pokémo všechny chytit mášKenne píše:dnes Brno, Jaselska kolem obeda stala 6g stribrna s nejakym zelenym pokemonem na kapote

V malem formatu na profilovce!Cvok píše:Nemáš nějakou fotku té kapoty..? Kolik stojí taková "blbost" jen čistě ze zvědavosti?Maci píše:Ja ti dam pokemonaKenne píše:dnes Brno, Jaselska kolem obeda stala 6g stribrna s nejakym zelenym pokemonem na kapoteAle jo byl sem to ja a ja pak jel za tebou jestli sis toho nevsiml
Já právě profilovku vidím, ale něco většíhoPraetorian píše:V malem formatu na profilovce!Cvok píše:Nemáš nějakou fotku té kapoty..? Kolik stojí taková "blbost" jen čistě ze zvědavosti?Maci píše: Ja ti dam pokemonaAle jo byl sem to ja a ja pak jel za tebou jestli sis toho nevsiml
kolotočář jeden!:D
Cau,mas,nebo znas nejakou peknou cestu tady v okoli???Petr píše:o.k. beru kdy kde?aznoh24 píše:Auto a zeny se nepujcuji.-)Petr píše:tak rád bych se tou 7 svezl kdo mi ji půjčí?![]()
Ale svest te klidne muzu:-D
Na co se chces vozit v 7.gen, kdyz mas tak paradni Suprici?Petr píše:o.k. beru kdy kde?aznoh24 píše:Auto a zeny se nepujcuji.-)Petr píše:tak rád bych se tou 7 svezl kdo mi ji půjčí?![]()
Ale svest te klidne muzu:-D
měl bílé elektrony ?Salceer píše:Dnes kolem 14hodiny v Ostravě- Hrabůvce zahlédnutá 7g. červená s pěkným křídlem. Bohužel jsem si nevšiml SPZ. Místo zahlédnutí u Komerční banky ( zastávka Hotelový dům Hlubina) Někdo odtud..?