Yaris HSD
Re: Yaris HSD
ak ti davali z nejakeho dovodu dole volant (napr. akcia zadarmo vymena airbagov-zvolavacka) tak je mozne ze ti ho nakrivo nahodili
- huli
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
nie nic take. to proste z nicoho nic. a ono bola teraz taka akcia?
Huli...geometriu ti neopravia v zaruke asi ani ked bezi...to je mechanicka vec a staci aby si nabehol na jamu a je to. Inak ja mam 5 rocnu zaruku..skoda ze si si nedoplatil s autom...myslim ze 179 eur. Ja mam s autom cca 2* taky najazd ako ty a zatial ide okrem vymeny oboch ziaroviek (jedna 45k druha 60K) bez problemov. Inak robim test...jednu som dal original HIR2 od philips..za 28-29 eur a druhú mam činu (aliexpress) za 9 eur, uvidime kolko vydrzi
.

- huli
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Rozmyslam ako to idem riesit. Hlavne preco sa to stalo vobec?
Ano, je to tak.trud píše:geometriu ti neopravia v zaruke asi ani ked bezi...to je mechanicka vec a staci aby si nabehol na jamu a je to..

P.S.trochu OT, ale ked už sme pri záruke .. viete o tom,že napr. stierače majú záruku 1000km ? Či už tých 1000 najazdíš v lete bez jedinej kvapky dažda (kedy nemáš dôvod zistiť či dobre stierajú) alebo nie, proste to je tak. Majú na všetky veci takú knihu, do ktorej sa pozrie,ktorá súčiastka je v tom danom okamihu ešte "v záruke" alebo nie...

Pre huliho :
toto podla mna v rámci záruky s najväčšiou pravdepodobnosťou nevyriešiš a mám strach, že ti uveria tomu, ked im povieš že sa to stalo po tom, ako si od nich odišiel zo servisu.

Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
neviete niekto ci yaris hybrid vo vybave Active ma denne svietenie?
Lebo podla prospektov co mi dal dealer ma denne svietenie len verzia "Style", ale spomina sa len LED denne svietenie.
Teraz som si vsak vsimol ze v konfiguratore mi pri vybave Active nahodilo "Svetlá denného svietenia žiarovkové"
Ale zo skusenosti viem ze ten konfigurator ukazuje niekedy hluposti. Neviete ako to je?
Lebo podla prospektov co mi dal dealer ma denne svietenie len verzia "Style", ale spomina sa len LED denne svietenie.
Teraz som si vsak vsimol ze v konfiguratore mi pri vybave Active nahodilo "Svetlá denného svietenia žiarovkové"
Ale zo skusenosti viem ze ten konfigurator ukazuje niekedy hluposti. Neviete ako to je?
Ano, žiarivkové znamená, že sa rozsvietia samé po nastartovaní denné svetlá "obyčajné" ( myslím, že sú namiesto hmloviek osadené - gulaté). Pri tom Style sú už ale od výroby vsadené do parabol LED-ky, takže dole sú už hmlovky.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
S tema ledkama vypada mnohem lip, navic v kombinaci s projektorama a svetlovodnou trubici se jim to povedlo.
No podla mna nebudu tam kde hmlovky, lebo mam objednane hmlovky taze asi by ma upozrnili ze to ide namiesto denneho svietenia
Konfiguratore to vyzerea ze su tam isto kde su ledky pri vybave style, nieco tam svieti
koncom januara mi ma prist tak uvidim popripade pofotim, vyguglit nejaky obrazok svetlometu nizsej vybavy sa neda
Konfiguratore to vyzerea ze su tam isto kde su ledky pri vybave style, nieco tam svieti

Denni svicenni u nizsi vybavy je integrovano do predniho svetlometu a ma malou parabolku, ktera obsahuje zarovku s patici T20 7443 21/5 w a plni funkci denniho aviceni/parkovacky. Miato halogenky jsem dal Ledku a rok jiz funguje k plne spokojenosti.
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím fandy hybridů, dovolím si změnit téma,
prosím máte někdo zkušenosti, jak má nebo nemá znít motor s atkinsonovým cyklem?
Mám najeto 3300km, a stále mám pocit, že ten motor jede nějak tvrdě, jako by tam něco cvrlikalo, výkon výborný, jede jak víno, uvnitř dokonale odhlučněný, ale když ho poslouchám zvenku, cvrliká
Ne že by mě to nějak moc vadilo, pokud je to v pořádku, jen mám bobky aby to nebyla závada. V servisu řekli, že jede dobře a že to tak je OK.
A docela mě zarazil fakt, že u novýho auta se nemění olej po záběhu ale až za rok, nebo po 15000km.
Tak nevím, zvažuju že bych ho raději nechal vyměnit hned po zimě.
Zatím je ještě hodně průsvitný a čistý, ze začátku jsem měl šok, v přítmí garáže jsem měl pocit, že je tyčka suchá, protože olej nebyl vidět
Díky moc.
prosím máte někdo zkušenosti, jak má nebo nemá znít motor s atkinsonovým cyklem?
Mám najeto 3300km, a stále mám pocit, že ten motor jede nějak tvrdě, jako by tam něco cvrlikalo, výkon výborný, jede jak víno, uvnitř dokonale odhlučněný, ale když ho poslouchám zvenku, cvrliká

Ne že by mě to nějak moc vadilo, pokud je to v pořádku, jen mám bobky aby to nebyla závada. V servisu řekli, že jede dobře a že to tak je OK.
A docela mě zarazil fakt, že u novýho auta se nemění olej po záběhu ale až za rok, nebo po 15000km.
Tak nevím, zvažuju že bych ho raději nechal vyměnit hned po zimě.
Zatím je ještě hodně průsvitný a čistý, ze začátku jsem měl šok, v přítmí garáže jsem měl pocit, že je tyčka suchá, protože olej nebyl vidět

Díky moc.
Toyota Yaris Hybrid Style 1,5 ; 11/2015

-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
PS.
... a jako první lednový přispivatel do této rubriky si dovolím všem popřát zdraví, štěstí v roce 2016 a hodně km bez nehod

... a jako první lednový přispivatel do této rubriky si dovolím všem popřát zdraví, štěstí v roce 2016 a hodně km bez nehod

cvrlika? to jako jak? to mohou byt remeny, kladky, retez, cokoliv.....
Dej vic nez jen ze to cvrlika...

Back in Czech.
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
U novýho auta - řemeny, kladky, řetěz? Nestraš mě
Tenhle motor má prý o dost větší kompresi, možná je to správnej zvuk, jen chci srovnání. No, prostě jak to popsat, takový lehký kovový klepání ventilů? Nevím ...

Tenhle motor má prý o dost větší kompresi, možná je to správnej zvuk, jen chci srovnání. No, prostě jak to popsat, takový lehký kovový klepání ventilů? Nevím ...

No To rozhodne neni v poradku.. .
)))) A vyssi kompresi moc teda nema.....

Back in Czech.