Kde jsme koho potkali ;-)

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Praetorian
Řidič

Příspěvek od Praetorian »

Hug0 píše:
Praetorian píše:
Hug0 píše: s ST 202?? proboha jak si to dokazal?? :D

no ja nevim!:D ale docela solidne jsem si to daval!!:D mozna tim benalem, mozna zbrusu novou spojkou-jestli to ma vliv nevim.. vzdalenosti 160, 220, 110, 50, 80 30,...delal jsem si tak nejak zaznamy.. samo to ale nebylo takhle na nulu ale vse ve vysledku +-15km...
mozna to bylo 54l...lacny oko svitilo uz nejakou dobu...no bez PC tezko odhadovat.
ale i tak :D ja se pod 9 nedostal ani pri 250 km ceste :D

edit: jel si normalne (svizne, rychle) nebo si ji "dusil"??
No co myslis?! :lol: uprimne jsem docela koukal...jedine kdy jsem jel fakt dedeckovsky bylo tech cca 160km v patek odpoledne na sever kdy teda byla mlha predemnou mlha zamnou sterace na max snezoprseni a vubec teda nefoukalo!:D... u dvou bouracek jsem stavel...jednou proti me z kopce ve smyku berlingo(ustal to ale myslim ze mu pomohlo i moje vrouci modleni!...) ale nastesti se nikomu nic nestalo! Delsi trasy jsem jezdil i za min ale tak byla dova tak jsem si to daval koor kdyz chtel nekdo zavodit! a to si piste ze se nasli troufalci!:D Jo 2/3 cesty jsem jel jen ja sam + cca 30kg zavazadel.. jen bych ale chtel zduraznit ze stavu vetsiny silnic mi je fyzicky na bliti! kdyz si predstavim ze jsem mel to stesti a potkal znacku typu: 5km diry bo 3km vytluky nebo jeste lepsi silnice v dezolatnim stavu- znacena jen v jednom smeru(zel ne v tom mem!) tak jako ze jsem klidnej tak jsem vylezl a kurvoval na celou ves!!
Čelda 98'' GT (SS)
Hug0
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hug0 »

Praetorian píše:
Hug0 píše:
Praetorian píše: ale i tak :D ja se pod 9 nedostal ani pri 250 km ceste :D

edit: jel si normalne (svizne, rychle) nebo si ji "dusil"??
No co myslis?! :lol: uprimne jsem docela koukal...jedine kdy jsem jel fakt dedeckovsky bylo tech cca 160km v patek odpoledne na sever kdy teda byla mlha predemnou mlha zamnou sterace na max snezoprseni a vubec teda nefoukalo!:D... u dvou bouracek jsem stavel...jednou proti me z kopce ve smyku berlingo(ustal to ale myslim ze mu pomohlo i moje vrouci modleni!...) ale nastesti se nikomu nic nestalo! Delsi trasy jsem jezdil i za min ale tak byla dova tak jsem si to daval koor kdyz chtel nekdo zavodit! a to si piste ze se nasli troufalci!:D Jo 2/3 cesty jsem jel jen ja sam + cca 30kg zavazadel.. jen bych ale chtel zduraznit ze stavu vetsiny silnic mi je fyzicky na bliti! kdyz si predstavim ze jsem mel to stesti a potkal znacku typu: 5km diry bo 3km vytluky nebo jeste lepsi silnice v dezolatnim stavu- znacena jen v jednom smeru(zel ne v tom mem!) tak jako ze jsem klidnej tak jsem vylezl a kurvoval na celou ves!!
hmm... vymenim spojku a poloosy a natankuju carreru :D ale nejdriv to tu prestanu spamovat :D ale dik za vysvetleni... ;)
Today:
KTM 625 SMC - for fun :)
BMW e46 coupe - daily fun :)
ex. Toyota Celica 2.0 GT st202 - sold :(
ex. Toyota Celica 2.0 GTi - burned :(
ex. Toyota Celica 1.6 STi - crashed :(

http://www.sportovnivozy.cz
Artie
Navigátorka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Artie »

Hele, je fakt nutný se citovat tak do hloubky? :? Když reagujete na toho nad váma, tak by přece úplně stačilo bez citace odepsat... pokud chcete něco vypíchnout, pak tu citaci zkraťte, popř. ocitujte celé, ale jenom jeden post - to snad stačí, ne?! Tohle už fakt přerůstá do šílenejch rozměrů... :(
Řidič může být sebelepší, ale co je mu to platné, když neví, kam má jet... proto jsem navigátor ;)
Weyraak
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Weyraak »

Jen offtopic : dědkovskou (ale bez nejakýho dušení!) jízdou se dá s ST202 jezdit za 7,5 litru +-0,3l .
7g - 2002 - 105kW - je to mazlice
6g - 1994 - 129kW - sold
Cvok
Řidič

Příspěvek od Cvok »

