Je to možné ale bohužel si to už nevybavuji...kandry píše:měl bílé elektrony ?Salceer píše:Dnes kolem 14hodiny v Ostravě- Hrabůvce zahlédnutá 7g. červená s pěkným křídlem. Bohužel jsem si nevšiml SPZ. Místo zahlédnutí u Komerční banky ( zastávka Hotelový dům Hlubina) Někdo odtud..?
Kde jsme koho potkali ;-)
- Pavel Slepecky
- Navigátor
15?
no 100let sem tady nebyl...ahold ted si me urazil 15?tak moc:-Dkdyz uz tak 12let.Pres Krnov jezdim jak kdy.Jo jinak kolikrat ti mam psat ze v Bruntale ma Celdu ja 6g strbnou, X-norys 6g.tmave modrou, 5g. nejaky typek z oborne ten moc casu nema takze nekdy o vikendu ho nekde potkas, pak Rymarov 6g stribrna a 5g cervena Lestenka co vyjede 2x do roka...No snad pojedem spolu na CMCR-HM-Konopac z Bruntalu vsichni zarovenAhold píše:a mě se přiznejte kdo má stříbrnou 6 je z Bruntálu a vypadá na 15
- Vazli
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
dnes dopoledne v Kosové hoře směrem na sedlčany jsem potkal tmave modrou 6g maval sem z nakladaku ale odpoved zadna co jinyho cekat 

Naposledy upravil(a) Vazli dne čtv 28.04.2011, 20:33, celkem upraveno 1 x.
- Pavel Slepecky
- Navigátor
BR
Dnes kolem 3hod. stribrna 6g projizdela u Zubatejch Zab-Bruntalem jel na Opavu kdo?
- Hug0
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ano, ano jaVazli píše:Dneska stastnej den dve celici sem potkalprvni v humpolci u obchodky stribrna 6g ze by Hugo? a pak v golcove jenikove modra 7g na benzince ve znacce bylo J myslim takze kdo ma na vysocine modrou sedmicku?

Today:
KTM 625 SMC - for fun
BMW e46 coupe - daily fun
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed
http://www.sportovnivozy.cz
KTM 625 SMC - for fun

BMW e46 coupe - daily fun

ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold

ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned

ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed

http://www.sportovnivozy.cz
- Vazli
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
mezi osmou a devatouHug0 píše:ano, ano jaVazli píše:Dneska stastnej den dve celici sem potkalprvni v humpolci u obchodky stribrna 6g ze by Hugo? a pak v golcove jenikove modra 7g na benzince ve znacce bylo J myslim takze kdo ma na vysocine modrou sedmicku?
mohl si rict ze pojedes okolo
v kolik si tam byl??

- Ahold
- Věčnej rejpal
Re: 15?
Supr díky. Zkusím si to vytisknout a někam nalepit. Já už konečně rozhýbal tu svojí mrchu, tak už ju tam taky potkáš. Jsem zjistil, že s tou tmavě modrou šestkou jsme skoro sousedi. Pak taky tam parkuje krásná bíla rollka, to asi neznáš, co? Já stávám většinou u divadla a nebo naproti flojdumPavel Slepecky píše:no 100let sem tady nebyl...ahold ted si me urazil 15?tak moc:-Dkdyz uz tak 12let.Pres Krnov jezdim jak kdy.Jo jinak kolikrat ti mam psat ze v Bruntale ma Celdu ja 6g strbnou, X-norys 6g.tmave modrou, 5g. nejaky typek z oborne ten moc casu nema takze nekdy o vikendu ho nekde potkas, pak Rymarov 6g stribrna a 5g cervena Lestenka co vyjede 2x do roka...No snad pojedem spolu na CMCR-HM-Konopac z Bruntalu vsichni zarovenAhold píše:a mě se přiznejte kdo má stříbrnou 6 je z Bruntálu a vypadá na 15

Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm