Až budu mít Corollu se 17" doma, což bude cca za 3 týdny, vezmu si mobil s aplikací na měření hluku a důkladně si pohraji

nemuzu s tebou souhlasit..(2x prius,1x avensis T27)..maross píše:Toyoty su zrovna neni najtichsie auta nova corolla je hlucna ako starsia aj ako auris takze tam tocje na jedno chr to same dat si to odhlucnit je jedina vec co pomoze pokial clovek trva na toyote
Já na Corollce r.v. 2017 mám v TP zapsané 15", 16" a 17". Používám 15 v zimě a 16 v letě. Jestli nová má jen 17 a 18 no nevím, nevím.martinol píše:no jenze 16 na auto nedas..jen 17 a 18 ....
jizdu na 17 jsem jel s TS ,ale jak jsem psal rozdil ano ale slyset je porad...
obavam se ze misto Corolly bujdu za ty penize radeji do C-HR kde je ten podvozek lepe vyladen/odhlucnen
jen me bude mrzet nova generace prevodovky a vyladenejsi sw motoru ,ktere v C-HR nejsou
Pravda u HB, je to tak, ale napriklad u TS je situace opacna, 1,8 je lehci nez 1,2T.Kocúr píše:Luke_Luke: Vyčítal som to z cenníka na ofiko webe.
Corolla HB 1.2T štartuje na 1240kg, 1.8hybrid na 1295kg a 2.0hybrid na 1340kg.
já jsem jezdil ve vsem co zde zmiňujete, nyní jezdím v aurisu hybrid a kupuji corollu 2.0. CH-R je podvozkově nejvíce zábavné a od kol je tam ten hluk pocitově nejmenší, to ano, souhlas, ale klidně to může být tím, že jsou tam továrně velice kvalitní a tiché gumy Michelin. Na druhou stranu CH-R je daleko více slyšet od motoru a to díky vyladění převodovky e-cvt, kde je vysavačový efekt docela znát, co je lepší ať si každý posoudí sám. U nové Corolly hlavně u motoru 2,0 hsd vynikne nejvíce hluk od kol a pneu dělají hrozně moc, jinak je to hodně tiché auto, motor když jedu klidnou jízdu tak nevím, že v autě mám. Já jsem tento víkend přezul aurise ze zimních 16 Nokian na origo letní 17 Dunlop a hned to slyším.martinol píše:C-HR je 100% tizsi stejne jako Corolla clasic (stary model) nez Corolla 2019, ktera je pro me sklamanim,takze vytez jednoznacne C-HR i co se tyka podvozku vede na cele care...