Dneska jsem potkal pár celic a jednu Sequiu na parkovišti u shoppingu v Ostravě, čím to bylo? :-P
Celica AT200 + LPG
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

v Praze u Žitný v půl jedenáctý projela šedá 3.gen nebo Cel.Supra to jsem nestačil postřehnout
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Celi-johnny
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Celi-johnny »

dneska jsem slysel dobry vtip, vite proc se nezdravi ridici Fiatu kdyz se potkaji? protoze uz se potkali rano v servisu:D
Vazli
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od Vazli »

Celi-johnny píše:dneska jsem slysel dobry vtip, vite proc se nezdravi ridici Fiatu kdyz se potkaji? protoze uz se potkali rano v servisu:D
:thumbsup: :D
Toyota Celica TS (2003) Obrázek
Vše pro auto na jednom místě
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

dnes jsem ve zline potkal nejakou cervenou celdu 4g v ni starsi sedivy pan, mel dobrou poznavacku, vypadalo to skoro jako prvni auto ve zl :D ta znacka byla modry podklad a zlutym pismem, to neco znaci, jakoze je to veteran ? nemam ani paru, ale vypadala hezky jenom jem cumel :)
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

TomasGT20 píše:dnes jsem ve zline potkal nejakou cervenou celdu 4g v ni starsi sedivy pan, mel dobrou poznavacku, vypadalo to skoro jako prvni auto ve zl :D ta znacka byla modry podklad a zlutym pismem, to neco znaci, jakoze je to veteran ? nemam ani paru, ale vypadala hezky jenom jem cumel :)
To kolem mě včera projel Bently s poznávací značkou BA BABY1. Na slovensku si můžou říct jakou chcou značku?
Jsem Zoofilní plyšomil a nestydím se za to.
Vrrrrrm Toyota Vrrrrrm Corolla Vrrrrrm TS Vrrrrrm
Bunny
Řidič

Příspěvek od Bunny »

biscuit píše:tak kdo to dneska byl tesne pred pribrami s neklidnou petkou? :-) probehl pozdrav, usmev, zablikani i uhybny manevr :-D
:oops: To jsem byl já. To víš, když jsem tě uviděl, tak jsem se musel dostat co nejblíž :wink: Na druhou stranu, nebylo to nic nebezpečnýho, ne? Ta silnice je tak široká, že jsme mohli až do Příbrami jet vedle sebe 8)

Užívám si poslední jízdy, no. Prodávám jí, tak si jí chci ještě na poslední chvíli maximálně užít. Já ten zvuk motoru v zátahu prostě žeru!
Ford Focus ST (2006) - 2015-????
ex Lexus IS 200 (2000) - 2011-2015
ex Toyota Celica 2.0GTi (1991) - 2005-2011
TomasGT20
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomasGT20 »

Ahold píše:
TomasGT20 píše:dnes jsem ve zline potkal nejakou cervenou celdu 4g v ni starsi sedivy pan, mel dobrou poznavacku, vypadalo to skoro jako prvni auto ve zl :D ta znacka byla modry podklad a zlutym pismem, to neco znaci, jakoze je to veteran ? nemam ani paru, ale vypadala hezky jenom jem cumel :)
To kolem mě včera projel Bently s poznávací značkou BA BABY1. Na slovensku si můžou říct jakou chcou značku?
Jo na SK to maji lepsi, muzou si tam napsat na znacku co chteji, ale tusim ze takova sranda stoji kolem 10 000.
Toyota Celica ST202, SS, LSD
Bunny
Řidič

Příspěvek od Bunny »

biscuit píše:bunny: ja si to myslel, zes to byl ty :-) nebezpecny to nebylo vubec.. ja uz te pozoroval, kdyz si jel za tou cernou mazdou (ve ktery jela zena). taky te sledovala a dostal jsem sprdaka, ze jela v mazde a nemohla na tebe zablikat. (celda jela do nemocnice, tak proto jsme jeli jak hlemejzdi ;) )
jinak jak jsi spokojenej s iskem? ja ho chtel taky, ale nejak dlouhodobe nebyly prachy, tak jsem si koupil aspon mazdicku :-)
Já jsem si řikal, že asi jedete spolu :)

IS je parádní. Je to samozřejmě něco jinýho než Celica, ale jsem moc spokojenej. Nebudu se tady o něm nijak rozepisovat. Pokud budu vpuštěn na Toyota sraz 8), tak se rád pochlubim :wink:
Ford Focus ST (2006) - 2015-????
ex Lexus IS 200 (2000) - 2011-2015
ex Toyota Celica 2.0GTi (1991) - 2005-2011
Gyzd
Člen Týmu

Příspěvek od Gyzd »

Ahoj, koho potkávám na Vsetíně s červenou Carlos Sainz?
celica 1.8l 85kW
yaris 1.0l 51kW
aygo 1.0l 50kW
Mits.galant 1,8l 93kW
Pavel Liška
Věčnej rejpal

kde jsme koho potkali

Příspěvek od Pavel Liška »

včera u hypenornova vsetín vínová 6 kolem 15 hod,zdravili jsme
Odpovědět

Zpět na „Celica“