak je tohle možný

to je "TRIP 777.7" (tak by se moh jmenovat třeba nějakej trip LSD

přísahám že sem se věnoval jen hornímu ukazateli a ty sedmičky byly jako dárek od celicy... ne 3 ale 4 sedmy trip wtf
ty 7 jsou jen taková třešnička... ale chutnaj fantasticky

jede krásně, před přetočením tacháče si dala ACIS sprint do 6.000rpm to člověka vždycky probudí k životu... jediná chybička která "mi nehraje" je zase divný startování u studenýho auta... jako kdysi ale jinak... dřív to jebala lambda... kuckání a cukání autem v mrazech, teď otáčky vyletěj ale padnou během vteřiny až skoro ke chcípnutí a pak se to uklidní naskočí do normálu... mam zase podezření na lambdu, že by se zničila špatným stavem dřívějšího 1. dílu laufu, a teď nechápe... resp se mohla dost přihřát když to neluftovalo ven ale unikalo 1. dílem kousek od lambdy... je to možný, někdo myslim snad i Libor psal že asi dostala kapky... něco mi řiká že měl asi pravdu... jinak se motůrek chová perfektně. Tohle musim pořešit a zeptat se mechanika co si o tom myslí... auto se jakoby udusí po startu studenýho motoru...asi zase posílá lambda nesmysly... je fakt brutálně citlivej ten senzor... ale možná to bude i něco jinýho... podezřelýho ale mam... je nutná konzultace u doktora

něco dává špatný data za studena, já toho šmejda najdu... těš se...

vim že hlavní slovo má lambda... ale proč mi tohle děláš? to se nedělá toto

Ty mě zkoušíš že jo? dobře ty... mrško hodná

už si měla co nevidět dostat novej lak na nárazník a novej blatník a doladit kousek laku na prdelce, ale když ty takhle, tak to zatim nic nedostaneš, motůrek je prioritní... jo a nový letní gumy si taky rozmyslim... to máš za to... jak prudíš

to by se ti líbilo nový barumky 205/55 15 to víš že jo... to ale budeš muset bejt víc hodná celicka

potvora jedna