Pochlubte se svojí Celicou
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Aczasa> oooo děkuje velice
Dneska sem jí musel kožíšek sundat... aby nevyplavila servis
Tak ještě pár v přírodním krásným kožíšku...
Teda ale narazil sem na drsnou vrstvu ledu... celá střecha, zadní sklo a spoiler měl na sobě dvojitou pevnou vrstvu... jednu- totální led/10cm vejška po celý ploše a ta teda držela solidně... izolace krutá... sem musel použít karate efekt a pěsti abych odlámal části těch ker... a pak vrchní vrstva krycího prašanu. Takovou vrstvu ledu sem ještě neviděl... ledová zahrádka

Teda a co ostatní? Vždyť ten sníh celicám tak sluší... já sem furt střílim fotky jak blááázen
Teda ale narazil sem na drsnou vrstvu ledu... celá střecha, zadní sklo a spoiler měl na sobě dvojitou pevnou vrstvu... jednu- totální led/10cm vejška po celý ploše a ta teda držela solidně... izolace krutá... sem musel použít karate efekt a pěsti abych odlámal části těch ker... a pak vrchní vrstva krycího prašanu. Takovou vrstvu ledu sem ještě neviděl... ledová zahrádka

Teda a co ostatní? Vždyť ten sníh celicám tak sluší... já sem furt střílim fotky jak blááázen
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

přidávám také nějaké fotky, jelikož ještě nevím jak se tady nahrávají tak posílám odkaz na rajče: http://salceer.rajce.idnes.cz/Celica_a_ ... CF7245.JPG
snad se budou líbit. Jsou asi týden staré.
snad se budou líbit. Jsou asi týden staré.
- AlešHL
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes vytáhl foták a TOYOTU a tohle sem nafotil......

a zde je odkaz na celou galerii:http://auto-sport.cz/ostatni/testik-prosinec-2010

a zde je odkaz na celou galerii:http://auto-sport.cz/ostatni/testik-prosinec-2010
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
mno největší šrámy sou na duši
tentokrát sem tam zahučel víc, přední nárazník je KO, ale snad to slepim, blatník kupodivu takřka netknutej, dveře sou máčklý(snad to pude vyrovnat) a ještě je děravá nádržka na ostřikovače, ale největší sranda byla vytáhnout tu těžkou mrchu ven..

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- AlešHL
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
Kua pane co Jí to děláš???Řeknuti také mě občas hoří koudel u prdele,ale zatím sem to vždy jakž takž pobral,ale malé šrámy mám take.S tím se asi holt musí počítat,ono v RBR je to uplně jiné......ale hlavně že je venku a jezdígarfielld píše:mno největší šrámy sou na dušitentokrát sem tam zahučel víc, přední nárazník je KO, ale snad to slepim, blatník kupodivu takřka netknutej, dveře sou máčklý(snad to pude vyrovnat) a ještě je děravá nádržka na ostřikovače, ale největší sranda byla vytáhnout tu těžkou mrchu ven..
- Mattyno
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
dobře Garfe. Hlavně, že jsi ji moc nepomačkal. Já s ní už byl taky v příkopu, ale v létě. A máš pravdu, vytáhnout ji není prdel. Kupodivu se té mojí vůbec nic nestalo, taky ležela na boku.
Teď při tom blbnutí na sněhu je těch krizovek ale víc
jak psal Aleš, chtělo by to ESC button
ale zase by pak neměl člověk ty nervy a ten super pocit, když to vybere 
Teď při tom blbnutí na sněhu je těch krizovek ale víc
RX7 FD single GT35R, street port, RA super seals, cca 450 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
RX8 stock 238 HP
RX8 RHD JDM 238 HP, in progress
Celica ST185, CP, EAGLE, now in progress, cca 0 HP
A6 Allroad stock 180 HP
Bravo 1.4 electric windows, cca 40 HP
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
Garf> teda ta fotka vypadá jako fotomontage, kde jsou stopy od kol ve sněhu? cooo že
jinak nárazník maj v kelly pořád za 1000,- ten co mam já... nevim, ale líbí se mi víc ten z předfaceliftů než ten po a než ten na gt4... má takovou víc vysmátou-protáhlou tlamu-bradu a za ty prachy 
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++